Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- EmirSioux89
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Brajant da ima šut za tri poena 0od5 pa daj 24 poena dao meni treba 28, jojjjjjjjjjjjjjjj kad nece nece
Manchester United!
koja je kurvetina ona wozniacki...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Puuuu, kakva sam ja nesreća!
DeMarcus Cousins, Sacramento's leading scorer and rebounder, was replaced in the starting lineup by Patrick Patterson for unknown reasons. Cousins entered the game at the start of the second quarter and finished with six points in nine minutes.
DeMarcus Cousins, Sacramento's leading scorer and rebounder, was replaced in the starting lineup by Patrick Patterson for unknown reasons. Cousins entered the game at the start of the second quarter and finished with six points in nine minutes.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
ne znam da li neko od vas gleda ovu emisiju o kladjenju na tvu, 1x2 se zove izgleda, igrom slucaja evo sada gledam, to su neki eksperti za kladiti se, prognoziraju itd i dolazi poruka da prokomentarisu moze li Paul George ici over/under, ne znam sta je bilo tacno ali nije ni bitno jer ekspert kaze kako ce imati veceras tezak zadatak jer ce igrati protiv thundera i duranta a ta je utakmica sinoc odigrana 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Mozel sad na wwin se uplatit jbm
daa, sve je "ubodeno" !Papastathopoulos je napisao/la:Pa jel dobio ovaj tiket ?AsharaK je napisao/la:Čeka se ata danas
Ne kontam se u zadnji par, ovo ostalo je ubo'TamoNeko je napisao/la:ata je napisao/la:pozdrav..![]()
danas jedan za moju dusu..dakle.. pracenje istog sa oprezom molim.. ja sam dosta velik ulog stavio, naravno ima i dosta sigurnih parova tu, ali i onih za koje ce mi trebati jak faktor srece da me isprati..
i jos jedna stvar.. ponovio sam Safarovu, koju jos uvijek cekam i na jucerasnjem tiketu (727,94 KM)..![]()
da ne postavljam oba..
2 x 100 KM = 200 KM x 12.74 = 2548 KM !
sretno!

@eldo & BesatZE: hvala momci !

- Invincibles
- Kontakt:
Mozda je repriza...LenBias je napisao/la:ne znam da li neko od vas gleda ovu emisiju o kladjenju na tvu, 1x2 se zove izgleda, igrom slucaja evo sada gledam, to su neki eksperti za kladiti se, prognoziraju itd i dolazi poruka da prokomentarisu moze li Paul George ici over/under, ne znam sta je bilo tacno ali nije ni bitno jer ekspert kaze kako ce imati veceras tezak zadatak jer ce igrati protiv thundera i duranta a ta je utakmica sinoc odigrana

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
nijeInvincibles je napisao/la:Mozda je repriza...LenBias je napisao/la:ne znam da li neko od vas gleda ovu emisiju o kladjenju na tvu, 1x2 se zove izgleda, igrom slucaja evo sada gledam, to su neki eksperti za kladiti se, prognoziraju itd i dolazi poruka da prokomentarisu moze li Paul George ici over/under, ne znam sta je bilo tacno ali nije ni bitno jer ekspert kaze kako ce imati veceras tezak zadatak jer ce igrati protiv thundera i duranta a ta je utakmica sinoc odigrana
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Mene oborio samo Nowitzki. 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kemba crni, 15 suteva, 0-6 za tri poena

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Oooooooj koji sma ja tupan, hoću da odigram Reading - South x2, ja odigram 12
Nisam ni znao da to može, pffffff, kad ne gledaš šta igraš hahaha
Nisam ni znao da to može, pffffff, kad ne gledaš šta igraš hahaha
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Bravo !!ata je napisao/la:daa, sve je "ubodeno" !Papastathopoulos je napisao/la:Pa jel dobio ovaj tiket ?AsharaK je napisao/la:Čeka se ata danas
Ne kontam se u zadnji par, ovo ostalo je ubo'TamoNeko je napisao/la:![]()
@eldo & BesatZE: hvala momci !

