FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 09 avg 2022, 13:48

amypitar je napisao/la:
09 avg 2022, 08:52
Beledija je napisao/la:
09 avg 2022, 08:17
amypitar je napisao/la:
09 avg 2022, 07:26

Ja ne volim da pisem na tudjem pdf u ,ali pratim sve pa ovo moram da objasnim.
Evo da ti objasnim Mirvic ima najvise ti upravljackih dionica i sigurno da se on najvise pita.Pored njega tu je i Tan, te nesto malo dionica imaju i navijaci.
Izvinjavam se na upadu i pozzzz.
Vidi drug, ja kad nešto ne volim onda ti i ne radim. Na našoj temi ima dušebrižnika više nego nas. Pratim i ja sve klubove a posebno Slobodu, Želju,Sarajevo, Velež pa i Čelik. Samo nikad, ama baš nikad nebi ušao na njihov pdf...pozz i za Vas i želim vam sutra dobru zabavu.
Napisao samo jer se radi o klubu za koji navijam,a pise se o krivim navodima.Inace da nije sutrasnje utakmice je i ne citam vas pdf ,a kamoli da komentarisem,apsolutno kao klub ste mi nezanimljivi.
Izvinjavam se jos jednom ,lp i nek pobjedi bolji.
Što ste zamijenili termin sa Željezničarom? Nedjelja za subotu.Sad mi na Grbavici igramo u subotu umjesto nedjelje.Željezničar nas želi umorne a vi ćete imati dan odmora više poslije utakmice protiv nas.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 avg 2022, 14:14

Ja nisam rekao da je Dudic Gvardiola, vec sam pitao jestel zadovoljni sa Jovicem, i rekao sam nakon ovih par utakmica u evropi i protiv slobode da baca na husrefa..

Ja mislim da Slobodasi prave gresku upravo u tome sto ponizavaju ljude iz istocne bosne, nema nista lose da TC postoji i da gura dobro jer to ce indirektno pomoc slobodu. Bice veci pritisak na Sdp jasmina i druzinu, da ulazu vise u klub ili da nadju nekig investitora..

Drugo Husic Mirvic ti ljudi su mogli lovu koju ulazu u pl bh i samim tim u drzavu bosnu i hercegovinu lagano ulozit u stakove appla microsofta i lagano dividendu uzimat i uzivat po hawaima.. jer pare koje oni ulazu nisu male.. i po meni svaki bosnjo koji ima i moze treba ulagat u BIH..

Srebrenicki cvijet je za svakog bosanca obaveza bez obzira gdje bio..

Mirvic jeste vecinski vlasnik tan ima 30% al FK SARAJEVO NESMIJE DRZAVA UGASIT JER Je FK SARAJEVO TOLIKO VELIK KLUB DA TO NESMIJE NIKO POMISLIT

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 avg 2022, 14:27

Vidi naslova???
--------------------------------------------------
"Meč se igra u srijedu u Zenici

Da li će (sudija) Musa ponovo biti "sretan" FK Sarajevo?
09.08.22. - 12:51, S. Mlaćo

U zaostalom derbiju 1. kola Premijer lige sutra će u Zenici snage odmjeriti FK Sarajevo i FK Tuzla City."
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 09 avg 2022, 18:12, ukupno mijenjano 2 puta.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 09 avg 2022, 15:39

E jos nam je to falilo da nam dolaze na temu i drže dersove i vazove.

Poštujem ekipu Sarajeva jer su u sistemu privatnog kapitala kao i mi. Također su i mlađi klub u gradu kao i mi, sličan način nastanka.
Stoga ne mogu nista loše reći za njih.
Ne treba ih se plašiti, nisu oni toliko bolji od nas koliko neko želi da predstavi. Ne mogu reći da smo mi bolji, ali svakako ekipa s kojom možemo igrati i s pravom se možemo nečemu nadati.
Naravno ako budemo pravi i bude volje a ne kao za vikend.
Ako bude taktika i zalaganje kao za vikend onda se nemamo baš čemu nadati.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 09 avg 2022, 18:49

Od utakmice sa Slobodom nema nikakvih zvanicnih informacija nastavlja se blokada, što nikako nije dobro. Sutra igramo utakmicu niko nista. Ne ide to tako ako želimo biti ozbiljan klub. Navijači bez obzira koliko nas ima trebaju informacije.
Da ponovo izrazim nezadovoljstvo stanjem terena u Gradaccu. Nećemo se mi tu naigrati i osvojiti bodove.
Ja čim ovo napisao uslijedi objava. Pantelica nema. Treba Fereira da igra u početnoj.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 avg 2022, 19:07

