FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 07 okt 2015, 08:41

Pauza ce biti zabavna,isto tako i kraj godine kada cemo vidjeti ledja nekim igracima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 okt 2015, 08:43

Ako su Dino i Kusta odlucili da je bolje bez Stepanova,onda ih ja kao slijepac pratim i podrzavam..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 07 okt 2015, 09:17

hilmo je napisao/la:Tri milje maraka...
slika
Vratices se majstore!!! Dok je tebe bilo imao je ko primiti loptu i nositi ekipu. :plac:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 okt 2015, 09:21

Imala se gamad iza koga kriti i znalo se kome ce raja hebat mater..STOJCEV
Nego jestel primjetili kako je ovaj portal naglo poplavio,te Mulalic Simeone pa Tiagomanija..isto ko da tekstove pisu moja raja iz sokaka..ko da sam na Zeljinoj zvanicnoj stranici jbt..ovih zadnjih godina nigdje ih nije bilo,a to koji su na tabeli trenutno da ne govorim.. :mrgreen: :mrgreen: ponovo ce oni u misije rupe aBd..nego imal ijedan deklarisani pitar da pise na ovom portalu od kada je Zametica VELIKI otisao.. :D :D
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 07 okt 2015, 09:25, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 07 okt 2015, 09:38

mma_hz je napisao/la:Imala se gamad iza koga kriti i znalo se kome ce raja hebat mater..STOJCEV
Nego jestel primjetili kako je ovaj portal naglo poplavio,te Mulalic Simeone pa Tiagomanija..isto ko da tekstove pisu moja raja iz sokaka..ko da sam na Zeljinoj zvanicnoj stranici jbt..ovih zadnjih godina nigdje ih nije bilo,a to koji su na tabeli trenutno da ne govorim.. :mrgreen: :mrgreen: ponovo ce oni u misije rupe aBd..nego imal ijedan deklarisani pitar da pise na ovom portalu od kada je Zametica VELIKI otisao.. :D :D
A ko je bio Zametica?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 okt 2015, 09:39

Nas novinar

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 07 okt 2015, 09:41

MortemHz je napisao/la:Nas novinar
Znam to brate nego pisao je i na forumu? Nick?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 07 okt 2015, 09:49

Eh, sad kad smo uklonili rak u timu zvani Stepanov (I odmah proigrali kao što smo mogli da vidimo u derbiju), vrijeme je da suspendujemo i otjeramo i Barbarića da Džemo bezveze ne sjedi na klupi.

@ajax

Govoriš da je Puzigaća nezamjenjiv. Pa čovječe, UBJEDLJIVO najbolja utakmica koju smo odigrali ove sezone je JEDINA u kojoj je Puzigaća presjedio na klupi a Almir igrao beka. Ne cijenim Bekića kao igrača previše, ali za Puzigaću je Roberto Carlos na kojoj god poziciji.

Rak u svlačionici, Rak na terenu.

Bojan Puzigaća.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 07 okt 2015, 09:53

Locust je napisao/la:Eh, sad kad smo uklonili rak u timu zvani Stepanov (I odmah proigrali kao što smo mogli da vidimo u derbiju), vrijeme je da suspendujemo i otjeramo i Barbarića da Džemo bezveze ne sjedi na klupi.

@ajax

Govoriš da je Puzigaća nezamjenjiv. Pa čovječe, UBJEDLJIVO najbolja utakmica koju smo odigrali ove sezone je JEDINA u kojoj je Puzigaća presjedio na klupi a Almir igrao beka. Ne cijenim Bekića kao igrača previše, ali za Puzigaću je Roberto Carlos na kojoj god poziciji.

Rak u svlačionici, Rak na terenu.

Bojan Puzigaća.
Nasa najbolja ovosezonska utakmica je protiv Radnika, Puzigaca je nastupao. Odbrana uopste nije toliki problem, veza nije u stanju da zadrzava loptu u posjedu i da je distribuira prema naprijed, ostaje rupa ispred odbrane i onda je to opasno.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 07 okt 2015, 09:56

Moj Avaz :D

Miodrag Ješić, trener Sarajeva, jedinu izmjenu izvršio je u 74 minuti kada je umjesto Anela Hebibovića uveo Amera Bekića. Što znači da je do tada, unatoč minusu, sve funkcionisalo kako je „strateg" Sarajeva zamislio.

Poraz, uspavanka na klupi, čudne rokade tokom utakmice, a najviše visoka plaća iritirala je navijače bordo tima, koji su na društvenim mrežama osuli drvlje i kamenje na Ješića.

Trener, čija je, priča se, dnevnica kao dvije rudarske plaće nije ponudio ništa. Još u meču s Vitezom, iako je Sarajevo uvjerljivo slavilo, dalo se naslutiti da nešto ne štima.

- Ješić je sve pokvario što je Hurtić napravio. Prije dolaska srbijanskog trenera imali smo tri pobjede, a s njim je došao najteži poraz - jedan je od komentara na navijačkim forumima.

I Zijo Švrakić, čuveni nogometaš Sarajeva imao je zamjerke na račun igrača i struke.

