FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 05 okt 2015, 12:14

Nego sljedeća utakmica se bliži...
Sabrine mi moje!

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 05 okt 2015, 12:24

Mislim da stvaramo malo previse drame oko derbija i samog poraza. Ni prvi ni posljednji. Niti smo zbog ovog poraza izgubili titulu niti bi je osvojili da smo kojim slucajem pobjedili. Derbi jeste bitan s tog nekog "lokal-patriotskog" aspekta ali za ono cemu klub tezi dugorocno puno je bitnije kako ce to sve na kraju u Aprilu izgledati..

Jedina stvar koja je meni licno bitna je da uprava, strucni stab i naravno najvise igraci iz ovoga izvuku pouku za ubuduce te povuku konkretne poteze. Zeljo je pokazao recept i put svima u PL kako se nedostatak kvaliteta moze kompenzirati "borbenoscu" (citaj tucom i igrom na granici fair-playa) i kako treba igrati protiv Sarajeva. Treba ocekivati da ce svi nasi naredni protivnici, ali bas svi, posebno kad igramo na strani primijeniti isti recept. Iskreno se nadam da u ekipi imamo dovoljno "muda" da se skupe i kazu da je ovo zadnja utakmica u kojoj su dozvolili da ih protivnik ne pobijedi, nego prebije!

Sad u pauzi, nadam se da ce novi strucni stab imati dovoljno vremena da u podpunosti uspostavi svoj sistem rada, poslozi kockice, rijese nesporazume sto ce omoguciti da polusezonu zavrsimo ako ne na provom mjestu onda sa nekim minimalnim zaostatkom - ne vise od -3 boda..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 okt 2015, 12:33

Mislim da veca ljudina od rata do danas nije igrala kod nas od Delaca.
Frajer voli klub i grad kao da se Ferhatovic preziva.

Doci ce trenutak kad ce zaista otici od nas. Morat cemo mu se tad znati zahvaliti na pravi nacin.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 okt 2015, 12:37

HeraklitMracni je napisao/la:krivi smo mi .. sutnjom nasom ispada da su dzemica , tatko i ostali u pravu.. kao da njih podrzajemo protiv stepanova i ostalih koji sute... opet kazem krivi smo mi.. ocekujem od istoka pritisak na ove igracee ..
Zato ću se maksuz vratiti sa zapada na istok

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 05 okt 2015, 12:38

badboy je napisao/la:Mislim da stvaramo malo previse drame oko derbija i samog poraza. Ni prvi ni posljednji. Niti smo zbog ovog poraza izgubili titulu niti bi je osvojili da smo kojim slucajem pobjedili. Derbi jeste bitan s tog nekog "lokal-patriotskog" aspekta ali za ono cemu klub tezi dugorocno puno je bitnije kako ce to sve na kraju u Aprilu izgledati..

Jedina stvar koja je meni licno bitna je da uprava, strucni stab i naravno najvise igraci iz ovoga izvuku pouku za ubuduce te povuku konkretne poteze. Zeljo je pokazao recept i put svima u PL kako se nedostatak kvaliteta moze kompenzirati "borbenoscu" (citaj tucom i igrom na granici fair-playa) i kako treba igrati protiv Sarajeva. Treba ocekivati da ce svi nasi naredni protivnici, ali bas svi, posebno kad igramo na strani primijeniti isti recept. Iskreno se nadam da u ekipi imamo dovoljno "muda" da se skupe i kazu da je ovo zadnja utakmica u kojoj su dozvolili da ih protivnik ne pobijedi, nego prebije!

Sad u pauzi, nadam se da ce novi strucni stab imati dovoljno vremena da u podpunosti uspostavi svoj sistem rada, poslozi kockice, rijese nesporazume sto ce omoguciti da polusezonu zavrsimo ako ne na provom mjestu onda sa nekim minimalnim zaostatkom - ne vise od -3 boda..
+1
Ono što su oni pokazali nije nikakva igra nego tuca i udaranje, nama je pametnije da se okrenemo onome sto slijedi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 okt 2015, 12:40

Evander je napisao/la:Mislim da veca ljudina od rata do danas nije igrala kod nas od Delaca.
Frajer voli klub i grad kao da se Ferhatovic preziva.

