Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Rovella, Fagioli ili Miretti nebi sigurno nista losije odigrali od ovi u sredini veceras
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je njima ko nama 50 KM. Vise uloze u kriket godisnje nego sto su u Juventus u zadnjih 5 godina.NicoloFagioli je napisao/la: ↑22 avg 2022, 22:00samo smo Juventus, odnosno vlasnik, ne da uzima pare vec gubi stotine miliona i lopatom ubacuje svoje da bi spasio poslovanjetuzlak1987 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 21:58Mi smo postali ona ekipa kao United i Arsenal sto su zadnjih 10 godina. Da uzima pare, a na sportskom planu sta bude bude.![]()
Nasa transfer politika govori da smo clown show kao United.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da hoce Quagliarella skaricama dati gol, platio bih da to vidim. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- NicoloFagioli
ova akcija sa 8 dodavanja Perinu je osvjezenje
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- BuffonGigi
- Kontakt:
JuventinoVero je napisao/la: ↑22 avg 2022, 22:25Jedino ako se opasa sa c4 i raznese pored allegrija može da odluči.

Sto je najgore imam osjecaj da ovi krembili iz uprave dijele Allegrijeve ambicije. Ovo je stvarno ko kiselina u oci.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto se tice transfera fali nam Srba ja mislim
- BuffonGigi
- Kontakt:
Gledam jadnog Ruganija kako fizicki gubi duel od Quagliarelle...u 2022. Godini. I ovaj zlocinac na klupi mu daje sansu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
- Kontakt:
Što je najgore bolestan sam čitav vikend, čekam tekmu čitav vikend(sve kontam u nedjelju) i onda me dočeka ovo, pa zanimljivije mi je danas bilo 3h u ambulanti čekati nego sat ipo gledati utakmicu.
#ALLEGRIOUT
Sta je ovo jbt zivot, da li je moguce ovako bezidejno igrati protiv tima koji je umro prije 35 minuta 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nema se sta zamjeriti ovim igracima na terenu, likovi si tanki i to svi znamo. Ovo na terenu sto je sada je nivo Fiorentine. Mireti, Rovela, Kean, Perin, Rugani, Sciglio, Kostic, . Onaj se vratio sa bolovanja i odmah igra. Pa de ovo je smijesno kada citas ko igra to je jedna ekipa sredine tabele.
Ovdje je Bremer iz Torina glavna zvijezda
-
- Kontakt:
A sampdoria inače predobar tim, najbolji im igrač quagliarella koji može da trči 8min prije nego ga uhvati išijas..tuzlak1987 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 22:35Ma nema se sta zamjeriti ovim igracima na terenu, likovi si tanki i to svi znamo. Ovo na terenu sto je sada je nivo Fiorentine. Mireti, Rovela, Kean, Perin, Rugani, Sciglio, Kostic, . Onaj se vratio sa bolovanja i odmah igra. Pa de ovo je smijesno kada citas ko igra to je jedna ekipa sredine tabele.
#ALLEGRIOUT
Ne znam. Bolje je igrala ona ekipa pijanaca M'Boroa sa Mersonom nego ova naša.
Ja se ne sjećam da sam gledao ekipu, sa ovakvim renomeom u tri četiri najjače evropske lige da ovako loše igra.
Fali ti igrača ali to ne smije i ne može biti opravdano pa makar ga sad zabili
Ja se ne sjećam da sam gledao ekipu, sa ovakvim renomeom u tri četiri najjače evropske lige da ovako loše igra.
Fali ti igrača ali to ne smije i ne može biti opravdano pa makar ga sad zabili
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.