- Nije urodila taktika iz Mijarmara. Tako je to kada nam ne valjaju domaći treneri - napisao je na „fb" Švrakić, aludirajući na Ješićeve taktičke akrobacije.

Osim „smjenom" Hurtića navijači su ogorčeni što je svoje mjesto morao ustupiti Almir Seferović, po mnogima najbolji trener za kondicionu spremu u BiH i regionu.

- Doveli su nekog kondicionog anonimusa, pored Seferovića, koji je prije dolaska Ješića imao „čvrst" ugovor. Jasno je kao dan da je ovo stručni štab Abdulaha Ibrakovića. Prevarili su nas. Ibraković je samo „zaklonjen", a ostao je i dalje u klubu i o svemu se pita. Ovo je njegov stručni štab. Svi pričaju kako je Ibraković imenovan za nekakvog savjetnika. Čime je zadužio Upravu, pa ga drže. Zašto se Uprava ne oglasi i kaže da li je Ibraković napustio klub ili je i dalje unutra. Zašto lažu navijače - pišu na forumima i društvenim mrežama ogorčeni simpatizeri Sarajeva.

Među brojnim komentarima izdvojili smo i ovaj.

- Ješić je trener za jedno godišnje doba. Pa, vidite koliko je samo klubova promijenio u dvadeset godina. Izgleda, njegova je „strategija" i cilj potpisati dobar ugovor i čekati na smjenu kako bi dobio obeštećenje. Tako će biti i kod nas. Možda je dobro da Sarajevo uradi kao Željo kada je shvatio da Čapljić nije rješenje, pa je postavio Mulalića. Njima se to isplatilo. Možda i nas krene, ako se zahvale Ješiću, a klub bi još zaradio- komentari su navijača na forumima.

Saznajemo kako su, osim, bivših asova ogorčeni i neki članovi Uprave, koji su se pitali „Šta nam uradi ovaj luzera". Paza je nešto najbolja što se moglo desiti Sarajevu i najtežem porazu ove sezone.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 07 okt 2015, 10:01

Pisao sam nakon derbija, evo napisaću istu stvar.

Bekovi učestvuju u toj fazi prenosa lopte (fazi koju si pravilno identifikovao kao onu u kojoj najviše škripi) skoro pa isto kao i centralni vezni igrači. Tako, reći da Puzigaća nije odgovoran za to je... glupost, **** ga. Čovjek jednostavno ima 3 ili 4 kg više nego prošle sezone, a to je strašno velika razlika za jednog sportistu. Vrhunski fudbaleri kako stare namjerno gube mišićnu masu kako bi održali svoju izdržljivost na istom nivou, a Puzigaća ima godinu više i 3 kile više. Plus njegov "sportski" život, ali hajde nije jedini definitivno što se toga tiče.

Mislio sam da Puzigaća nije igrao protiv Radnika, ali izgleda da sam pomješao to sa utakmicom prije ili poslije te kada je sjedio na klupi. Hvala na ispravci.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 okt 2015, 10:01

Moze li neko napisati koji igraci su bili na klupi protiv zelje?

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 07 okt 2015, 10:04

Zip je napisao/la:Moze li neko napisati koji igraci su bili na klupi protiv zelje?
Plakalo, Kadusic, Kovacevic, Am.Bekic, Mihojevic, Berberovic, Kallasi.

Golman, petorica defanzivaca i napadac. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Bolanos, dana/u 07 okt 2015, 10:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 07 okt 2015, 10:04

Zip je napisao/la:Moze li neko napisati koji igraci su bili na klupi protiv zelje?
Kadušić, Plakalo, Am. Bekić, Berberović, Kovačević, Kalasi

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 07 okt 2015, 10:04

Plakalo, Amer Bekić, Kovačević, Mihojević, Berberović, Kallasi i jedan junior, Advan mislim

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 okt 2015, 10:06

Dobro jutro aktuelni šampioni!!!!
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 okt 2015, 10:07

Kako se uvijek naďemo da pomognemo bratu, odmah trojica odgovaraju :D
@bolanos
Zar ti ne reče da te ne budim do 12h ;)

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 07 okt 2015, 10:09

hilmo je napisao/la:Kako se uvijek naďemo da pomognemo bratu, odmah trojica odgovaraju :D
@bolanos
Zar ti ne reče da te ne budim do 12h ;)
Mala me probudila brate da idemo u grad haha. kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :puke: :puke: :puke:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 okt 2015, 10:27

Ekipa danas putuje u Citluk,u nase stalno odrediste a onda da ponovim da igramo prijateljsku utakmicu sa Novim Pazarom u Vrapcicima 10.10.2015

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 07 okt 2015, 10:37

Ekipa je otisla u Citluk i vec su Jesicu dali nadimak general. On im moze sada davati otkaze uz punu podrsku uprave. Vec ih je poceo muciti na treninzima, ali ni blizu sta ce im uraditi u Citluku :bow: :bow:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Lecler, napoleon72, Vanja8 i 42 gosta.