Majkl je napisao/la:Ako misliš da sam ja nerazuman ,ja samo kažem da Jesic takvo ponašanje i atmosferu neće dozvoliti i razjebace to.Kažem ekipi treba podrška a ne talasanje i skidanje glava,
Ma jok ti si ovako realno čovjek koji hoće da je sve dobro a nije i gledaš kratkoročno, ti hoćeš da se ne talasa a recimo kad bi izgubili 5 utakmica zaredom promijenio bi mišljenje i tjerao bi i talasao . Nije to loša osobina, ali mi nismo taj klub nit trebamo biti, titula pod cijenu obraza i to, meni takva ne treba.
Ti želiš dobro kao i ja samo ti želiš sad dobro a ja želim da se ova situacija sa tanom koja nije vječna i proći će iskoristi da se klub uzdigne do te mjere da je profesionalan i samoodrživ i da igraju ljudi i fudbaleri a ne svakakva idiotarija, da moje dijete sutra dođe i ima idola u Mihojeviću a ne u C.Ronaldu, da se postavimo na zdrave noge, ne zbog juče i danas, već zbog sutra. Jer realno ovim pristupom i stavom samo se sve može srušiti a imamo takvu priliku da je to nevjerovatno, da postanemo jedan od boljih klubova ovog dijela europe ali mahala nam ne da, a prvi korak je to, da se otjera sve što koči razvoj, pa da se postave norme koje igrač mora ispuniti, da se donesu pravila (da se provode na svakog isto bio on Mujo ili dražen ili Fata sekretarica), da se zna ko je šef, ko je predsjednik ko je član kluba, da nam ne vode dva tri nadrkana idiota utakmicu jer misle da su igračine, da se ne ruši sve ko kula od karata nakon jednog poraza, da više vjerujemo u igrače i oni u nas, da se stvori kohezija. A to šutnjom nećeš postići i guranje pod tepih a ni trpljenjem inih kretena koji ne znaju ni što su u klubu, mislim na igrače. Šteta je brate... Nemoj se naći uvrijeđen ali gurati pod tepih nije odlika nas, ima njih koji guraju i nek guraju, mogu u drugoj ligi uskoro pogurati, mi nećemo. Nek se sve talasa al da na kraju budemo kako treba.
Šta ti je ba Mortem malo smo mi bolji od tog. Smiri strasti. O tebi pogotovo nemam loše mišljenje. Mojne lud biti hahaha. Frajeru. Sve najbolje