FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 05 okt 2015, 18:20

Majkl je napisao/la:Uredu izgubili smo boli,teško je ali pretjerujemo,idemo dalje -3 boda je.I dalje garantujem da skretnica neće izboriti Evropu.
Mene licno ne zanima ni skretnica ni zrinjski, sloboda,..
Hocu samo da FKS zavrsi na 1. mjestu i da pocnemo osvajati prvenstva u kontinuetu, a ko ce biti 2,3,4,... to me uopste ne zanima jer gledam samo FKS!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 05 okt 2015, 18:22

:silent: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

slika
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 05 okt 2015, 18:24

ElCartel11 je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Uredu izgubili smo boli,teško je ali pretjerujemo,idemo dalje -3 boda je.I dalje garantujem da skretnica neće izboriti Evropu.
Mene licno ne zanima ni skretnica ni zrinjski, sloboda,..
Hocu samo da FKS zavrsi na 1. mjestu i da pocnemo osvajati prvenstva u kontinuetu, a ko ce biti 2,3,4,... to me uopste ne zanima jer gledam samo FKS!
Samo kažem ni mene skretnicari ne interesuju ,ali idemo dalje ,već slijedeće kolo možemo biti prvi .Od plakanja nema ništa **** život ide dalje.Možda Jesic vidi nešto u ovom porazu i sve krene dobro i u željenom pravcu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 okt 2015, 18:30

jurisicduska je napisao/la:Nije Puzigaći nego Radovcu, nije on mudonja nego kokošar mali najmanji. Puzigaća mu je ko brat. Sve se desilo u tunelu na Grbavici po završetku utakmice, ima sto svjedoka i više se i ne krije da se desilo i da je takva atmosfera u svlačionici. Ja sam najavio nije da nisam i nije ni bitno da ispadnem forum lik nego da znate istinu u klubu da vam se ne mažu oči saopštenjem, presicom, izmišljanjem i tri vezana trijumfa.

Baš da vidim hoćel ga suspendovati iko.
Ako je to istina onda smo mi jos uvjek odron ekipa. Htjeli mi to priznati ili ne ovo se ne desava u normalnim klubovima koji imaju ustimano sve od cistacice do direktora. Zamislite da ovako nesto napravi neki igrac u Dinamu, pa Mamic bi ga prebijo. Prije par mjeseci se je onaj Machado svadjao sa navijacima pa se je lik izvinjavao 2,3 dana i evo vise nije baja. Da se to desi u Partizanu ili Zvezdi da neki igrac hoce da bude glavni u ekipi (a koji nije legenda kluba niti glavni igrac dugo vremena), bio prebijen u diskotekama/kaficima ili bi mu prijetili dok se ne umiri. A sta radimo mi kao navijaci FKS? Sve to nijemo posmatramo i dozvoljavamo da nam par pojedinaca rusi klub i ostale igrace koji zele igrati fudbal.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 okt 2015, 18:39

Okića i Hebibovića treba poslati u Velež na posudbu. Na taj način ćemo pomoći sportskim prijateljima iz Mostara,
jer siguran sam da će imati koristi od njih, za razliku od nas gdje su nam ova dvojica beskorisni.
Je l' na ovoj slici iznad Okić ? Pa ne mogu da vjerujem... :facepalm:
F.K.SARAJEVO

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 05 okt 2015, 18:42

Ne izmisljajte skandale i gluposti ,samo nam još treba skandal na -3 boda .Spustite loptu ,bolje za nas **** vas više skandali i skidanje glava.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 okt 2015, 18:48

Nikakvo skidanje glava. I ne treba oko ovog da se šuti. Zbog te šutnje smijeni se 5 trenera, suspenduju se 6 igrača koji najmanje prave probleme. Kalasi ba suspendovan. Halo.

Nije problem, osvojit će se titula valjda je to svima jasno, i drugim klubovima, ali svako 5 kola oni će ovako imati jedan šou jer eto. Digo im se. Džaba i titula kad se vrtiš u krug i ne napreduješ.

