FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 28 jan 2014, 10:50

teatar je napisao/la:Umjesto suplje i prepucavanja volio bih da razmjenimo misljenja o Brkovicu.
Ne bi bio prvi u nasem timu kojeg su svi otpisali, a on proigra i sve nas iznenadi. Smatrate li da bi nam i on mogao pomoci da prvi prodjemo kroz cilj?

Pozdrav svima.

PS nisam insadjer, nisam klon, samo neko ko vec duuuugo cita ovaj forum pa pozelio da napise par rijeci.

Mlad igrac,koji je u Velezu bio dobar a ovde od pocetka nije imao srece.U Velezu sam ga gledao i iskreno sam bio obradovan kada sam cuo da je potpisao za nas.Tamo je bio ofanzivan,prodoran a vidjelo se i da zna lopte.Ovde je imao malo prilika za igru,valjao nam je u onoj utakmici protiv Celika prosle sezone kada je zabio,i u onoj jednoj kup utakmici,da li protiv Slavije ili Olimpica prosle godine,bas je igrao dobro.
On je dosao u Zelju i imao je neki problem sa ledjima.Nista strasno ali ga je boljelo na treninzima.
Plus sto ga je i nesretna bolest odvojila dugo vremena,i mislim da je tek sada otkad je i dosao u Zelju totalno fit.
Ja ocekujem izvjestan njegov napredak i povecanje minutaze.Za minutazu se mora izboriti,a jedina prava opcija za to su ove pripreme i pripremne utakmice gdje mora pokazati da je spreman da izbori mjesto u timu.
Mislim da on to moze,ima talenat i sve je do njega.Jedan od onih igraca koji bi mogli eksplodirati u nastavku ove ili pocetkom sljedece sezone.Hoce li se to desiti ili ce zavrsiti kao E.Colic,nedokazan,vidjecemo.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 28 jan 2014, 11:07

boccaccio je napisao/la:Mlad igrac,koji je u Velezu bio dobar a ovde od pocetka nije imao srece.U Velezu sam ga gledao i iskreno sam bio obradovan kada sam cuo da je potpisao za nas.Tamo je bio ofanzivan,prodoran a vidjelo se i da zna lopte.Ovde je imao malo prilika za igru,valjao nam je u onoj utakmici protiv Celika prosle sezone kada je zabio,i u onoj jednoj kup utakmici,da li protiv Slavije ili Olimpica prosle godine,bas je igrao dobro.
On je dosao u Zelju i imao je neki problem sa ledjima.Nista strasno ali ga je boljelo na treninzima.
Plus sto ga je i nesretna bolest odvojila dugo vremena,i mislim da je tek sada otkad je i dosao u Zelju totalno fit.
Ja ocekujem izvjestan njegov napredak i povecanje minutaze.Za minutazu se mora izboriti,a jedina prava opcija za to su ove pripreme i pripremne utakmice gdje mora pokazati da je spreman da izbori mjesto u timu.
Mislim da on to moze,ima talenat i sve je do njega.Jedan od onih igraca koji bi mogli eksplodirati u nastavku ove ili pocetkom sljedece sezone.Hoce li se to desiti ili ce zavrsiti kao E.Colic,nedokazan,vidjecemo.
Tacno kako si rekao, sve je do njega. Mislim da ima ogroman potencijal, medjutim kod nas, nesretnim spletom okolnosti, nije imao priliku da odigra znacajniju ulogu. Dobro poredjenje sa E. Colicem, s tim da je mladji, mozda je tu u malo boljoj poziciji. Ova polusezona bi mu trebala biti kljucna, u suprotnom ne vjerujem da cemo ga htjeti zadrzati.
Utakmica sa Turbinom naravno, ne znaci nista posebno, izuzev sto mozemo zakljuciti da su se pozeljeli igre. Neka prica ko sta hoce, ali u ovakvom Zelji nije lako nametnuti se i uci u prvih 11. Mladi lavovi kucaju na vrata, traze svoju priliku ( i dobijaju). Svidja mi se ova tisina, ovaj mir. Mozemo se lijepo spremiti i bez ikakvog pritiska odigrati proljece.
Imam dobar osjecaj, predobar

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 28 jan 2014, 12:05

Foto: Jutrošnji trening

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 28 jan 2014, 12:31

Sutra u 14:30 sa Metkovićem

http://fkzeljeznicar.ba/sutra-u-1430-sa ... icem/7870/" onclick="window.open(this.href);return false;

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 28 jan 2014, 12:33

fkzeljeznicarba je napisao/la:Sutra u 14:30 sa Metkovićem

http://fkzeljeznicar.ba/sutra-u-1430-sa ... icem/7870/" onclick="window.open(this.href);return false;
Opet to treba odraditi bez primljenog gola i ćao :-D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 jan 2014, 12:43

12:0 sutra :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 28 jan 2014, 13:18

Novi golman FKS Matej Delač o Lončariću:
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 28 jan 2014, 13:26

BolanBolan je napisao/la:Novi golman FKS Matej Delač o Lončariću:
slika
imas li cijeli intervju da postavis ?

