Pobjedivali smo jer smo puno bolji od konkurencije a ne jer nije bilo Stepanova koji neznam jer jedan gol skrivio od kad je igrao za Sarajevo. Samo svejedno svaki igrac je zamjenljiv pa i on ako se je otislo predaleko. Ja se jos uvijek nadam da postoji kakava sansa da ostane i da ce Jesic kao novi trener da popravi odnose AKO je to ikako moguce. Ako nije steta sta da se radi. I meni su dragi Kovacevic i Mihojevic samo za utakmice protiv Lecha i kao sto je bio ovaj sadasnji derbi e tu nam je on potreban. Moze se prvenstvo osvojiti i sa Kovacevicem naravno.Majkl je napisao/la:**** vas Stepanov više ,ubiste sa njim,kurcio se i dobio sta je tražio ,nismo dzaba počeli pobjeđivati kad smo ga otjerali.Idemo dalje ,dobiti Veleza i ganjati titulu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Jel' zna neko gdje se objavljuju one slike sa logom hordezla.ba? Može u pp. Hvala!
MILAN STEPANOV
MILAN STEPANOV
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Majkl, lose spinujes, pokusavas raju okrenuti protiv Milana. Ne uspijeva ti.
Milane, izvini zbog budala u klubu, idi tamo gdje se tezi profesionalizmu, ne treba da ti se mahala u poznim godinama kenja na karijeru.
Milane, izvini zbog budala u klubu, idi tamo gdje se tezi profesionalizmu, ne treba da ti se mahala u poznim godinama kenja na karijeru.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Kako ces ba na derbiju podcijeniti protivnika, s koje si ti planete? Pa da su bili zadnji, ti si se trebao naloziti da ih zakucas za dno. Al ne znas ti izgleda ni sta je derbi kao ni ti ti haveri.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
To ni meni nije jasno i nikad mi neće biti ali to se desilo .Kontali su da će sama pobjeda doći.Skretnica će popušiti od Zrinjskog i biće nam još više krivo koga nismo mogli dobiti.pasica je napisao/la:Kako ces ba na derbiju podcijeniti protivnika, s koje si ti planete? Pa da su bili zadnji, ti si se trebao naloziti da ih zakucas za dno. Al ne znas ti izgleda ni sta je derbi kao ni ti ti haveri.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Druze, haj razligu sa tom ofirnom pricom. Samo nemoj zaboraviti povesti Tatka, Velkoskog, Dzemu i Puzigacu sa sobom.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Samo me jedno zanima? Stepanov je nedavno potpisao ugovor, znači ističe mu za godinu i pol, dvije, nebitno... KAKO TO DA SE TAKO LAKO MOZE PREKINUTI UGOVOR OVAKVOM IGRACU, dok se drugoj strani ugovori produzuju, a ti igraci cak nisu ni kaznjeni a kamoli sta vise...
ok. razumijem da je i Stepanov mozda bio za prekid ugovora, ali zar je moguce da se Berberovicu, Puzigaci ne moze NISTA, je li moguce da Tatomirovic MORA biti u prvih 11?
Nesto mi je tako truhlo u vezi toga -
ps- Krste Velkoski igra kao da ga neko tjera! Pa u njemu nema nikakve zelje, mlitav, hinjav, sav nikakav. Samo Kodro je to vidio!
I U SVAKI GOL KOJI PRIMIMO BUDE UPLETEN I TATOMIROVIC, tacnije njegova slaba reakcija ... Ne mogu da vjerujem da to niko od trenera ne vidiiiiii
ok. razumijem da je i Stepanov mozda bio za prekid ugovora, ali zar je moguce da se Berberovicu, Puzigaci ne moze NISTA, je li moguce da Tatomirovic MORA biti u prvih 11?
ps- Krste Velkoski igra kao da ga neko tjera! Pa u njemu nema nikakve zelje, mlitav, hinjav, sav nikakav. Samo Kodro je to vidio!
I U SVAKI GOL KOJI PRIMIMO BUDE UPLETEN I TATOMIROVIC, tacnije njegova slaba reakcija ... Ne mogu da vjerujem da to niko od trenera ne vidiiiiii
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nema tu pojedinačne krivice, ali kažem ako Tatomirović već nije ispucao kako treba ostali igrači trebaju da idu na loptu da je dalje ispucavaju, da blokiraju udarac protivnika i milion drugih stvari a naši, pogotovo Velkoski jer je bio najbliži, nisu radili ništa. Uostalom kao i cijelu utakmicu.kanarinac je napisao/la:Velkoski nije bio dovoljno agresivan ali ne bas toliko koliko se oce predstaviti,krivac za go je tatomirovic i njegovo sramotno ispucavanje.hilmo je napisao/la:Nekoliko puta sam gledao gol i nije mi jasno šta je Velkoski htio u ovoj situaciji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koeficijent u Europi 6.425 i dosta ce dobro proci ostala prvenstva,bit cemo nosioci najvjerovatnije samo da ovi polu igraci proigraju vise
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
HJK smanji na 2 boda, 2 kola do kraja. Bice gutavo.MortemHz je napisao/la:Koeficijent u Europi 6.425 i dosta ce dobro proci ostala prvenstva,bit cemo nosioci najvjerovatnije samo da ovi polu igraci proigraju vise
Kod Sveda, Norkoping 60, Geteborg 58, AIK 57, 3 kola do kraja,s tim da igraju Geteborg i AIK medusobno, doduse i Norkoping ima tezak raspored, 2 gostovanja od Malmea i Elfsborga, valjda izdrze.
FK Sarajevo sampion, izraziti favorit.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Stepanov je kriv sto smo izgubili derbi!! Odlazi Milane da progiramo!! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako otjeraju Stepanova treba otjerati sve iz uprave...
MILAN STEPANOV
MILAN STEPANOV
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Kod tebe brate svaki post uprava se tjera. Spusti malo loptu, ne bi nas to nigdje odvelo sad, vjeruj mi.Rinuka je napisao/la:Ako otjeraju Stepanova treba otjerati sve iz uprave...
MILAN STEPANOV