Doci ce trenutak kad ce zaista otici od nas. Morat cemo mu se tad znati zahvaliti na pravi nacin.
Apsolutno,ja nemam rijeci za njega..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 05 okt 2015, 12:41

Smireno momci, zivot ide dalje... moraju i oni nekada pobjediti :)
Amer Dupovac!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 okt 2015, 12:46

Moze li mi neko dati link od onog pregleda sto bude?

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 05 okt 2015, 12:49

Presudna razlika u ovoj utakmici između nas i njih je u tome što kod nas nema niko da može osjetiti u srcu važnost i značenje derbija(trener+20 igrača),za razliku od pola tima Želje i trenera im Mulalića.To je činjenica na koju smo malo zaboravili.Kad se još doda da oni vrlo slabo stoje sa parama,onda dobiješ ovakav inat i degenek na terenu,na kraju poraz.Al idemo dalje :?:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 okt 2015, 12:51

MortemHz je napisao/la:Moze li mi neko dati link od onog pregleda sto bude?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 okt 2015, 12:55

sasistika je napisao/la:Presudna razlika u ovoj utakmici između nas i njih je u tome što kod nas nema niko da može osjetiti u srcu važnost i značenje derbija(trener+20 igrača),za razliku od pola tima Želje i trenera im Mulalića.To je činjenica na koju smo malo zaboravili.Kad se još doda da oni vrlo slabo stoje sa parama,onda dobiješ ovakav inat i degenek na terenu,na kraju poraz.Al idemo dalje :?:
To je najgluplje moguce razmisljanje.
Da je tako, ne bi u svim najboljim svjetskim klubovima igrali 99% igraci sa strane.
Je li Radovac nas?
Zasto onda on ne gine?

Jesu li Antolovic, komplet odbrana osim Memije, Dzelmic, Blagojevic, Kokot, onaj brazilac ginuli za Zelju zato sto za njih navijaju od kako su djeca ili? Osam igraca sa strane i tri njihova.
Znaci, prica se svodi na tri imena kod njih, jedno kod nas.

Delac, sumnajm da je ikad bio u Sarajevu do prije dvije godine, pa se svi mozemo uvjeriti na njegovom primjeru sta je borba i htjenje.

Profesionalizam, to je ono sto nama nedostaje.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 05 okt 2015, 13:00

Problem je što mi ne shvatamo da ova ekipa uopšte nije toliko jaka koliko mislimo. Možda ona jeste pojedinačno jača od drugih, ali nedovoljno da bi se nešto uzdizali. Upravo zato nema još ništa od iskoraka u Europi. Pobjedićemo mi narednih par utakmica, možda uzet titulu i onda opet ista priča. Uglavnom zaključak je da su ovi igrači precjenjeni, izdvoji bih Delača, Ikandea, plus možda Benku, Barbarića i Stepanova koji su kvalitetom nešto pokazali i nisu precjenjeni. Ovo ostalo je sumnjivog kvaliteta i može pisati ko šta hoće. I što je najgore od ovih 5, 3 će vjerovatno već biti bivši za godinu dana.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 okt 2015, 13:11

Desole je napisao/la:Problem je što mi ne shvatamo da ova ekipa uopšte nije toliko jaka koliko mislimo. Možda ona jeste pojedinačno jača od drugih, ali nedovoljno da bi se nešto uzdizali. Upravo zato nema još ništa od iskoraka u Europi. Pobjedićemo mi narednih par utakmica, možda uzet titulu i onda opet ista priča. Uglavnom zaključak je da su ovi igrači precjenjeni, izdvoji bih Delača, Ikandea, plus možda Benku, Barbarića i Stepanova koji su kvalitetom nešto pokazali i nisu precjenjeni. Ovo ostalo je sumnjivog kvaliteta i može pisati ko šta hoće. I što je najgore od ovih 5, 3 će vjerovatno već biti bivši za godinu dana.
Bitno je da su ugovori produzeni puziju,tatku i dzemi... ulaganje u buducnost :puke:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 okt 2015, 13:12

A sto ih se nakotilo na temi danas, a sve pisu sa ovih tek registrovanih profila, ne smiju sa pravih svojih! :urnebes:

Svako ko kaze da su kvalitetniji od nas veze o fudbalu nema, evo ja kazem da cemo zavrsiti na tabeli ispred njih opet 1000%!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 okt 2015, 13:20

kengur je napisao/la:Svim nasim fantazistima koji govore imamo SAMO 3 boda zaostatka i sve je super,
Shvatate li da bodovi i pozicija na tabeli nije bitna u nasoj situaciji. Prosle godine kad su pobunjenici htjeli uzeli su titulu nakon -7. Sada mogu uzeti Zrinjski u Mostaru a gube od najgoreg Zelje od kako postoje. Ta grupa nas moze dovesti do ispadanja iz PL ako zele. Ne bih se cudio ako se klade i na kladionicama. To je tragedija a uprava ih ne sankcionise dakle podrzava ih.
Cak sta vise kaznjava Stepanova, jedinog koji bi se suprostavio jucer klaonici i mozda sprijecio slucajni go - odbijenicu Tiaga. Ako Stepanova otjeramo nece 2 godine htjeti doci niko ni upola njegovog kvaliteta kad se procuje sta smo mu uradili. Bez obzira na lovu i uslove - nisu ni igraci ovce. Dakle steta koju pravi klan je dvostuka.

Milan Stepanov.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 okt 2015, 13:23

hilmo je napisao/la:
Hvala ti puno

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 okt 2015, 13:27

joker90 je napisao/la:A sto ih se nakotilo na temi danas, a sve pisu sa ovih tek registrovanih profila, ne smiju sa pravih svojih! :urnebes:

Svako ko kaze da su kvalitetniji od nas veze o fudbalu nema, evo ja kazem da cemo zavrsiti na tabeli ispred njih opet 1000%!
Ma to uopšte nije ni upitno!
Jer onakvu utakmicu oni više ne mogu ponoviti.Njima je ono bilo doslovno pitanje života i smrti jer juče da su izgubili ispali bi iz lige 1000%,tako da mi sada nije toliko ni teško što smo izgubili jer ipak sezona bez derbija...nije to to

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 okt 2015, 13:29

zagorski je napisao/la:
Desole je napisao/la:Problem je što mi ne shvatamo da ova ekipa uopšte nije toliko jaka koliko mislimo. Možda ona jeste pojedinačno jača od drugih, ali nedovoljno da bi se nešto uzdizali. Upravo zato nema još ništa od iskoraka u Europi. Pobjedićemo mi narednih par utakmica, možda uzet titulu i onda opet ista priča. Uglavnom zaključak je da su ovi igrači precjenjeni, izdvoji bih Delača, Ikandea, plus možda Benku, Barbarića i Stepanova koji su kvalitetom nešto pokazali i nisu precjenjeni. Ovo ostalo je sumnjivog kvaliteta i može pisati ko šta hoće. I što je najgore od ovih 5, 3 će vjerovatno već biti bivši za godinu dana.
Bitno je da su ugovori produzeni puziju,tatku i dzemi... ulaganje u buducnost :puke:
I ne samo to,nego ova tri debila odlucuju o sudbini gore nabrojanih igraca..A zasto je tako-zna uprava!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 okt 2015, 13:31

MortemHz je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Hvala ti puno
Kouadio pravio djecu Velezu jbt! :o Vracaj cigru nazad na zimu, evo Travniku Puzi, Dzemo i ostali nek im dole prave klanove..Zbog njih nije nikad ni zaigrao ovdje..
Bahati, bahati Željkan!
1946

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 05 okt 2015, 13:32

Evander je napisao/la:
sasistika je napisao/la:Presudna razlika u ovoj utakmici između nas i njih je u tome što kod nas nema niko da može osjetiti u srcu važnost i značenje derbija(trener+20 igrača),za razliku od pola tima Želje i trenera im Mulalića.To je činjenica na koju smo malo zaboravili.Kad se još doda da oni vrlo slabo stoje sa parama,onda dobiješ ovakav inat i degenek na terenu,na kraju poraz.Al idemo dalje :?:
To je najgluplje moguce razmisljanje.
Da je tako, ne bi u svim najboljim svjetskim klubovima igrali 99% igraci sa strane.
Je li Radovac nas?
Zasto onda on ne gine?

Jesu li Antolovic, komplet odbrana osim Memije, Dzelmic, Blagojevic, Kokot, onaj brazilac ginuli za Zelju zato sto za njih navijaju od kako su djeca ili? Osam igraca sa strane i tri njihova.
Znaci, prica se svodi na tri imena kod njih, jedno kod nas.

Delac, sumnajm da je ikad bio u Sarajevu do prije dvije godine, pa se svi mozemo uvjeriti na njegovom primjeru sta je borba i htjenje.

Profesionalizam, to je ono sto nama nedostaje.
J a glup,t i profesionalac :salut:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Fouzi1, Google Adsense [Bot] i 57 gostiju.