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 28 jan 2014, 13:54

Filip je bio najtalentovaniji golnan u Hrvatskoj.Sa 18g je branio za Dinamo, bio standardan golman mlade reprezentacije. Bio je idol tim mladjim golmanima po Hrvatskoj.Ali...
Sjecam se jedno ljeto u B.Vodi, mozda ima 7, 8 godina, probudi nas frka, sirena pol.auta,...Čujemo ujutro na kafi pricu o ludom Filipu, napravili su neku pizdariju, ne sjecam se sta je bilo.Narednih dana su hrvatske novine pisale o tome, sjecam se slike njegove pored nekog crvenog sportskog auta.
Ako slucajno neko sa foruma ima kontakt s njim, volio bih da ga priupita o ovom incidentu.
Doduše malo je golmana koji su skroz normalni.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 28 jan 2014, 14:20

Gledajući na prikazano u F. K. Željezničar od strane obojice golmana, po meni, Tola je bolji golman! Samo da hoće potpisati...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 28 jan 2014, 14:47

champions1921 je napisao/la:Samo da je znati kako li si došao do tog zaključka?
Logično. ;)
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 28 jan 2014, 14:59

FKZ1921 je napisao/la:Filip je bio najtalentovaniji golnan u Hrvatskoj.Sa 18g je branio za Dinamo, bio standardan golman mlade reprezentacije. Bio je idol tim mladjim golmanima po Hrvatskoj.Ali...
Sjecam se jedno ljeto u B.Vodi, mozda ima 7, 8 godina, probudi nas frka, sirena pol.auta,...Čujemo ujutro na kafi pricu o ludom Filipu, napravili su neku pizdariju, ne sjecam se sta je bilo.Narednih dana su hrvatske novine pisale o tome, sjecam se slike njegove pored nekog crvenog sportskog auta.
Ako slucajno neko sa foruma ima kontakt s njim, volio bih da ga priupita o ovom incidentu.
Doduše malo je golmana koji su skroz normalni.
Lonceric cesto puta je vidjen tamo u kladionicama,kod shopinga na Grb..
Znam da se zna zavaliti,da pola plate skrsi na aparate i te gluposti..to mu je mana,al eto valjda ce doci nekad u glavu.. :)
onako na prvi pogled miran je momak... :mrgreen:
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 28 jan 2014, 15:28

Facebook cijeli je plavo-bijeli: 100.000 fanova

http://fkzeljeznicar.ba/facebook-cijeli ... nova/7853/" onclick="window.open(this.href);return false;

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 28 jan 2014, 15:30

super je napisao/la:.............................................. loncaric.........................................................

...........stanic......................zeljkovic.................kerla.............................spahic...........................

................................tomic............................zolotic.............................................................

....selimovic.....................................jamak..........................................svraka..........................

.........................................................hodzic..................................................................

mislim da ce protiv radnika poceti ovi utakmicu jedino ako ne bude povreda ili se neko ne nametne
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 28 jan 2014, 15:31

Sarajevo cijelo, biće plavo-bijelo.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 28 jan 2014, 15:45

super je napisao/la:
super je napisao/la:.............................................. loncaric.........................................................

...........stanic......................zeljkovic.................kerla.............................spahic...........................

................................tomic............................zolotic.............................................................

....selimovic.....................................jamak..........................................svraka..........................

.........................................................hodzic..................................................................

mislim da ce protiv radnika poceti ovi utakmicu jedino ako ne bude povreda ili se neko ne nametne
Fale ti Hasanović i E Čolić

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 28 jan 2014, 15:51

Grokok je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Samo da je znati kako li si došao do tog zaključka?
Logično. ;)
Logika ti je inače jača strana tvoje ličnosti. Samo spinovane stvari su tebi logične.
SRETAN BROJ - 1725

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 jan 2014, 16:12

sad sam gledo raspored i mislim da mozemo realno racunati na 16 bodova iz prvih 6 kola ,tacnije do utakmice sa olimpikom.Sa tihh 16 bi se napravila razlika koja bi bila tesko dostizna :)
=\_1921_/=

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 28 jan 2014, 16:55

Red bi bio da bljesne i Brkoic,jer ako se ne desi bice jedan u nizu koji su iz Veleza dosli a kod nas ni sjenka od tih istih igraca ( izuzev Vladavica). Mislim da je samo bitno da ne bude povreda,imamo koliko-toliko ( racunajuci juniore ) sirok igracki kadar,jer nisu u pitanju samo 11 kola lige ima tu i kup,za koji ce mnogo vise ekipe zapeti. Uz jedno eventualno dva nova igraca mislim da bi lista bila zaokruzena..
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 28 jan 2014, 17:01

JosipBukal je napisao/la:
super je napisao/la:

Fale ti Hasanović i E Čolić
Ne bih reko da ce Zola odma u prvu postavu pored Hasanovica, sto se mene tice ja bu Tomica i Hasanovica pustio da igraju.
A Colic mislim da ne bi trebo bit u ozbiljnoj konkurenciji

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.