FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jebga, mlitavo od nasije
Medjutim
Pobjedismo
Samim tim dje ne rekosmo
Da ce doc medvjed
I spasit sumu
Grbavica=Suma
Medjutim
Pobjedismo
Samim tim dje ne rekosmo
Da ce doc medvjed
I spasit sumu
Grbavica=Suma
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Nije da nismo navikli na grubu igru. Pogledaj samo starta nad Bilbijom.
Jucer nije bilo nista blaze. U prvih 5 minuta, 10 prekrsaja napravili, bez zutog kartona..
Al opet ostaje gorak ukus zbog poraza od ekipe koja je toliko limitirana
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Sarajevo
A kad je murinjo preorao teren,kad su mu se igraci tukli i vise od zeljinih,kad je guro prst u oko titu villanovi?amypitar je napisao/la:hilmo je napisao/la:Digao svoju ekipu iz mrtvih, pobjedio zahuktalu ekipu i to nakon pune četiri godine. Naše šanse sveo na minimum na jedini način kako su njegovi igrači mogli.
Ne vodim razlog zašto ga ne bi smatrali herojem. Ali to nije tema ove teme
Ma daj Hilmo sta je digao.![]()
Ma daj molim te,pa bil te bilo stid da je on trener naseg kluba.Kakva bi tek frka na nasu upravu bila da se Uscupic popeo na lim tunela za izlazak igraca.O Jesicu necu ni da pricam.
Taktika ala Fazlinoci lud zbunjen normalan.Ovaj portal kao postavio sliku sa table ,sta je Mulalic napisao ,sta su izjavili igraci Sarajeva da ih motivise.I to strucnjak.Pa Izet Fazlinovic ima vise zanja o fudbalu od njega.
Gluho bilo ovo moze samo kod nas.
Kad to on uradi on je cool i najbolji trener,kad neko nas,on je seljacina?
Nek vas bude stid sto strancu ste dali 800.000,a svoje ljude koji su radili srcem tjerate ko zadnje levate!
Svim nasim fantazistima koji govore imamo SAMO 3 boda zaostatka i sve je super,
Shvatate li da bodovi i pozicija na tabeli nije bitna u nasoj situaciji. Prosle godine kad su pobunjenici htjeli uzeli su titulu nakon -7. Sada mogu uzeti Zrinjski u Mostaru a gube od najgoreg Zelje od kako postoje. Ta grupa nas moze dovesti do ispadanja iz PL ako zele. Ne bih se cudio ako se klade i na kladionicama. To je tragedija a uprava ih ne sankcionise dakle podrzava ih.
Cak sta vise kaznjava Stepanova, jedinog koji bi se suprostavio jucer klaonici i mozda sprijecio slucajni go - odbijenicu Tiaga. Ako Stepanova otjeramo nece 2 godine htjeti doci niko ni upola njegovog kvaliteta kad se procuje sta smo mu uradili. Bez obzira na lovu i uslove - nisu ni igraci ovce. Dakle steta koju pravi klan je dvostuka.
Milan Stepanov.
Shvatate li da bodovi i pozicija na tabeli nije bitna u nasoj situaciji. Prosle godine kad su pobunjenici htjeli uzeli su titulu nakon -7. Sada mogu uzeti Zrinjski u Mostaru a gube od najgoreg Zelje od kako postoje. Ta grupa nas moze dovesti do ispadanja iz PL ako zele. Ne bih se cudio ako se klade i na kladionicama. To je tragedija a uprava ih ne sankcionise dakle podrzava ih.
Cak sta vise kaznjava Stepanova, jedinog koji bi se suprostavio jucer klaonici i mozda sprijecio slucajni go - odbijenicu Tiaga. Ako Stepanova otjeramo nece 2 godine htjeti doci niko ni upola njegovog kvaliteta kad se procuje sta smo mu uradili. Bez obzira na lovu i uslove - nisu ni igraci ovce. Dakle steta koju pravi klan je dvostuka.
