FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izvinjavam se što upadam na temu ali kapa do poda za skandiranje Mirzi rahmetli. Jeza me obuzela kada je cijeli stadion skandirao i Vedranovo i njegovo ime. Najbolje bi bilo kada ne bi morali ni jednom ni drugom, ni petom ni desetom.. Ali....
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
izgubismo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Najljepš,a ujedno i najtužniji trenutak derbija.Ajzea je napisao/la:Izvinjavam se što upadam na temu ali kapa do poda za skandiranje Mirzi rahmetli. Jeza me obuzela kada je cijeli stadion skandirao i Vedranovo i njegovo ime. Najbolje bi bilo kada ne bi morali ni jednom ni drugom, ni petom ni desetom.. Ali....
-
- Kontakt:
Ako ćeš biti normalan bujrum doći kad god hoćeš. Ja konto neki naš, preuzeo avatar. HahahAjzea je napisao/la:Izvinjavam se što upadam na temu ali kapa do poda za skandiranje Mirzi rahmetli. Jeza me obuzela kada je cijeli stadion skandirao i Vedranovo i njegovo ime. Najbolje bi bilo kada ne bi morali ni jednom ni drugom, ni petom ni desetom.. Ali....
A za komentar, tako i treba biti.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- ElCartel11
- Kontakt:
Kratko i jasnomacahz je napisao/la:izgubismo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Jeli neko gledao pregled kola. Pa sta radi ovaj Kuadio iz kola u kolo. A nama igra rahaticni Hebibovic. Vracaj Kuadia, Stepanova i Ikandea i sklonite Puzigacu i Tatomirovica
Ako je njih za sedam dana mogao nabrijati onaj mulalic,covjek ko kakav firgos a nas jesic igra preslikanu tekmu kao u protiv viteza e onda ga hebi
valjic je od starta pokazao da ce da dopusta musku borbu a nasi k,urci ni mukajet,pa onaj kokot ko da je ronaldo za njih sve
kova je morao da igra,pa sunce ti kod njih blagojevic igrao rovit,covjek povracao veci dio tekme ali je igrao
nama su u zadnje dvije tekme vitez i anam oni trebali strpat po 4komada pa sta je ba ovo???eee raja kada su igraci krenuli prema sjeveru na kraju jel bilo kakvog gadjanja vidim samo se okrenuse ko pi,cke???ISTINA ZA VEDRANA

Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
nije ješić kriv
milan stepanov
harmony ikande
germain kouadio
.
milan stepanov
harmony ikande
germain kouadio
.
Hajde neka mi neko ovo objasni:
-borac,radnik,zrinjski...sve solidne ekipe i u sve tri utakmice naprave nam 2-3 100% šanse,odbrana sigurna,stabilna...
-vitez,seljo... taraba ekipe i naprave nam u dvije utakmice 10-ak 100% šansi i obje utakmice svaki napad protivnika strepimo,odbrana panična.nesigurna...
Ili je Ješić unazadio ekipu ili je (opet) neki bojkot?
-borac,radnik,zrinjski...sve solidne ekipe i u sve tri utakmice naprave nam 2-3 100% šanse,odbrana sigurna,stabilna...
-vitez,seljo... taraba ekipe i naprave nam u dvije utakmice 10-ak 100% šansi i obje utakmice svaki napad protivnika strepimo,odbrana panična.nesigurna...
Ili je Ješić unazadio ekipu ili je (opet) neki bojkot?
I ovo za Ikande mi je pravo šuheveli.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Hebibovic na beku ili Tatomirović na štoperu, ako su obojica onda kuku majko. Nema bojkota.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ješa je vrhunski trener, koji pravi ekipu, a to može potrajati i duže od sezone. Ali on je stručnjak koji može napraviti ekipu za LP. Ono što je problem, i ne samo kod vas, je što lubovi angažuju jako malo profesionalaca, ovi naši fudbaleri su čobani pravi. I to je ono gdje ste vi najviše griješili. Nečini igrača plata. Vi objektivno imate od profesionalaca Benku, Delača, Ikandea i Stepanova. Ostalim igračima Ješa teško da će sjest, i ja očekujem probleme.
S druge strane Mulalić ima šlifa za vođenje tima, ali je prava persona za populaciju koja igra po našim klubovima.
Derbi ko derbi, mi borbeniji, ali i konkretniji. Vi imali tri solidne šanse u prvom, drugo niste igrali.Reklo bi se da smo vas iznenadili.
S druge strane Mulalić ima šlifa za vođenje tima, ali je prava persona za populaciju koja igra po našim klubovima.
Derbi ko derbi, mi borbeniji, ali i konkretniji. Vi imali tri solidne šanse u prvom, drugo niste igrali.Reklo bi se da smo vas iznenadili.
I sta je sad prava istina za Ikandea? Ni on nije povrijeđen nego ne smije da igra iz kojeg razloga?? Pa daj iducu nek sa sjevera povedu 90 min yebavanja familije Puziju, Velkoskom, klanovcima ovim nasim. Pa da znaju da im ne ginu batine ako nastave jest ****. Yebo te titula ako cemo opet biti cirkus. ZDRAVI TEMELJI>instant uspjeh!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ocitoje da novca nemamo toliko da mozemo raskidat ugovore na nasu stetu. Al dragomije da se podpisuju juniori i kadet. Nadam se da oni nemaju menadzere.
