MortemHz je napisao/la:Najavili su sutra izvlacenje za kup ali izgleda nista od toga
Koji je razlog.?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:Najavili su sutra izvlacenje za kup ali izgleda nista od toga
MortemHz je napisao/la:Raskid ugovora sa Stepanovom,necemo racunati vise na njega..trebalo bi se ozvaniciti kada bude sigurno
Nećemo dramiti, ne znamo ni tačno šta se dešavalo. Mislim, znamo djelimično.Ajax je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Raskid ugovora sa Stepanovom,necemo racunati vise na njega..trebalo bi se ozvaniciti kada bude sigurno![]()
Ne valja ovo nista. Valja opet izganjat ovakvog igraca.
Velkoski nije bio dovoljno agresivan ali ne bas toliko koliko se oce predstaviti,krivac za go je tatomirovic i njegovo sramotno ispucavanje.hilmo je napisao/la:Nekoliko puta sam gledao gol i nije mi jasno šta je Velkoski htio u ovoj situaciji
Berberoviću nije produžen ugovor, potpisao u ljeto 2014. na dvije godine i naredne mu ističe.
koliko me pamcenje sluzi Berberovic je potpisao 1+1, znaci mogli su poslije prosle godine ili produziti ugovor ili ga raskinuti !!!kanarinac je napisao/la:Velkoski nije bio dovoljno agresivan ali ne bas toliko koliko se oce predstaviti,krivac za go je tatomirovic i njegovo sramotno ispucavanje.hilmo je napisao/la:Nekoliko puta sam gledao gol i nije mi jasno šta je Velkoski htio u ovoj situaciji
Berberoviću nije produžen ugovor, potpisao u ljeto 2014. na dvije godine i naredne mu ističe.
Dzeno se vraca u maju kad bude se lomilo i uzima opet titulu, sa apsolutnom slobodom u igri i formacijom 4-3-3 poluretardirano..BitiSrcemVezan je napisao/la:PODAJTE NAM NASEG DZENU TO JE NASA LEGENDA JBO VAS JEZIC I ONAJ IBRAKOVIC JE RAK RANA EF KA SARAJEVO DOVEO VLADAVICEVE FUZBALERE I TRENERA VRATISE DZENO BRATE NAS PUSTI OVE DEBILE OD RUMENOG PAPKA IZ KLOKOTNICE OPE ON KOLO VODI IS SJENE POTEZE VUCE VRATI NAM SE DZENAGA UZA TE BI DOBILI NA DERBIJU GARANT A I TI SI NAM DVI TITULE DONIJO VRATI SE DZENANE!!!!!!
Ja sam uvijek hvalio njega i igru sa dvojicom napadaca. Samo sada vidim da nam poprilicno trpi sredina terena. On treba da opravda to mjesto startera i taktiku i da ga krenu golovi. I da pomaze puno vise u defanzivi kao kod ovog gola gdje je samo ispratio igraca umjesto da ga je odnio. Onaj Beganovic naravno je puno losiji od Velkoskog samo momak grize u odbrani i pomaze puno. Jos uvijek mislim da bi 3-5-2 bila dobra samo treba to uigrati trojicu u zadnjoj liniji jer tada bi imali petoricu igraca u sredini terena. Nadam se da ce Jesic odabrati optimalnu taktiku. Odnosno vise njih. U vecini slucajeva je 4-4-2 odlicna. Samo u prosloj utakmice protiv onakvog protivnika mozda je trebao i pojacat malo sredinu terena.hilmo je napisao/la:Nekoliko puta sam gledao gol i nije mi jasno šta je Velkoski htio u ovoj situaciji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.