FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
željo-zvijezda 1-0 HT
-
- Kontakt:
Sta su ovo ovi sa ss.ba zakazali 

- ibrakadabra
- Kontakt:
otisli na cevapeamarpustahija je napisao/la:Sta su ovo ovi sa ss.ba zakazali
Hahah jbg nisam ja kriv sto ovi iz zenice neznaju igrati...Bitno je da zeljo vodi i da cemo pobjediti Zvijezdu eheh 

Zadnja izmjena: AnnesTM87, dana/u 17 mar 2010, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
-
- Kontakt:
hahahahahahahaahibrakadabra je napisao/la:otisli na cevapeamarpustahija je napisao/la:Sta su ovo ovi sa ss.ba zakazali

- ibrakadabra
- Kontakt:
ako zvijezda izjednaci stvarno si baksuzAnnesTM87 je napisao/la:Hahah jbg nisam ja kriv sto ovi iz zenice neznaju igrati...Bitno je da zeljo vodi i da cemo pobjediti Zvijezdu eheh
I sad treba da pratim na RezultatiDotCom... imal ko sta bolje za pratiti?
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
Hajde ti tamo gledaj na prozor gledaj sta se desava na terenu ;Dibrakadabra je napisao/la:ako zvijezda izjednaci stvarno si baksuzAnnesTM87 je napisao/la:Hahah jbg nisam ja kriv sto ovi iz zenice neznaju igrati...Bitno je da zeljo vodi i da cemo pobjediti Zvijezdu eheh
Nece,neznaju oni na koji go napadaju.. i nezacatavajte sace bistrikaibrakadabra je napisao/la:ako zvijezda izjednaci stvarno si baksuzAnnesTM87 je napisao/la:Hahah jbg nisam ja kriv sto ovi iz zenice neznaju igrati...Bitno je da zeljo vodi i da cemo pobjediti Zvijezdu eheh

Zadnja izmjena: AnnesTM87, dana/u 17 mar 2010, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
A izgleda da je bas nanimetio.ibrakadabra je napisao/la:ako zvijezda izjednaci stvarno si baksuzAnnesTM87 je napisao/la:Hahah jbg nisam ja kriv sto ovi iz zenice neznaju igrati...Bitno je da zeljo vodi i da cemo pobjediti Zvijezdu eheh

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ibrakadabra
- Kontakt:
vratili su se sa pauze ,malo su bili reš al nema vezeIsnar je napisao/la:I sad treba da pratim na RezultatiDotCom... imal ko sta bolje za pratiti?
Sjediti u Gracanici i preko ss.ba pratit rezultat Zelje-neprocjenjivo
jbte a ljudi na tribinama razvaljuju grla i bodre svetinju ..

-PAJA Fan Club!!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Šta ovo pjevaju na jugu "NAPRIJED PLAVI NEK SE ZNA .........
http://www.fkzeljeznicar.com/novosti/po ... da-1-0.php_Bad_boy je napisao/la:Sjediti u Gracanici i preko ss.ba pratit rezultat Zelje-neprocjenjivojbte a ljudi na tribinama razvaljuju grla i bodre svetinju ..
Evo uzivaj josh vise:D
hvala..a ti to s balkona gledas il patis kao i jaAnnesTM87 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/novosti/po ... da-1-0.php_Bad_boy je napisao/la:Sjediti u Gracanici i preko ss.ba pratit rezultat Zelje-neprocjenjivojbte a ljudi na tribinama razvaljuju grla i bodre svetinju ..

-PAJA Fan Club!!
- ibrakadabra
- Kontakt:
prestani da provociras ljude iz gracanice.To je jedino gostovanje na kojem se osijecam kao na grbavici.AnnesTM87 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/novosti/po ... da-1-0.php_Bad_boy je napisao/la:Sjediti u Gracanici i preko ss.ba pratit rezultat Zelje-neprocjenjivojbte a ljudi na tribinama razvaljuju grla i bodre svetinju ..
P.S. pozdrav gracanlijama
Kad je zeljo gostovao u Gracanici... da ti nisi pomijesao Gracanicu i Gradacac?ibrakadabra je napisao/la:prestani da provociras ljude iz gracanice.To je jedino gostovanje na kojem se osijecam kao na grbavici.AnnesTM87 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/novosti/po ... da-1-0.php_Bad_boy je napisao/la:Sjediti u Gracanici i preko ss.ba pratit rezultat Zelje-neprocjenjivojbte a ljudi na tribinama razvaljuju grla i bodre svetinju ..
P.S. pozdrav gracanlijama
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- ibrakadabra
- Kontakt:
koji sam ja konj
da daibrakadabra je napisao/la:koji sam ja konj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.