A ovim mafijasi ce zavrsit ko Senad bilbija, bandovic. Valjda je to naj blaza linija otpora.
Odlaskom. Pussy gace, deme,okica, odlaze i njihovi mng
Bilo bi dobro kad bi neki mng iz kluba uzo da zastupa ove omladince. I da radi u interesu i kluba i igraca. I nadam se da nece natom nas klub pas (da gleda striktno samo interes kluba, vec da se kolac djeli posteno)
A ovim mafijasi ce zavrsit ko Senad bilbija, bandovic. Valjda je to naj blaza linija otpora.
Odlaskom. Pussy gace, deme,okica, odlaze i njihovi mng
Bilo bi dobro kad bi neki mng iz kluba uzo da zastupa ove omladince. I da radi u interesu i kluba i igraca. I nadam se da nece natom nas klub pas (da gleda striktno samo interes kluba, vec da se kolac djeli posteno)
Kad nastupi zimska pauza , na nasoj upravi je da izabere hocemo li ostat mahalski klub gdje se neki ponasaju kao da su iznad kluba ili ce pokazat izlazna vrata nekim pojedincima. Ne moze se pomocu meleka i anđela objasnit ovo sto oni rade , ne moze 5 trenera ne valjat , ne moze nikako . Imamo rak rana i treba ih pošutat sto prije.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
I ja to kazem da Bog da mi ne osvojili nista dvije godine samo da se rijesimo uljeza i pic.kica.
ni prvi ni zadnji derbi koji smo izgubili,al da nesto ne stima kod nas to je milion%samo se nadam da ce se to sto prije rijesiti
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Covjek lijepo rece da je on kriv za poraz i ja kolko sam cuo izvinuo se a izmedju redova se da zakljuciti da ce im yebati mamu na pripremama. Nece on svoj autoritet i cv narusiti zbog dzeme marlbora i ekipezagorski je napisao/la:Gdje je to objavljeno da se izvinuo?esprit24 je napisao/la:Evo Jesa nam se svim dva put tri put izvinu i najavio neke promjene, pa da damo covjeku vremena ???
Ja nisam nigdje vidio
Meni se ovo od njega jako svidjelo:
"Danas smo izgubili. Prihvatamo kritiku. Nismo bili na nivou, sada da iskoristimo pauzu na najbolji mogući način",
Valjda je skontao kakvu stoku ima u ekipi. Samo je pitanje koliko će imati odriješene ruke

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- kupus army
- Kontakt:
Jeste jace po imenima koja su istrosena i ne iskoristena!Sredinu terena nam drzi momak koji je dosao iz Drine i mali Radovac koji nikad do kraja nije pokazao svoj potencijal,kad na to dodas da imamo najgori bekovski par u ligi,da imamo jednog stopera koji mopra da igra ma kako da to izgleda,plus na sve to nemamo klasicne polutke,a igramo sa dva spica,a pritom lijevo krilo je klasicni desnjak,a desno krilo nije u stanju ni jednom u 90 minuta probiti po strani dodjemo do toga da ova ekipa ne odskace mnogo od ove lige.Nas je problem par zvucnih imena koja su svima nama digla apetite,a od tih imena samo je Benko u prvih 11,pritom i mediji su nas napumpali da smo mi neki galaktikosi.Ajax je napisao/la:Sarajevo je igracki 50% jace od svih drugih timova ako se gleda individualni kvalitet igraca. Jedan Bekic koji vecinu utakmica pocinje na klupi bi bio siguran starter i jedan od najboljih igraca kod svih drugih momcadi osim mozda kod Zrinjskog. Jedan Alispahic kojega niko ni ne spominje bi se u skoro svim klubovima cekao i nadali bi se da cim prije sanira povredu i gradili bi igru oko njega. Sarajevu fali malo ali i puno istovremeno. Krste Velkoski moze biti jedan od boljih igraca ako se izvuce maksimum iz njega a moze biti i jedan od problema jer malo ko igra danas sa dvojicom klasicnih napadaca istovremeno. Puno toga je i do trener. Svakao glavni danasnji problem je bio da se je izgubila sredina terena i da se je dozvolila igra koja odgovara protivniku a Sarajevu nikako. Odnosno destrukcija i presjecanje igre. Svakako poslje sljedece utakmice Sarajevo izbija na sam vrh. Svi ostali konkurenti imaju puno teze utakmice i ocekuje se podjela bodova. Krste treba u sljedecih 5 utakmica da bude jedan od boljih igraca ili ga treba prodati i dovesti pravu desetku umjesto njega kao Stojcev ili jos bolju.kupus army je napisao/la:Ja sam ubijedjen da mi nemamo kvalitet u ovoj ekipi,kad se doda tome jos i voljni momenat kod vecine igraca onda i dodjemo do ovog jada i tuge sto smo danas vidjeli.Mene stid kakvi nam bezmudani setaju terenom i nose sveti dres
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Greska
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 05 okt 2015, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, bordospartanac, CentarsutNaClanak921, COYGBiH, edinedin, HordasFks, johntravolta123, KarlMarx, lakilone, MokraKifla, NebeskaSila96, Pact1921, Proximic, r3m1, Rahma, riki46, ronaldo99, SilaMoc1946, THEC, Tracy3McGrady, tuitamo, Varijantas8, zagorski i 271 gost.