Ja prvi nikad nisam bio za tjeranje osim džene jer ga znam i znam da ništa dobro donijeti ne može a samo nek važe isti aršini za sve, evo Oštrakovića niko ne spominje a i i on će raskinuti ugovor, pa onda na ljeto opet dva golmana moraš naći, pa evo Stepanov moraš štopera naći bar rezervu, neće ti tatko igrati valjda u Europi, pa moraš beka naći, svake godine ispočetka jer ne trpimo profesionalce a trpimo mahalce. To ne valja tako. Kud ćeš dalje kad je "afera viršle " ekipa više idola dala od ove sad, više ih raja gotivi. Znači nešto ne štima. Nema uzora, nema idola, nema ljubavi prema njima.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 okt 2015, 19:01

Jurisicka, svaka cast za postove. Spominjao sam ja Ostrog kad je kinosvra najavio da uz Stepa jos jedan odlazi... No dobro, da te pitam nesto, zanima me tvoje misljenje. Ko se i na koji nacin moze obracunati sa ovih par ublehasa? Vidim dobro si upucen , pa me zanima tvoje mialjenje... Ziv ti meni bio.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 okt 2015, 19:04

Ima snimak na sc sport kako nesta Berberovic tersa Radovcu, sigurno da je bilo svega i svacega.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 okt 2015, 19:06

belosevic28 je napisao/la:Jurisicka, svaka cast za postove. Spominjao sam ja Ostrog kad je kinosvra najavio da uz Stepa jos jedan odlazi... No dobro, da te pitam nesto, zanima me tvoje misljenje. Ko se i na koji nacin moze obracunati sa ovih par ublehasa? Vidim dobro si upucen , pa me zanima tvoje mialjenje... Ziv ti meni bio.
Niko. Sad za sad niko. Mogli su navijači donedavno sad ni oni neće. Zauzela se strana. Šuti i trpi, biće titula.

Najiskrenije je tako, niko od nas koje nemamo veze sa klubom neće se ni pitati, ne kažem da treba, ali neobjašnjivo mi je da se redom suspenduju igrači koji su nako neprimjetni a ovi godinama rade haos i svi znamo ali ništa. Ističe im ugovor to sam rekao hiljadu puta, to je taj dan i to će se sačekati, druge nema.

Ma @Zip rekla kazala je to ba. Nije Džemo ko ni do sad nikad ništa uradio, šta ti je majstore.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 okt 2015, 19:11

Nije lijepo mijenjati stalno ekipu, ali mi smo prinudjeni na to.
Po meni, greska je bila sto se ovo ljeto ta cistka nije napravila, ali sta sad.
Ocito je da sa pojedinim igracima koje imamo, mi ne mozemo naprijed.
I sto Duska kaze, titula ce se uzeti, to manje vise je svima jasno.
Ali cilj je nesto vise od toga.

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 05 okt 2015, 19:14

jurisicduska je napisao/la:Ja prvi nikad nisam bio za tjeranje osim džene jer ga znam i znam da ništa dobro donijeti ne može a samo nek važe isti aršini za sve, evo Oštrakovića niko ne spominje a i i on će raskinuti ugovor, pa onda na ljeto opet dva golmana moraš naći, pa evo Stepanov moraš štopera naći bar rezervu, neće ti tatko igrati valjda u Europi, pa moraš beka naći, svake godine ispočetka jer ne trpimo profesionalce a trpimo mahalce. To ne valja tako. Kud ćeš dalje kad je "afera viršle " ekipa više idola dala od ove sad, više ih raja gotivi. Znači nešto ne štima. Nema uzora, nema idola, nema ljubavi prema njima.
Druže, tvoji postovi su jedan od razloga zbog kojih redovno pratim ovaj forum i ovu temu! Svaka ti je na mjestu, živio! :tokralju:
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 okt 2015, 19:24

