Prvo vas Gredic poljulja, sad ovo. Lijepi strahpitic je napisao/la:Kao prvo svaka čast na ubjedljivoj i visokoj pobjedi nad velikanom iz Jablanice. Očito se igračima Željezničara ukazalo u Međugorju da igraju protiv FKS pa se naložili i nagazaše ove cirkusante iz Jablanice. Ovim današnjim rezultatom ste pokazali da ste najveći fovorit za titulu prvaka države i najvjerovatnije će te drugoplasiranoj ekipi u PL BiH pobjeći oko 10 bodova minimalno i time vam već sada čestitam titulu. Vaše najveće pojačanje ove sezone je što imate dva šefa stručnog štaba Dinu Đurbuzovića na klupi i Amara Osima u tunelu. Bolje 4 oka vide nedostatke u ekipi nego 2 oka
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
Aha.
Vjerovatno,mada ugovor zvanicno nije potpisaninvincible1921 je napisao/la:pa sta je sa njim hocel to igrat za naslikusa je napisao/la:Da,mislim da je danas igraoinvincible1921 je napisao/la:Amir Spahić se priključio pripremama Željezničara![]()
![]()
Ako je greska pardoniram

Željeznicar za život cijeli !
realno pobjediti amatere iz Jablanice i nije neki uspjeh,ali svejedno kao lagani trening za Zelju je dobro dosao. Zeljo ce uz Sarajevo i Olimpic biti glavni kandidat za titulu i bilo bi dobro da se pojacate jos! ova Turbina,je dno dna,sramota da jedan takav klub uopste igra,kako cujem dole su se smijali svim igracima koji su nastupali za taj tim iz Jablanice! Sramote samo grad iz kojeg dolaze,a Jablanica je jako fin grad da se razumijemo!
-
- Kontakt:
Ovo ti vrh danas jelKosevskoHill je napisao/la:

Bravo momci ! 0:3[/quote]
U mene je ovo vrh.[/quote]
Pošalješ privatnu poruku ako ti je cilj da ispraviš nekog, budi gospodin

Respect!
-
- Kontakt:
Vidiš kakav si ti pacijent. Nijedan navijač FK Željezničara na ovoj temi nije uzdizao ovu pobjedu, jer smo svi svjesni da je ova utakmica sa Turbinom samo jedan trening, za razliku od navijača FK Sarajeva koji su uzdizali do nebesa pobjede svoga tima protiv Brotnja i Sloge, svršavajući pri tome na golove njihovih igrača. Ono što želim reći jeste da su navijači FK Željezničara čvrsto na zemlji, za razliku od komšija koji žive negdje u nebesima. Ali neka, još malo i spustit ćete se na zemlju, samo kada ponovno krene Premijer Liga. Kani se ti Želje živ bio i idi bali po svome klubu dok još uvijek imaš razloga da bališ. Lijep pozdrav.pitic je napisao/la:Kao prvo svaka čast na ubjedljivoj i visokoj pobjedi nad velikanom iz Jablanice. Očito se igračima Željezničara ukazalo u Međugorju da igraju protiv FKS pa se naložili i nagazaše ove cirkusante iz Jablanice. Ovim današnjim rezultatom ste pokazali da ste najveći fovorit za titulu prvaka države i najvjerovatnije će te drugoplasiranoj ekipi u PL BiH pobjeći oko 10 bodova minimalno i time vam već sada čestitam titulu. Vaše najveće pojačanje ove sezone je što imate dva šefa stručnog štaba Dinu Đurbuzovića na klupi i Amara Osima u tunelu. Bolje 4 oka vide nedostatke u ekipi nego 2 oka
-
- Kontakt:
Okončan konkurs za izbor direktora Kluba
http://fkzeljeznicar.ba/okoncan-konkurs ... luba/7855/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/okoncan-konkurs ... luba/7855/" onclick="window.open(this.href);return false;
jel Ernes Hidić otišao na neku probu u Viktoriju Plzen, vidim na FB-u mu čestitaju 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
U mene je ovo vrh.[/quote]KogaBrigaZaNick je napisao/la:Ovo ti vrh danas jelKosevskoHill je napisao/la:![]()
Bravo momci ! 0:3
Pošalješ privatnu poruku ako ti je cilj da ispraviš nekog, budi gospodin

Respect![/quote]
Tesko da je on g od gospodina...