Milan Stepanov.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 05 okt 2015, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
Hajd nek me neko obraduje s informacijom da #14 ima tri žuta .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nema #14 tri žuta al zato #77 ima .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nisam siguran ali mislim da je bilo na ivici ili van 16 i Dela je morao ići na loptu glavom, kao što rekoh, kod ovakvih sudara glavama nema kartona, bez obzira ko izvuče deblji kraj jer su obojica išli na loptu... Naravno u Prvoj federalnoj recimo bi Tiago (meni se čini da je on bio u skoku) dobio crveni karton jer tamo važi da čim igraču pukne arkada onaj ko je njemu najbliži bio dobija crveni karton (čak se znalo desiti i ako su iz istog tima):..kengur je napisao/la:Hvala pasa za info, nisam bio siguran a vrtim film u glavi.PitarBordo je napisao/la:Nije dobio, jer je bio sudar glavama, a to nikada nije karton. Delač je dobio žuti jer se unjeo u facu 5. sudiji, a to je već u potpunosti za javnu opomenu. Mada i ja bih možda onako odreagovao kao Delač kad vidiš krv i to, ali de facto je da ga lik nije udario laktom nego su obojica se slupali glavudžama i to je to.kengur je napisao/la:Da li je Tiago dobio zuti nakon razbijanja arkade Delacu ili samo Delac ?
Ne bih da se pravim ekstra pametan ali golmani vecinom ne idu glavom na loptu vec u onoj situaciji kad je lopta u zraku - rukama. Dakle po meni Delac je namjerno udaren. Takodje svaki kontakt sa protivnickim golmanom je faul a ako mu razvalis arkadu onda je to teski prekrsaj tj zuti.
Inace pola golmana ne bi zavrsavalo tekme a tebi ni zuti. Nema tu slucajnosti.
Delacev zuti je logican za zaraditi ali i dobiti, slazem se.
A u zadnjih 20 minuta o stratovima sa ledja (pred sudijom) da i ne pricam. Ali samo smo krivi.
Ja mu ne zamjeram karton, on svoj posao radi vrhunski, pet nivoa je iznad ove cijele lige i ima pravo da odreaguje nekada i burno jer jeeb' ga malo se i on istripovao kad je vidio krv na rukavicama i možda je mislio da ga je lik laktom založio.
Samo Saraj'vo.
Mislim da je vrijeme da Tatko,Puzi i Radovac odu..doslo je do zasicenja i njima i nama..tj previse"zle krvi" ima..mislim da je bolje prvenstveno za njih da odu..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Do juče navijači želje je.bu svoje igrače a mi svoje dižemo u nebesa. Danas je druga situacija, vidimo gdje smo tanki itd. Ja sam juče gledao 22 invalida s tim da su njihovi invalidi imali malo više sreće.
Još i Krste i Džemica sa njima,bila bi puno zdravija atmosfera u svlačionicimma_hz je napisao/la:Mislim da je vrijeme da Tatko,Puzi i Radovac odu..doslo je do zasicenja i njima i nama..tj previse"zle krvi" ima..mislim da je bolje prvenstveno za njih da odu..![]()
IZDALI STE VEDRANA!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Ma dobro Dzemica svakako nema sta traziti,al Krste i pored svega mislim da ima kvalitet i da nece imati s kim srati po svlacionici kad ovi nabrojani odu..zagorski je napisao/la:Još i Krste i Džemica sa njima,bila bi puno zdravija atmosfera u svlačionicimma_hz je napisao/la:Mislim da je vrijeme da Tatko,Puzi i Radovac odu..doslo je do zasicenja i njima i nama..tj previse"zle krvi" ima..mislim da je bolje prvenstveno za njih da odu..![]()
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 okt 2015, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Besic je napisao/la:Hajd nek me neko obraduje s informacijom da #14 ima tri žuta .
Ovako je najbolje kad covjek sam sebe obradujeBesic je napisao/la:Nema #14 tri žuta al zato #77 ima .

Ma ja sam 100 % siguran da ce se Krste prodati na zimu. A za ostale ne znam.