husrefbeg je napisao/la:
09 avg 2022, 18:49
Od utakmice sa Slobodom nema nikakvih zvanicnih informacija nastavlja se blokada, što nikako nije dobro. Sutra igramo utakmicu niko nista. Ne ide to tako ako želimo biti ozbiljan klub. Navijači bez obzira koliko nas ima trebaju informacije.
Da ponovo izrazim nezadovoljstvo stanjem terena u Gradaccu. Nećemo se mi tu naigrati i osvojiti bodove.
Haman mi ostadosmo u Gradačcu.Gorki prešao u Banoviće.Dugo će trajati radovi na Tušnju.Nije fer prema treneru i igračima gurnuti ih na onaj hipodrom uz svu zahvalnost Grdačanlijama.Mi ćemo kao domaćini biti u hendikepu jer lakše je gostima koji nemaju pritisak da pobijede.Nedo Bog može doći i do težih povreda pa će nas skupo koštati ova odluka na brzinu donešena.Od Tuzle do Gradačca je 83 km a do Orašja 72 km.Stadion "Goal" je u odličnom stanju i treba hitno stupiti u kontakt sa NK ORAŠJE.OVAKO, GONIMO "TUK NA UTUK" I SVE NA SVOJU ŠTETU.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 avg 2022, 19:29

husrefbeg je napisao/la:
Ja čim ovo napisao uslijedi objava. Pantelica nema. Treba Fereira da igra u početnoj.
- Nemamo Pantelića na raspolaganju .Da je to prošlo sigurno bi objavili sliku gdje mu uručuju dres sa brojem.Jović za sada nije nigdje ništa izjavio u vezi sutrašnje utakmice.Pretpostavljam da je on razočaran onim terenom u Gradačcu.Ja kad sam vidio prosto nisam mogao vjerovati.Spaljena zemlja.Mi smo domaćini Leotaru,Širokom i Borcu do 17.septembra kad je pauza zbog reprezentacije.Nema niti govora da će Tušanj biti završen do 1. oktobra kad se nastavlja prvenstvo a mi smo domaćini Sarajevu u okviru 12.kola.U međuvremenu ćemo sigurno odigrati i domaćinstvo sa Posušjem(drugo kolo).Hitno se treba prebaciti u Orašje.Ovako će igrači imati alibi i bit će u pravu.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 09 avg 2022, 19:39

tuzlac je napisao/la:
09 avg 2022, 19:29
husrefbeg je napisao/la:
- Nemamo Pantelića na raspolaganju .Da je to prošlo sigurno bi objavili sliku gdje mu uručuju dres sa brojem.Jović za sada nije nigdje ništa izjavio u vezi sutrašnje utakmice.Pretpostavljam da je on razočaran onim terenom u Gradačcu.Ja kad sam vidio prosto nisam mogao vjerovati.Spaljena zemlja.Mi smo domaćini Leotaru,Širokom i Borcu do 17.septembra kad je pauza zbog reprezentacije.Nema niti govora da će Tušanj biti završen do 1. oktobra kad se nastavlja prvenstvo a mi smo domaćini Sarajevu u okviru 12.kola.U međuvremenu ćemo sigurno odigrati i domaćinstvo sa Posušjem(drugo kolo).Hitno se treba prebaciti u Orašje.Ovako će igrači imati alibi i bit će u pravu.
Ma slažem se. Nemamo mi gdje ni da treniram već se seljakamo. Gradačac treba zaobići ali dadoše 20 hiljada ili zahtjevat da se teren pod hitno dovede u red. Banovici si Duzepe Mearca za Gradačac. Ko je ispred kluba donio odluku da prihvat Gradacac pa bolje da smo u Širokom domaćini. Ta opcija Orašju je relativno kasno jer stadion nije dobio licencu za PL. Sloboda nas je navikla uzeli Banovice.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 avg 2022, 20:21

husrefbeg je napisao/la:
09 avg 2022, 19:39
tuzlac je napisao/la:
09 avg 2022, 19:29
husrefbeg je napisao/la:
Ma slažem se. Nemamo mi gdje ni da treniram već se seljakamo. Gradačac treba zaobići ali dadoše 20 hiljada ili zahtjevat da se teren pod hitno dovede u red. Banovici si Duzepe Mearca za Gradačac. Ko je ispred kluba donio odluku da prihvat Gradacac pa bolje da smo u Širokom domaćini. Ta opcija Orašju je relativno kasno jer stadion nije dobio licencu za PL. Sloboda nas je navikla uzeli Banovice.
Ma ja računam, ako je Borac išao prvo u Modriču , pa onda prešao u NoviGrad,da bi i mi mogli po hitnom postupku Gradačac zamijeniti Orašjem.Stadion "Goal" je izgrađen sredstvima UEFA i NK Orašje je dugo na njemu igralo utakmice PL. Uostalom ,pitam se ko dade saglasnost da se pl igra na onakvom terenu u Gradačcu.očito da su kriteriji spušteni zbog rekonstrukcije terena premijerligaša.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 avg 2022, 20:23

