PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Evolution87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evolution87 » 13 feb 2016, 00:55

koji brat :urnebes: :urnebes: :clap: :clap:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 feb 2016, 00:57

pravo me zanima kakve će reakcije biti kod Seljovaca ako ss.ba obezbijedi stream današnje tekme Slobode :lol:

Aco, uložite sve napore, pijte im krv na slamku :mrgreen:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 feb 2016, 01:03

Jos ljudima naplatise 500 KM...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 feb 2016, 01:05

aleksandar_veliki je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:pravo me zanima kakve će reakcije biti kod Seljovaca ako ss.ba obezbijedi stream današnje tekme Slobode :lol:

Aco, uložite sve napore, pijte im krv na slamku :mrgreen:
Nevezano za Zeljovce, potrudit cemo se, kso sto smo se potrudili da sto bolje ispratimo pripreme svih bh klubova. Ali nije samo do nas. Vidjet cemo, imamo zelju i nadsmo se da ce biti ok...
ma hajde, valjda bude, a i ako ne bude, koga briga

nego, imam jedno pitanje za tebe, je l' ih dozvoljeno nazivat' Seljovci, Seljani i slilčno, znam da je dozvoljeno vrijeđat' igrače, trenera, klub i slično :D

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 feb 2016, 01:09

Dozvoljeno ili ne, ali to stvarno iritira, i ne bi trebalo da ih tako zovete. To isto važi i za Zrinjski, kad neko napiše svinjski,
muka mi bude. Smislite nešto drugo, to je baš fuj.
F.K.SARAJEVO

BajroTM

Post Postao/la BajroTM » 13 feb 2016, 01:41

molotovljev je napisao/la:Dozvoljeno ili ne, ali to stvarno iritira, i ne bi trebalo da ih tako zovete. To isto važi i za Zrinjski, kad neko napiše svinjski,
muka mi bude. Smislite nešto drugo, to je baš fuj.
Normalno I gradski, navijace na stranu ali nije fino to seljo ni njanje :nene:
Samo sta kozojeb Chinaglia zna I on prodaje torotan ko faraontm
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 13 feb 2016, 02:07

Cuj krivo mu za seljo a govori covjeku kozojeb.
Da nije zalosno bilo bi smijesno.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

BajroTM

Post Postao/la BajroTM » 13 feb 2016, 02:11

Agamemnon je napisao/la:Cuj krivo mu za seljo a govori covjeku kozojeb.
Da nije zalosno bilo bi smijesno.
Ti opsujes Boga pa kazes stakvirulah I ti si ko oni tmovci, zbog vas krivih navijaca sport nam je u vragu krleza
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.

High

Post Postao/la High » 13 feb 2016, 02:42

MCMLXVII je napisao/la:Nek sada vidi strumf kako je kad Aco pocne da kandzija! :lol:
slika
:urnebes:

Pretpostavljam da većina ovih koji bojkotuju forum uopće ne zna zašto to rade. Konformizam je čudna igračka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 13 feb 2016, 03:57

Prodali se u trebinju i sad nesto glume. Nema brata dok ga ne rodi majka to u trebinju zna kuca svaka. Glupo mi da napisem ovo je pitarski forum i portal ali niko nije imao muda da nakon onog masakra i lakrdije na kosevu nesto napise o domacinskom sudjenju valjica izgleda da je i to dino dobro platio .
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 feb 2016, 09:02

MCMLXVII je napisao/la:Nek sada vidi strumf kako je kad Aco pocne da kandzija! :lol:
slika
Kandzijaj dok joj guza ne bude bordo boje. :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 feb 2016, 09:05

:rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 feb 2016, 09:47

samirr je napisao/la:Prodali se u trebinju i sad nesto glume. Nema brata dok ga ne rodi majka to u trebinju zna kuca svaka. Glupo mi da napisem ovo je pitarski forum i portal ali niko nije imao muda da nakon onog masakra i lakrdije na kosevu nesto napise o domacinskom sudjenju valjica izgleda da je i to dino dobro platio .
Sve ok samo sto je ovo vecinski portal koji podrzava Zeljeznicar mnogo vise ako mi vjerujes. Svaki novinar navija za Zeljeznicar i to nije tajna. Valjic dopusta grubu igru, ne smijes misliti da su svi protiv vas ili izmisljati neke razloge jer Sloboda nije znala kako da parira toj igri. Tako je nas Zeljeznicar isto dobio, pregruba igra na granici iskljucenja i mi nismo mogli uzvratiti istom mjerom jer Jesic vjerovatno nije bio ni upoznat sa tim a tek je i dosao na klupu Sarajeva. Ruku na srce mnogo je igraca falilo iz nase postave i sto volimo u sali reci, igrali smo sa C postavom.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 13 feb 2016, 09:49, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 feb 2016, 09:48

