FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- nostradamus
Re: FK Borac - Banja Luka
http://fotogiga.com/images/stories/Ruda ... _Borac.jpg
zanimljivo razmisljanje vasih komsija
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
nostradamus je napisao/la:http://fotogiga.com/images/stories/Ruda ... _Borac.jpg

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
izvini bogdanov nisam te prepozno jesi ti mozda slucajno onaj sto je bacio kamenPrijedor je napisao/la:Cestitke Borcu, jedina ekipa koju sam gledao u zadnjih 5 godina da je nadigrala Rudara u Prijedoru...Sve je bilo regularno, Rudar je imao 100% sansu kada je Dzafic izasao sam na golmana 1 na 1 ali ta prokleta precka...Bio je to promasaj za evropu, a onda je uslijedio gol Raspudica, gol za titulu![]()
Navijanje necu komentarisati, nereda je bilo jako puno prije utakmice...Zaista bezpotrebno!
Cestitke komsijama na tituli

Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise
e ovaj se kliberi a vec par puta dokazao da je poplitak,tako da čisto sumnjam da zna sta je pisac htjeo da kažeEdin TM87 je napisao/la:nostradamus je napisao/la:http://fotogiga.com/images/stories/Ruda ... _Borac.jpg
zanimljivo razmisljanje vasih komsija![]()
![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: VAM, dana/u 05 maj 2011, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- nostradamus
Jel onaj pisac sto vam je pisao po ledjima u boriku ,t.j. njegove gorileVAM je napisao/la:e ovaj je vec par puta dokazao da je poplitak,tako da čisto sumnjam da zna sta je pisac htjeo da kažeEdin TM87 je napisao/la:nostradamus je napisao/la:http://fotogiga.com/images/stories/Ruda ... _Borac.jpg
zanimljivo razmisljanje vasih komsija![]()
![]()
![]()
![]()
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
to je trebao ovaj šibicar da kaze,on se keseri a ne konta poruku...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Meni je smijesan trans, bmk za vase stvari i probleme.VAM je napisao/la:to je trebao ovaj šibicar da kaze,on se keseri a ne konta poruku...
- Бањалучанин
- Kontakt:
Па " ' $ $ ?, ? & " у ?, па $ се " $ $...
& он везе " с &?
& ' $ РС, а не $ " свог џепа...
& он везе " с &?
Let's go, Fighter!
"!
"!
- nostradamus
Ma j.... politiku znate i vi i ja da je on sve kod vas ali bolje da ne pricamo o tome znase kako ta prica zavrsi? je napisao/la:Па " ' $ $ ?, ? & " у ?, па $ се " $ $...
& он везе " с &?
dobro edo,malo si se ismijao,i vrijeme je za spavanje.sutra ideš rano u školu...ajd laku noćEdin TM87 je napisao/la:Meni je smijesan trans, bmk za vase stvari i probleme.VAM je napisao/la:to je trebao ovaj šibicar da kaze,on se keseri a ne konta poruku...
Jesi to napiso da me izofiras il da nabijes post? Srami se, bestidnice.VAM je napisao/la:dobro edo,malo si se ismijao,i vrijeme je za spavanje.sutra ideš rano u školu...ajd laku noćEdin TM87 je napisao/la:Meni je smijesan trans, bmk za vase stvari i probleme.VAM je napisao/la:to je trebao ovaj šibicar da kaze,on se keseri a ne konta poruku...
pokusavam ti dati do znanja da si sa tako glupim postovima i jos glupljim avatarom nepozeljan na ovoj temi 

Tvoji postovi su najgluplji na forumu. Sto me ne otjeras?VAM je napisao/la:pokusavam ti dati do znanja da si sa tako glupim postovima i jos glupljim avatarom nepozeljan na ovoj temi

