Opušteno momak

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
sve je to izmišljotina muslimanskih novinara iz SarajevaZiko je napisao/la:Čuj odbio,nije mu ga niko ni nudio Dinamo osim novinara,a zna se gdje će smrad u Saudijsku Arabiju ,a gdje bi drugdje...
Ma nemoj - a kako je onda Vranješ bio u reprezentaciji?Ziko je napisao/la:Šteta što je Pape otišao sa kormila reprezentacije,jer ovog smrada vjerojatno ne bih gledao protiv Izraela jer u Papeta je bilo pravilo ko nema kluba nema ga u reprezentaciji,ali Meša nema muda da napravi red.....
sve su krivi muslimani iz sarajeva i muslimanski medijiZiko je napisao/la:Šteta što je Pape otišao sa kormila reprezentacije,jer ovog smrada vjerojatno ne bih gledao protiv Izraela jer u Papeta je bilo pravilo ko nema kluba nema ga u reprezentaciji,ali Meša nema muda da napravi red.....
Top formaGoalgetter je napisao/la:
Kako kada je on Hrvat sa putovnicom...Cartman je napisao/la:Emir buduci predsjednik dzamahirije Bosne i Hercegovine.
Još malo, uskoro Emir vraća teritorij koji je pripadao Bosni za vrijeme Tvrtka.Ziko je napisao/la:Kako kada je on Hrvat sa putovnicom...Cartman je napisao/la:Emir buduci predsjednik dzamahirije Bosne i Hercegovine.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako nisi sa Seom bio, ko da nisi ni isao.QUARESMA 18<<< je napisao/la:BIo danas sa Spahom, čovjek pravo raspoložen za razliku od ostalih reprezentativaca, ne znam šta im je pa svi nešto smrknuti, djeca se sa njima slikaju a oni nekakvi preozbiljni, pa yebote nabacite malo osmijeh, slikate se za svoju raju, a ne tamo za engleze, nijemce, spance...
Spaha raspolozen, Begović je isto gotiva
QUARESMA 18<<< je napisao/la:BIo danas sa Spahom, čovjek pravo raspoložen za razliku od ostalih reprezentativaca, ne znam šta im je pa svi nešto smrknuti, djeca se sa njima slikaju a oni nekakvi preozbiljni, pa yebote nabacite malo osmijeh, slikate se za svoju raju, a ne tamo za engleze, nijemce, spance...
meni Spaha dosta, prezimenjakGreivis je napisao/la:Ako nisi sa Seom bio, ko da nisi ni isao.QUARESMA 18<<< je napisao/la:BIo danas sa Spahom, čovjek pravo raspoložen za razliku od ostalih reprezentativaca, ne znam šta im je pa svi nešto smrknuti, djeca se sa njima slikaju a oni nekakvi preozbiljni, pa yebote nabacite malo osmijeh, slikate se za svoju raju, a ne tamo za engleze, nijemce, spance...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 13 gostiju.