Trener Tuzlaka nada se dobrom meču

Dragan Jović je jasan, želi sutra pobjedu protiv Sarajeva
09.08.22. - 20:00, E. Škorić

Dragan Jović
FK Tuzla City

[url [/url]

----------------------------------------------------------

Najboljem ishodu nada se i trener Sarajeva Feđa Dudić, koji je danas na press konferenciji u Zenici kazao:

"Na ovaj teren imam lijepe uspomene kao trener. Nadam se da će i sutra biti tako. Nije dovoljno kola prošlo, Tuzla City je odigrao samo jedan meč i to protiv Slobode i to nije baš ni relevantno zbog uslova u kakvim je taj meč odigran.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 09 avg 2022, 23:43

Na Gradskom stadionu Tušanj u toku su radovi na sanaciji stubova reflektora.

Trenutno se na stubovima izvode radovi u smislu pjeskarenja, čišćenja, antikorozivne zaštite i farbanja stubova sa rasvjetom za glavni terene stadiona “Tušanj”.

Radovi se izvode iz visećih skela, koje su okačene čeličnim užadima za vrh stuba.

-----------------------------------------------------------------------------
Prvo pjeskarenje i farbanje nakon 1978. kada su postavljeni.Prije 44 godine.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 10 avg 2022, 11:43

Idemo veceras jako protiv Sarajeva po pobjedu.
Ne treba se nikog plašiti niti ga precjenjivati.
Dvije zadnje u gostima smo ih dobili pa zasto ne i veceras.

Kazu pojačali se mnogo. Po imenima jesu, nabacali su 10 novih igrača. Ali i prethodne godine su imali nekih Lazića, Cmiljanića, Bodula i sl pa smo ih dobili. Idemo City jako.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 10 avg 2022, 12:44

Ja vjerujem Joviću. Ostaje da vidimo igru na dobrom terenu protiv odličnog protivnika.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 10 avg 2022, 13:05

Ma igrat kao protiv Cukarickog ,Maribora..Ove zadnje ut ,4-5 utakmica, treba sto prije zaboravit..
Steta sto taj Pantelic nije jos u rosteru.
Veceras vjerovatno Mesinovic i Sukilovic od ovih mladjih ce pocet utakmicu..

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 10 avg 2022, 13:20

Veceras odigrati jako muski bez respekta prema protivniku koji je sigurno broj 1 za osvajanje titule, po meni, ali to nije razlog da se ide spustenih gaca..pokazati da je utakmica u Gradačcu bila samo los dan na losem terenu..nadam se da ce vecerasnja utakmica odrediti pozitivan kurs kojim se treba kretati ka svom cilju a to je izlazak u Evropu.. Vidjecemo za koju opciju se odlučio Jovic da li raditi konstantni presing i ne dozvoliti da se razigraju ili cekati na svojoj polovici pa trcati kontre..bilo kako bilo ocekujemo mnogo bolju utakmicu od one u nedjelju, jer tesko da moze gore od onoga i zivo me zanima kako ce odigrati ovaj Smajlagic, protiv Slobode je ono bilo uzas zivi, valjda dobije koji duel i pokaze makar nesto u suprotnom je pod hitno naci kakvog napadača..

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 10 avg 2022, 13:27

Jel Tz svoj stadion ne moze koristit u ovakvim situacijama..Mozda bi upit prosao...

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 10 avg 2022, 13:30

I definitivno Sloboda domaće u Banovicima mi u Gradaccu. Velika šteta jer na o om terenu je u prednosti ekipa koja se brani.
Večeras se nema šta izgubiti. Sarajevo je pod pritiskom pobjede. U koliko dozivimo poraz teško se do subote sa Zeljom možemo psihički vratiti. Evo ja sam nekako uvjeren da večeras najmanje bod osvajamo. Al ne smijemo se povuc i branit.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 10 avg 2022, 13:32

Pozitivanstav je napisao/la:
10 avg 2022, 13:27
Jel Tz svoj stadion ne moze koristit u ovakvim situacijama..Mozda bi upit prosao...
Interesantno pitanje. Možda je i moglo kao privremeno rješenje.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 10 avg 2022, 19:16

Volio bih da počnu
Fejzić
Nukić, Šuki, Čelik Mendeš ispred njih
Huso Mišić Karić, Veseli
Kuzmanović Smajlagić

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 10 avg 2022, 19:27

Tuzla City: Fejzić, Nukić, Čeliković, Hrkać,-, Karjašević, Karić, Mišić, Mešinović, Kuzmanović, Coulibaly.

----------------------------------Fejzić

---- Nukić----------Hrkać---------------- Čeliković------- Mehidić-

-----------------Karjašević-------------------Karić

-------Coulibaly-------------- Mišić-----------------------Mešinović

----------------------------- Kuzmanović

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.