- Giallorossi
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi..vi umalo da imate vishe gostujucih bodova nego domacih 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
(NE)KULTURA
Ne bih puno komentarisao utakmicu Rudar Prijedor-Borac. Pobjeda Borca nije nezasluzena, mada bi remi, po meni, bio najpravedniji ishod jer je Rudar Prijedor imao 2 zrele sanse dok su Banjalucani imali vise od igre. Sudije, narocito pomocnika do centralnih tribina, ne bih komentarisao.
Ono sto zelim reci je sljedece. Dzaba Borcu titula ako ce uz sebe imati ljude kao sto su odredjeni pojedinci koji su sjedili u lozi za goste i novinare. Na moju veliku zalost, citavim tokom susreta iza mene su sjedile 4 osobe koje su pricale takve gluposti da je to nevjerovatno. Od omalovazavanja Prijedora kao manje sredine u odnosu na Banjaluku, ruznih rijeci o nasem fudbalskom klubu Rudar pa do vrijedjanja Prijedorcana i opstinskog nacelnika. Vrhunac njihovog diletantskog odnosa i ponasanja bio je trenutak kada su zvali covjeka koji prodaje kikiriki, sjemenke i sokove, da bi od njega trazili da im donese dvije produzene uz podrugljiv smijeh. Jedinih 5 minuta kada su sutjeli kao zaliveni bili su nakon dvije stopostotne prilike za Rudar Prijedor oko 70. minute. Zato, "gospodo" u odijelima i suskavim trenerkama i sa salovima Borca oko vrata, spustite se na zemlju ili se vratite tamo odakle ste "sisli" u lijepi grad na Vrbasu. Ako ste Vi ljudi iz uprave kluba ili ga podrzavate, cinite to bez podrugljivih osmijeha i omalovazavanja drugih. Ako je Prijedor za Vas mali grad, pomislite samo sta ste Vi za jedan Beograd ili Zagreb, da ne idemo dalje. Ako zelite dobro Vasem banjaluckom Borcu, sjetite se samo da ce Borac kao prvak BiH biti, siguran sam u to, ponos Republike Srpske, i Prijedora i Trebinja i Doboja i Bijeljine, a ne samo Banjaluke. I bice NAS Borac a ne samo Vas, igrace za sebe ali i za sve fudbalske klubove iz Republike Srpske. Zaista bi mi bilo drago kada bi neko iz uprave banjaluckog Borca procitao ovih par recenica i zapitao se o nekim postupcima ljudi koji su, ne znam cime, zasluzili da se nadju u svecanoj lozi Gradskog stadiona u Prijedoru, kao njegovi simpatizeri. I zapamtite dobro onu staru narodnu poslovicu "nicija nije do zore gorjela".
Sportski pozdrav
Lun
Ne bih puno komentarisao utakmicu Rudar Prijedor-Borac. Pobjeda Borca nije nezasluzena, mada bi remi, po meni, bio najpravedniji ishod jer je Rudar Prijedor imao 2 zrele sanse dok su Banjalucani imali vise od igre. Sudije, narocito pomocnika do centralnih tribina, ne bih komentarisao.
Ono sto zelim reci je sljedece. Dzaba Borcu titula ako ce uz sebe imati ljude kao sto su odredjeni pojedinci koji su sjedili u lozi za goste i novinare. Na moju veliku zalost, citavim tokom susreta iza mene su sjedile 4 osobe koje su pricale takve gluposti da je to nevjerovatno. Od omalovazavanja Prijedora kao manje sredine u odnosu na Banjaluku, ruznih rijeci o nasem fudbalskom klubu Rudar pa do vrijedjanja Prijedorcana i opstinskog nacelnika. Vrhunac njihovog diletantskog odnosa i ponasanja bio je trenutak kada su zvali covjeka koji prodaje kikiriki, sjemenke i sokove, da bi od njega trazili da im donese dvije produzene uz podrugljiv smijeh. Jedinih 5 minuta kada su sutjeli kao zaliveni bili su nakon dvije stopostotne prilike za Rudar Prijedor oko 70. minute. Zato, "gospodo" u odijelima i suskavim trenerkama i sa salovima Borca oko vrata, spustite se na zemlju ili se vratite tamo odakle ste "sisli" u lijepi grad na Vrbasu. Ako ste Vi ljudi iz uprave kluba ili ga podrzavate, cinite to bez podrugljivih osmijeha i omalovazavanja drugih. Ako je Prijedor za Vas mali grad, pomislite samo sta ste Vi za jedan Beograd ili Zagreb, da ne idemo dalje. Ako zelite dobro Vasem banjaluckom Borcu, sjetite se samo da ce Borac kao prvak BiH biti, siguran sam u to, ponos Republike Srpske, i Prijedora i Trebinja i Doboja i Bijeljine, a ne samo Banjaluke. I bice NAS Borac a ne samo Vas, igrace za sebe ali i za sve fudbalske klubove iz Republike Srpske. Zaista bi mi bilo drago kada bi neko iz uprave banjaluckog Borca procitao ovih par recenica i zapitao se o nekim postupcima ljudi koji su, ne znam cime, zasluzili da se nadju u svecanoj lozi Gradskog stadiona u Prijedoru, kao njegovi simpatizeri. I zapamtite dobro onu staru narodnu poslovicu "nicija nije do zore gorjela".
Sportski pozdrav
Lun
ti si jedna lazovcina !lun je napisao/la:(NE)KULTURA
Sportski pozdrav
Lun
Sticajem okolnosti bio sam tu negdje oko te loze, i to o cemu ti govoris nije se desilo.
Naprotiv, ljudi, neka dvojica trojica koja su sjedila tik ispod loze NA DVA METRA OD NJIH , su se cijelo vrijeme okretala prema lozi i provocirala ljude u lozi hvatanjem za medjunozje iako to ljudi u lozi nicim nisu isporvocirali.
Sta je problem, to sto su ljudi u lozi imali salove borca oko vrata i otvoreno navijali za borac ili sto su se radovali kad je borac dao go ?
Sta su trebali da navijaju za rudar , da podrzavaju pljuvacinu po svakom faulu dosudjenom za borac ?
Bio sam na raznim , ma sta na raznim, na svim stadionima u BiH gdje je igrao BORAC, ali onakav animozitet prema borcu nigdje nisam vidio.
prijedorske seljačine pjevaju "bi- će že-ljo no-vi šampion"
oooooo jadni li su i bijedni...