Idi sad na onu drugu temu i meci danasnji tiket

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nek ti znas! Nek si ti pametan lijepo oko moje. Registrovao se haman samo da ispadnes pametan.pashica je napisao/la:TamoNeko je napisao/la:ne kockaj kad ne znaš , hendikep (3,5) 1 više 2 manje , razlika na mecu bila 7 gemova !!!ata je napisao/la:pozdrav..![]()
danas jedan za moju dusu..dakle.. pracenje istog sa oprezom molim.. ja sam dosta velik ulog stavio, naravno ima i dosta sigurnih parova tu, ali i onih za koje ce mi trebati jak faktor srece da me isprati..
i jos jedna stvar.. ponovio sam Safarovu, koju jos uvijek cekam i na jucerasnjem tiketu (727,94 KM)..![]()
da ne postavljam oba..
2 x 100 KM = 200 KM x 12.74 = 2548 KM !
sretno!
Ne kontam se u zadnji par, ovo ostalo je ubo'
@Ata hvala Ti drug!

edit: Tiketi na kojima se vidi ime kladionice nisu dozvoljeni.
Devil
Evo popravio sam. Izvinjavam se. Iskreno, nisam znao za to pravilo.
Nece se ponoviti vise.

danas sam odigrao tiket, tj tiketE
ali ih necu postaviti bas da vidim jel me uhvatilo ono 'prokletstvo' padanja tiketa koji se postave ovdje
... zadnja 2,3 koja sam prosao nisam postavljao i prosli su, ovo ostalo sve na po jednu palo
pa da vidimo ... ako nekoga zanimaju parovi, neka trazi i napisacu

pa da vidimo ... ako nekoga zanimaju parovi, neka trazi i napisacu
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
hvala..Citizen-X je napisao/la:necu da se petljam u biznis ocito znas sta radis trenutno si megastar ovog pdf-a al' ne bih preporucio da drzis lovu na kontu drzi ono sto planiras odigrati - da ne bi slucajno uj'o vuk magarca pa ne ugled'o 0 ujutro - nikad se ne zna,....desavalo mi se da mi misteriozno dio para nestane ili citav iznos kad sam imao na kontu ili da mi jednostavno ne proplati tikete. i mnogo srece jaroata je napisao/la:za danas nesto lagano, rekreativno.. ne previse sigurno ali definitivno zanimljivo bi trebalo biti u sva tri ova para..
ko prati, nek' previse ne stavlja, k'o sto rekoh rekracija..![]()
2 x 100 KM = 200 KM x 7.04 = 1408 KM !
sretno !
i da - otidji brate na godisnji uslikaj se na kubi i zasjeni nam okice

daa, to radim od samog pocetka, redovno dizem lovu, ali i bez obzira na to stvarno su i vise nego korektni, nikada mi se nije desila ni mala neugodnost prilikom isplate, azurno rade ii mogu biti zadovoljan..

haha, Kuba.. jos malo !

Nemoj tako o mojoj ljubavi pričat, na Carolini sam samo jednom pao a bezbroj puta proso <3sock56 je napisao/la:koja je kurvetina ona wozniacki...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ma šuti, čekam samo nju ( i to ne znam zašto sam je igrao jer jako rijetko igram ženski tenis, pogotovo nju, možda nju drugi put u životu) i čekam do poslije ponoći, dobije prvi set, ja odem spavat, računam valjda će dobiti to do kraja, kad ulazim ujutro u account na premieru, ista cifra kao i sinoć. imam šta i vidjeti, drolja popušila na kraju 1:2.Heller je napisao/la:Nemoj tako o mojoj ljubavi pričat, na Carolini sam samo jednom pao a bezbroj puta proso <3sock56 je napisao/la:koja je kurvetina ona wozniacki...
Hajde Reading jedan go nabijem vas 

Nullius in verba
bem ti Larvik mater ustaaaa
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jao, stavim da ce reus dati gol, a njega ni na klupi
i sta sad, pao sam znaci ? il je kvota 1 ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.