Derbi je vec proslost, ja se nadam da ce strucni stab naci uzorke ovakve igre prvo u sebi pa onda i u igracima.
Okrenimu se narednom protivniku.
Batina je iz raja izasla! Toliko.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Tacno njih 5 nek ide a mogu povesti i Mesu. Ne trebaju nam novi igraci vec nasi juniori i oni koji cekaju sansu i svi sretni.zagorski je napisao/la:Još i Krste i Džemica sa njima,bila bi puno zdravija atmosfera u svlačionicimma_hz je napisao/la:Mislim da je vrijeme da Tatko,Puzi i Radovac odu..doslo je do zasicenja i njima i nama..tj previse"zle krvi" ima..mislim da je bolje prvenstveno za njih da odu..![]()
Delac za kapitena.
@PitarBordo, svaka cast za komentar. Mislio sam da golmani imaju drugi tretman od igraca u polju.
----------- Ikande ------- Rustemovic ----------
Bekic ---- Barbaric ---- Mihojevic ---- Baric--
--------------------- Delac -----------------------
Ja mislim da je ovo gore navedeno trenutno najjace sto mi imamo. Zasto bi neznalica Tatomirovic zauzimao mjesto onakvom dragulju kao sto je Mihojevic, ili Puzigaca da igra a njegovu poziciju moze odigrati i Bekic. Na desnog beka staviti Barica koji igra neprepoznatljivo u odnosu na ranije utakmice ili Kalasiju koji je takodzer solidno obavljao posao d.beka a Hebibovica koristiti kao krilo. Radovca ili odmoriti ili na ofanzivnog veznog kada zatreba je ne moze on sa Rustemovicem nositi igru.
Ja mislim da je ovo gore navedeno trenutno najjace sto mi imamo. Zasto bi neznalica Tatomirovic zauzimao mjesto onakvom dragulju kao sto je Mihojevic, ili Puzigaca da igra a njegovu poziciju moze odigrati i Bekic. Na desnog beka staviti Barica koji igra neprepoznatljivo u odnosu na ranije utakmice ili Kalasiju koji je takodzer solidno obavljao posao d.beka a Hebibovica koristiti kao krilo. Radovca ili odmoriti ili na ofanzivnog veznog kada zatreba je ne moze on sa Rustemovicem nositi igru.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Jos jedna stvar koja meni licno smeta je ono skandiranje izdali ste Vedrana. Nikakve veze sa vezom ono skandiranje sa ovom utakmicom nema. To sto je godisnjica je jedno a izdaja je nesto drugo. Mene i dalje sramota protiv onakve ekipe izgubiti.
Ma ja bi čak i malog Kadušića isprobao na LB,ne može biti gori od Bojana ni pod razno,a Marko je već odavno prevazišao Tatka. Ali jbg nije njemu punac Paja šta ćeš,a mali Kadušić ili sirijac da imaju za menadžera Tirića i oni bi bili sigurni u prvih 11.hzkg je napisao/la:----------- Ikande ------- Rustemovic ----------
Sramota je odnos naših pojedini igrača na ovoj utakmiciflwz je napisao/la:E vozdra raja, naletih samo da postavim jedno pitanje. Onako iz znatizelje.
Zasto pojedini ovdje jucerasnju utakmicu nazivaju sramota i bruka, a igrali ste sa Zeljom.
Mislim igrali ste losije nego sto ste sami ocekivali, ali nazivati brukom i sramotom, to mi nikako ne ide u glavu, u derbiju. Da Zelju lupite 5-0 ja ne bi to nazvao sramotom, jer brate to je derbi, a svi znamo da u derbiju se desavaju stvari koje nikad nisu za predvidjanja.
Zivjeli mi.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
- Kontakt:
krivi smo mi .. sutnjom nasom ispada da su dzemica , tatko i ostali u pravu.. kao da njih podrzajemo protiv stepanova i ostalih koji sute... opet kazem krivi smo mi.. ocekujem od istoka pritisak na ove igracee ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.