- spielführer_21
- Kontakt:
Oni su naša braćaVAM je napisao/la:prijedorske seljačine pjevaju "bi- će že-ljo no-vi šampion"![]()
![]()

P.S. U koliko sati igrate sa Olimpicom, jel u 17?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
vase i njihovo "bratstvo" se raspada,obzirom da nisu ispunili zadatak(a imali si veeeeliku želju) od strane šibicaraspielführer_21 je napisao/la:Oni su naša braćaVAM je napisao/la:prijedorske seljačine pjevaju "bi- će že-ljo no-vi šampion"![]()
![]()
kao što su Zvorničani vaša..
P.S. U koliko sati igrate sa Olimpicom, jel u 17?

sa olimpikom-subota u 20.00
- spielführer_21
- Kontakt:
Naše bratstvo jače je od svegaVAM je napisao/la:vase i njihovo "bratstvo" se raspada,obzirom da nisu ispunili zadatak(a imali si veeeeliku želju) od strane šibicaraspielführer_21 je napisao/la:Oni su naša braćaVAM je napisao/la:prijedorske seljačine pjevaju "bi- će že-ljo no-vi šampion"![]()
![]()
kao što su Zvorničani vaša..
P.S. U koliko sati igrate sa Olimpicom, jel u 17?![]()
sa olimpikom-subota u 20.00

Hvala za odg. Biće dobra utakmica Borac-Olimpic, šteta što nije neka druga satnica pa da bude i ta na TV, npr. prije derbija ili u ned...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.