Hvala brate, samo da i ja ne ispadnem negativac i rušilac i mahalac. A generalno tako završavaju ljudi koji žele dobro. A ovi što fkt ruše, oni neprimjetno, ubace crvića, pa se mi ovdje koljemo. Pametan će skontati, ko hilmaga, on je objektivan čovjek. Generalno ovaj forum što se tiče diskusije je postao ozbiljniji puno, naš podforum, ali ima i par dječaka nerazumnih koje nikako ne možeš dozvati.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 okt 2015, 19:30

ElCartel11 je napisao/la:slika

Da malo zamjenim @Ajaxa oko formacija :mrgreen:
Ovo su nam najbolji igraci i na njima se treba graditi igra. Mihojevic ce se rotirati sa Stepanovim i Barbom, jer zasigurno moze dosta nauciti od obojice a pogotovo od Stepa! Nesto slicno kao Cimi i Jajalo. Desni bok bi drzali Baric ili Kallasi odvisno od forme u danom trenutku ali nikako vise tu ne trebamo stavljati Hebibovica, jer pokazao je da mu to ne odgovara i sa tim siljenjem, da igra bas tu poziciju stetimo sami sebi. Defanzivni vezni takodje trebaju igrati Kova ili Rustem a pored njih obavezno samo Ikande! Radovac neka bude zamjena Ikandeju kad vec nece da ozbiljno shvati pojam profesionalni nogometas! Dulja i Hebib krila, mislim da bi to bilo super. U napadu Velkoski i Benko (za sad), ako pocnu srat ima tu zamjena Am. Bekic koji uvjek preore teren kad dobije priliku i takav profil igraca mi se uvjek najvise svidjao.
Na golu normalno Delač ali nesmijemo zaboraviti, da se na zimu moramo podhitno pojacati na toj poziciji, jer samo kad pogledam ko su mu zamjene :crazy:

Puzi i Tatko definitivno klupica mada su to samo nase puste zelje, jednostavno MORAJU igrati. I dok god bude tako igraci kao Stepanov ce biti pod suspenzom a ovi amateri ce igrati!
1) Bekic se moze pokazati kao Hebibovic. Doduse mozda ne toliko los bek samo ipak covjek nije bek a Puzigaca jeste. Ostalo se slazemo u zadnjoj liniji sve kao i kod golmana naravno. Steta sto nije Subic doveden.

2) Radovac kao sto si naveo treba da igra bar povremeno. Hebibovic nije nikako bolje krilo od Okica a i Bekica je pitanje. Ovaj drugi ako nista vise se bori defanzivno i opasniji je po gol.

3) Moze Krste i moze 4-4-2 mada ovu proslu utakmicu bi bilo bolje i 3-5-2 samo to se nije odlucio na pocetku jer bi to bila velika transformacija od cetvorice u zadnjoj lini u trojicu. Samo Krste ce morati konacno da bude jedan od najboljih igraca na terenu jer je velika cijena ova igra sa dvojicom napadaca. Trpi sredina terena ( Radovac, Rustemovic, Kovacevic i Ikande ) jer igraju dvojica protiv trojice u sredini i preskace se vise po krilima nego kroz sredinu a ovi igraci sredine terena na kraju budu kritikovani vise nego sto zasluzuju. I to pisem ja koji sam hvalio Velkoskog vise od vecine. Ako zeli da se njemu podredi formacija mora da pokaze puno vise u sljedecih 5 utakmica.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 okt 2015, 19:30

@jurisicka, otprilike sam ocekivao takav odgovor. Jbg, kao sto kazes, sacekati taj dan i krenuti u stabilizaciju...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 05 okt 2015, 19:31

Ako misliš da sam ja nerazuman ,ja samo kažem da Jesic takvo ponašanje i atmosferu neće dozvoliti i razjebace to.Kažem ekipi treba podrška a ne talasanje i skidanje glava,
ŠTA SE OVO DEŠAVA

