ma realno brate kod nas kad je bio nije bio dobar a pogotovo ne vrlo dobar.... dok sad vjerujem da je skroz druga prica opet bio je neizostavan dio sampionskog tima u poljskoj tako da vjerujem da nama moze itekako pomoci i biti od koristi...JosipBukal je napisao/la:Šta ste vi gledali, Spahić je bio vrlo dobar lijevi bek dok je igrao kod nas. Da nema 30 godina siguran sam da bi bio boli od Urdinova a mislim da če i ovako biti.Pojačanje baš kakvo nam je trebalo u ovom momentu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Spahic zvani Haspa.Najbolji drug Edina Dzeke.Momak koji citavo svoje slobodno vrijeme koristi za kafanu.Cak je iz poljske dolazio vikendom da bi isao u Bosnu.Sada se vratio,s lovom da je u kafani trosi.Ne ocekujem od njega nista.
Šta fali Jamaku, a uostalom kad je tolike godine tu bio Čolić, može i ovaj momak biti tu ..vecaveca je napisao/la:Spahic zvani Haspa.Najbolji drug Edina Dzeke.Momak koji citavo svoje slobodno vrijeme koristi za kafanu.Cak je iz poljske dolazio vikendom da bi isao u Bosnu.Sada se vratio,s lovom da je u kafani trosi.Ne ocekujem od njega nista.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Kako se zove onaj momak preziva se Dzip ? veliki talenat bio juniora...gdje je
Amira Spahica su Dzeko i E.Spahic dok je Ciro bio, pokusali ugurati u repretentaciju 
Ovaj im je tad sredjivao sve ove sarajevske fufice i bio je glavni yebac u raji
Inace, mislim da je ovo solidan igrac za vas i za nasu ligu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ovaj im je tad sredjivao sve ove sarajevske fufice i bio je glavni yebac u raji

Inace, mislim da je ovo solidan igrac za vas i za nasu ligu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Semir Đip.vecaveca je napisao/la:Kako se zove onaj momak preziva se Dzip ? veliki talenat bio juniora...gdje je
S vremena na vrijeme pojavi se tu:
http://www.klix.ba/nightlife
Amire Spahicu, dobro nam dosao! Nikad nisam shvatao ni razumio tvoje kriticare. Mozda sto si kratko bio prvi put. Po meni pravi lijevi bek...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo sjećanja!
Malo sjećanja!
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
Kakav god da je on,bio alkoholicar ili ne , on je veliko pojacanje u ovom trenutku za nase uslove i nasu ligu..
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Malo nam fali na oficijalnoj stranici na fb da imamo 100.000 lajkova,ajmo se malo aktivirat..
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jadni smo sa clanskim, 'ajmo to pojacati?!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mozemo li ocekivati neki teksutalni prenos danas, ako nista da znamo sastav i to?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
lajkujem ja, lajkuješ ti, lajkujemo, u ime ljubaviTarapana1 je napisao/la:Malo nam fali na oficijalnoj stranici na fb da imamo 100.000 lajkova,ajmo se malo aktivirat..
NO PYRO NO PARTY
Ja što ne mogu takvih igrača, alkoholičar, yebač ovo ono, a kad udje na teren Fatihu učiTarapana1 je napisao/la:Kakav god da je on,bio alkoholicar ili ne , on je veliko pojacanje u ovom trenutku za nase uslove i nasu ligu..

Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
cujem mali gojak vec povrijedjen,regoje ga na treningu polomio, a spahic ima hronicne problemde sa ledjima,valjda ga nece to ****
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
hahahahahaah @gio dobar dobar
Ukratko da kažem bio kod nas loš, ali poslije igrao Poljsku ligu i to standardno 5-6 godina što znači da je dobro napredovao a kad uporedim njega i pojačanja o kojima Sarajevo trubi ovaj je veće pojačanje od skoro svakog njihovog bar po imenu kluba i uspjesima koje je postigao u zadnje vrijeme. Drago mi je što nismo euforični ali nemojte ni podcjenjivati. Pojačanje u pravom smislu riječi na poziciji koja nam škripi prvih pet šest kola dok Kvesa ne bude fit a vjerujem i kasnije na stoperu ili krilu.
Ukratko da kažem bio kod nas loš, ali poslije igrao Poljsku ligu i to standardno 5-6 godina što znači da je dobro napredovao a kad uporedim njega i pojačanja o kojima Sarajevo trubi ovaj je veće pojačanje od skoro svakog njihovog bar po imenu kluba i uspjesima koje je postigao u zadnje vrijeme. Drago mi je što nismo euforični ali nemojte ni podcjenjivati. Pojačanje u pravom smislu riječi na poziciji koja nam škripi prvih pet šest kola dok Kvesa ne bude fit a vjerujem i kasnije na stoperu ili krilu.
Svaki igrač koji dođe je prinova a pojacanje tek kada se pokaze da je pojacanje. Pitari su u zadnjih 3-4 godine doveli 70 igrača i za svakog su govorili pojacanje a nijedan ne bi.
Dolazak Spahica se potpuno uklapa u pricu i situacjju u klubu.Igrace za platu, tacno je onakav igrac kakav nam treba, nema dodatnih troškova oko smjestaja i hrane...
Ovdje ce se prica o pojačanjima završiti, ukoliko se u ova dva, tri dana ne izdigadja ništa oko idlazaka (Svraka, Kerla, Tomic).
Ovdje ce se prica o pojačanjima završiti, ukoliko se u ova dva, tri dana ne izdigadja ništa oko idlazaka (Svraka, Kerla, Tomic).
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
dolaze jos stoper i vezni u roku 10 dana(najdalje)FKZ1921 je napisao/la:Dolazak Spahica se potpuno uklapa u pricu i situacjju u klubu.Igrace za platu, tacno je onakav igrac kakav nam treba, nema dodatnih troškova oko smjestaja i hrane...

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- SarajlijaTM
Do mene je ,jbgplavetniloo je napisao/la:SarajlijaTM mu je to napisaomiky_hz je napisao/la:Roma bio napisao da Spahic dolazi i onda dobio odgovor od nekog vrsnog poznavaoca fudbala da ne vjeruje u to, i samo da ce povjerovati ako se neki lijevi bek bude spominjao

Otisao sam da je desni bek,a sto je najtuznije ceru znam licno