15 kandidata nije lose,valjda bude neko ko je bas spreman za poziciju direktora
ima li kakav favoritfkzeljeznicarba je napisao/la:Okončan konkurs za izbor direktora Kluba

- SarajlijaTM
Jarane grijesis,uz zelju su kandidati za titulu sarajevo,siroki i mozda olimpik,gledajuci po bodovima. A ovo nije manager pa da pokupujes igrace i oni odma istrce ko jedan. Svaka cast pojacanjima olimpika i sarajeva,ali najveca snaga zelje i sirokog su uigrane ekipe koje malo mjenjaju i dugo igraju zajedno. Moze biti svega,ali prvih par kola ce biti na strani uigranijih.bosnas_ je napisao/la:realno pobjediti amatere iz Jablanice i nije neki uspjeh,ali svejedno kao lagani trening za Zelju je dobro dosao. Zeljo ce uz Sarajevo i Olimpic biti glavni kandidat za titulu i bilo bi dobro da se pojacate jos! ova Turbina,je dno dna,sramota da jedan takav klub uopste igra,kako cujem dole su se smijali svim igracima koji su nastupali za taj tim iz Jablanice! Sramote samo grad iz kojeg dolaze,a Jablanica je jako fin grad da se razumijemo!
Dalje turbina je za zelju ko sto kazes sam "dno,dna",ali u svom takmicenju je glavni kandidat za 1 ligu federacije.
A kad pobjedis pijane studente 10:0 je 10:0,a ne ljude koji se u bilo kojoj ligi bave profi sportom.
Ovo jeste bio trening,ali se mora priznati da je i za "treninge" u lijepoj nasoj bih rezultat nesvakidasnji
Pored zole, cole,i kvese mislim da ce nam veliko pojacanje biti povratak Brkovica. Momak nije imao srece da pokaze sta zna povrede, bolest su ga udaljili sa terena i bas mi je drago da je danas dao 3 gola. jos dok je igrao u Velezu zapao mi je za oko kao jedan od najboljih igraca veleza sto su potvrdili i mostarci .Imamo mi extra ekipu da se ovo privede kraju i uzme titula.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
-
- Kontakt:
@likusa Moj post je bio upućen korisniku sa nickom @plavetniloo, a ne ovome @KosevskoHill.
Imamo ekstra mladu, talentovanu, i nadasve kvalitetnu ekipu. Mi, kao navijači, trebamo da istrpimo ove naše mladiće do maksimuma, pa čak i po cijenu titule. Lijepa budućnost čeka našeg Željezničara, uvjerit ćemo se u ovo za koju godinu.
Imamo ekstra mladu, talentovanu, i nadasve kvalitetnu ekipu. Mi, kao navijači, trebamo da istrpimo ove naše mladiće do maksimuma, pa čak i po cijenu titule. Lijepa budućnost čeka našeg Željezničara, uvjerit ćemo se u ovo za koju godinu.
Znam,replika je @plavetniloo i njegova poruka upucena meni Sramota ..KogaBrigaZaNick je napisao/la:@likusa Moj post je bio upućen korisniku sa nickom @plavetniloo, a ne ovome @KosevskoHill.
Naša prednost je sto smo na okupu vec duze vrijeme

Zna li neko imena nekih od ovih 15 kandidata koji su aplicirali za mjesto direktora ?
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
-
- Kontakt:
Moja greška onda. Mi kao navijači puno dugujemo klubu, i trebamo da mu dadoknadimo ovu slabu posjetu iz prvog dijela sezone sa mnogo većim odzivom, što ne sumnjam da će se i dogoditi aBd.likusa je napisao/la:Znam,replika je @plavetniloo i njegova poruka upucena meni Sramota ..KogaBrigaZaNick je napisao/la:@likusa Moj post je bio upućen korisniku sa nickom @plavetniloo, a ne ovome @KosevskoHill.
Naša prednost je sto smo na okupu vec duze vrijemeMada cemo mi navijaci morati "pogurati" Želju i igrace vecom posjetom
Zola je u odlicnom stanju,danas je trebao igrati ali nije zbog manjeg zatezanja misica,kao i Kerla i Selim.
Ovo za Zolotica me je jeko cobradovalo,kompetenten covjek mi je veceras potvrdio da je u odlicnom psihofizickom stanju i da ce biti u punom pogonu za dan,dva.
Benjo(debeli Cola,tako ga zovu,a onaj drugi je mrsavi Cola) i Kvesa ne rade sa ekipom,svako od njih ima svoj program i tako rade.Benjo odlicno napreduje.
Vrlo su pozitivni dojmovi o Spahicu i Ramicu,i to me jako raduje.
Uglavnom,sve ide po planu,Dino je pravo dodo gas i dere ih.
Ovo za Zolotica me je jeko cobradovalo,kompetenten covjek mi je veceras potvrdio da je u odlicnom psihofizickom stanju i da ce biti u punom pogonu za dan,dva.
Benjo(debeli Cola,tako ga zovu,a onaj drugi je mrsavi Cola) i Kvesa ne rade sa ekipom,svako od njih ima svoj program i tako rade.Benjo odlicno napreduje.
http://www.coversports.com/outdoor-othe ... covers.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da bi ovo bila dobra investicija, lagana montaza, dobra protekcija.
Prebrines jednu brigu
Mislim da bi ovo bila dobra investicija, lagana montaza, dobra protekcija.
Prebrines jednu brigu
NO PYRO NO PARTY
Ljepota pročitati nešto ovakoFKZ1921 je napisao/la:Zola je u odlicnom stanju,danas je trebao igrati ali nije zbog manjeg zatezanja misica,kao i Kerla i Selim.

Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, drzgemboadislic, Lokomotifa, MrkiMedo i 76 gostiju.