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 okt 2015, 19:36

trener nista razjebati ne moze ako ne dobije podrsku uprave, a koliko vidimo Dzemo je taj koji uziva najvecu protekciju u klubu pa pocinjem da sumnjam u to da ce Jesic dobiti podrsku kakvu stvarno treba od kluba
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 okt 2015, 19:40

Ti si sad frajer jer si spomenuo moj post ''rekla-kazala'' ? Post uopste nije bio upucen tebi vec ostalim koji vrte 1000 drugih prica ''ja cuo,ja znam,ja vidio,meni rekli i to je tako'' nisi ti nista drug vidio,samo ti pucaju suplje jer je ljudima dosadno.Mislis da niko ne zna kakav je Dzemo,sta radi 12 sati na dan? i ostala kompanija isto tako samo u manjoj mjeri.Poenta je da klub ocito nece da stane u kraj nekim ljudima dok nevini ispastaju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 05 okt 2015, 19:41

THEC je napisao/la:trener nista razjebati ne moze ako ne dobije podrsku uprave, a koliko vidimo Dzemo je taj koji uziva najvecu protekciju u klubu pa pocinjem da sumnjam u to da ce Jesic dobiti podrsku kakvu stvarno treba od kluba
Pa eto pisali su neki da Ješić ne trpi miješanje u posao pa tako i očekujem da javno kaže ko i kako ga "minira", naravno ako do toga dođe od strane bilo koga u klubu! Samo da ne bude opet "ma nije za javnost" i guranja pod tepih...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 okt 2015, 19:41

Majkl je napisao/la:Ako misliš da sam ja nerazuman ,ja samo kažem da Jesic takvo ponašanje i atmosferu neće dozvoliti i razjebace to.Kažem ekipi treba podrška a ne talasanje i skidanje glava,
Ma jok ti si ovako realno čovjek koji hoće da je sve dobro a nije i gledaš kratkoročno, ti hoćeš da se ne talasa a recimo kad bi izgubili 5 utakmica zaredom promijenio bi mišljenje i tjerao bi i talasao . Nije to loša osobina, ali mi nismo taj klub nit trebamo biti, titula pod cijenu obraza i to, meni takva ne treba.

Ti želiš dobro kao i ja samo ti želiš sad dobro a ja želim da se ova situacija sa tanom koja nije vječna i proći će iskoristi da se klub uzdigne do te mjere da je profesionalan i samoodrživ i da igraju ljudi i fudbaleri a ne svakakva idiotarija, da moje dijete sutra dođe i ima idola u Mihojeviću a ne u C.Ronaldu, da se postavimo na zdrave noge, ne zbog juče i danas, već zbog sutra. Jer realno ovim pristupom i stavom samo se sve može srušiti a imamo takvu priliku da je to nevjerovatno, da postanemo jedan od boljih klubova ovog dijela europe ali mahala nam ne da, a prvi korak je to, da se otjera sve što koči razvoj, pa da se postave norme koje igrač mora ispuniti, da se donesu pravila (da se provode na svakog isto bio on Mujo ili dražen ili Fata sekretarica), da se zna ko je šef, ko je predsjednik ko je član kluba, da nam ne vode dva tri nadrkana idiota utakmicu jer misle da su igračine, da se ne ruši sve ko kula od karata nakon jednog poraza, da više vjerujemo u igrače i oni u nas, da se stvori kohezija. A to šutnjom nećeš postići i guranje pod tepih a ni trpljenjem inih kretena koji ne znaju ni što su u klubu, mislim na igrače. Šteta je brate... Nemoj se naći uvrijeđen ali gurati pod tepih nije odlika nas, ima njih koji guraju i nek guraju, mogu u drugoj ligi uskoro pogurati, mi nećemo. Nek se sve talasa al da na kraju budemo kako treba.

Šta ti je ba Mortem malo smo mi bolji od tog. Smiri strasti. O tebi pogotovo nemam loše mišljenje. Mojne lud biti hahaha. Frajeru. Sve najbolje
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DzemoSmjecanin i 17 gostiju.