Kazu otisli, nece da citaju i pisu ovdje, nabijaju posjetu a svake sekunde se javlja po jedan novi nick. :lol:

Giuseppe1
Kontakt:

Post Postao/la Giuseppe1 » 13 feb 2016, 10:37

Pukla zastavica

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 13 feb 2016, 11:15

samirr je napisao/la:Prodali se u trebinju i sad nesto glume. Nema brata dok ga ne rodi majka to u trebinju zna kuca svaka. Glupo mi da napisem ovo je pitarski forum i portal ali niko nije imao muda da nakon onog masakra i lakrdije na kosevu nesto napise o domacinskom sudjenju valjica izgleda da je i to dino dobro platio .
:urnebes:

Vec sad predvidjam jako lose sudjenje za slobodu u drugom dijelu i to ce biti razlog sto ce zavrsiti na 4 mjestu.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 feb 2016, 11:39

al' ti kontaš sarkazam, svaka ti čast

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 13 feb 2016, 11:39

MortemHz je napisao/la:
Sve ok samo sto je ovo vecinski portal koji podrzava Zeljeznicar mnogo vise ako mi vjerujes. Svaki novinar navija za Zeljeznicar i to nije tajna. Valjic dopusta grubu igru, ne smijes misliti da su svi protiv vas ili izmisljati neke razloge jer Sloboda nije znala kako da parira toj igri. Tako je nas Zeljeznicar isto dobio, pregruba igra na granici iskljucenja i mi nismo mogli uzvratiti istom mjerom jer Jesic vjerovatno nije bio ni upoznat sa tim a tek je i dosao na klupu Sarajeva. Ruku na srce mnogo je igraca falilo iz nase postave i sto volimo u sali reci, igrali smo sa C postavom.
Ma dzaba se trudis objasniti mu, vidis da nikad se nisu pomirili da su za svoje ispadanje krivi oni sami jer su imali sve u svojim rukama da se ne ponavljamo sad, takodje 7 dana prije tekme sa nama su pocele zalbe na sudjenje te pokrast ce ih te ovo te ono, predvidjam da ce i na kraju sezone ukoliko ne osvoje titulu biti kriva neka imaginarna koalicija sarajevsko - skutorska kako vole reci.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 13 feb 2016, 11:40

Nema veze.**** sudjenje ima dragi bog.
Bez zafrkancije,mnogo cemu sami smo kumovali,
Ali godinama je Slobodi cinjena nepravda.
Najprije iznutra,od nas samih tj nasih uprava do saveza i sudijskih kradja i izbacivanja iz lige.
Nebitno mogao je umjesto Veleza i Zelje biti bilo ko drugi Ali u kuloarima se vec na pocetku sezone pricalo da Sloboda ispada da je odredjena za to.
Ove sezone to dolazi na naplatu.
Pokusavati ce opet Ali bezuspjesno ovo je nasa sezona ja vjerujem u to.
Sa druge strane necu biti razocaran ako ne uzmemo titulu jer vjerujem ovoj upravi. ..
Kada to kazem mislim na dva prodana finala kupa Zrinjskom i iSlaviji.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 13 feb 2016, 11:46

Krleza svakom klubu se to dešava kad ce te to shvatiti? Nas su pojele sudije zadnje kolo u Lištici pa sta sad?
Ovo krivljenje drugih kad ste ispali iz lige je također smijesno. Ne zanima me jel Zeljo namjestio tekmu, znam samo da je vaša sudbina bila u vašim rukama a ne Zeljinim i to je dovoljno...ebenoj Slaviji niste mogli zabiti. Koliko se sjecam smjeli ste i izgubiti al ne više od jednog razlike?
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.