teatar je napisao/la:Umjesto suplje i prepucavanja volio bih da razmjenimo misljenja o Brkovicu.
Ne bi bio prvi u nasem timu kojeg su svi otpisali, a on proigra i sve nas iznenadi. Smatrate li da bi nam i on mogao pomoci da prvi prodjemo kroz cilj?
Pozdrav svima.
PS nisam insadjer, nisam klon, samo neko ko vec duuuugo cita ovaj forum pa pozelio da napise par rijeci.
Mlad igrac,koji je u Velezu bio dobar a ovde od pocetka nije imao srece.U Velezu sam ga gledao i iskreno sam bio obradovan kada sam cuo da je potpisao za nas.Tamo je bio ofanzivan,prodoran a vidjelo se i da zna lopte.Ovde je imao malo prilika za igru,valjao nam je u onoj utakmici protiv Celika prosle sezone kada je zabio,i u onoj jednoj kup utakmici,da li protiv Slavije ili Olimpica prosle godine,bas je igrao dobro.
On je dosao u Zelju i imao je neki problem sa ledjima.Nista strasno ali ga je boljelo na treninzima.
Plus sto ga je i nesretna bolest odvojila dugo vremena,i mislim da je tek sada otkad je i dosao u Zelju totalno fit.
Ja ocekujem izvjestan njegov napredak i povecanje minutaze.Za minutazu se mora izboriti,a jedina prava opcija za to su ove pripreme i pripremne utakmice gdje mora pokazati da je spreman da izbori mjesto u timu.
Mislim da on to moze,ima talenat i sve je do njega.Jedan od onih igraca koji bi mogli eksplodirati u nastavku ove ili pocetkom sljedece sezone.Hoce li se to desiti ili ce zavrsiti kao E.Colic,nedokazan,vidjecemo.