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
kakav god da je veci je profesionalac i igrac od cuga kompanije !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Koliko sam shvatio, on je raskinuo ugovor na svoju stetu. Zato sto covjek ima ipak neko dostojanstvo i pare mu ne predstavljaju bozanstvo. Neko bi se na njegovom mjestu poklopio usima, trpio to sve radi para. Vidi se da je prije svega covjek i profesionalac, jer ne moze da trpi tu nepravdu. Nece covjek da prave budalu od njega. S obzirom na njegovu karijeru, nimalo mi nije zacudan njegov potez. Igrao covjek u velikim klubovima, i sad da ga prca neko ovdje u seoskoj ligi, ne ide jbg.FrancescoTotti je napisao/la:Samo me jedno zanima? Stepanov je nedavno potpisao ugovor, znači ističe mu za godinu i pol, dvije, nebitno... KAKO TO DA SE TAKO LAKO MOZE PREKINUTI UGOVOR OVAKVOM IGRACU, dok se drugoj strani ugovori produzuju, a ti igraci cak nisu ni kaznjeni a kamoli sta vise...
@Rinuka
Nemoj sad pretjerivati. Ima razloga da se kritikuje uprava zbog ovog (ne)poteza, ali da se tjera - niposto.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ce tek tako otici jedan igrac poput Stepanovog, zar nam se ovo stvarno događa
Bojim se brate,da su oni dali svoj maksimum i bolje je da odu nego da uniste sve ono sto su napravili..Ovo za Milana je vise od sramote.uNbx je napisao/la:Koliko sam shvatio, on je raskinuo ugovor na svoju stetu. Zato sto covjek ima ipak neko dostojanstvo i pare mu ne predstavljaju bozanstvo. Neko bi se na njegovom mjestu poklopio usima, trpio to sve radi para. Vidi se da je prije svega covjek i profesionalac, jer ne moze da trpi tu nepravdu. Nece covjek da prave budalu od njega. S obzirom na njegovu karijeru, nimalo mi nije zacudan njegov potez. Igrao covjek u velikim klubovima, i sad da ga prca neko ovdje u seoskoj ligi, ne ide jbg.FrancescoTotti je napisao/la:Samo me jedno zanima? Stepanov je nedavno potpisao ugovor, znači ističe mu za godinu i pol, dvije, nebitno... KAKO TO DA SE TAKO LAKO MOZE PREKINUTI UGOVOR OVAKVOM IGRACU, dok se drugoj strani ugovori produzuju, a ti igraci cak nisu ni kaznjeni a kamoli sta vise...
@Rinuka
Nemoj sad pretjerivati. Ima razloga da se kritikuje uprava zbog ovog (ne)poteza, ali da se tjera - niposto.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Normalno da ce u poslovima biti losih odluka, ova uprava je nesto najblize savrsenstvu, ali eto sad malo vucemo repove losih sportskih odluka. Ne znam sto se i dalje zavaravate da imamo tim klasu iznad, izuzev par pojedinaca.
Cuj upravu bi tjerali, pomislim da ste placenici
Cuj upravu bi tjerali, pomislim da ste placenici

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
I obavezno Ahmu opet suspendovati, glavni krivac za sve ovo što se dešava!joker90 je napisao/la:Stepanov je kriv sto smo izgubili derbi!! Odlazi Milane da progiramo!!

Čovjek ima svoje mišljenje, nemojte ga napadati odmah.. nismo mi, ma znate već ko..
@rinuka, molim te navedi nam pet razloga zašto bi smijenio, otjerao upravu?
@rinuka, molim te navedi nam pet razloga zašto bi smijenio, otjerao upravu?
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Tatamata1946, Vanja8 i 32 gosta.