FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

turbo1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la turbo1 » 15 maj 2012, 09:41

Probisvjet je napisao/la:Pustite price o namjestanju!
Borac ce dobiti Slaviju 100%.
Ma može se desiti da Slavija dobrom igrom iznenadi Borca, ali Borac 100% neće smišljeno tankirati tekmu

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 15 maj 2012, 09:43

Najvjerovatnije ispada Leotar, ide Olimpicu pa mu dolazi Željo, ali hajd znaj sta su krmad dogovorila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 15 maj 2012, 10:02

neznam šta ste se prepali sami odlučujete o svojoj sudbini, i nema potreba da druge nešto prozivate. dakle pobjedite Velež i zadnju ako bude trebalo odigrajte X i to je to. a štače ostali to vas netreba da interesuje.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 maj 2012, 13:09

Predsjednik Davud Zahirović, igračima Slobode je obećao novčane nagrade za opstanak u Premijer ligi.

Naime, igrači će u slučaju rezultatskog uspjeha podijeliti oko 50.000 KM.

Rezultat je to jutrošnjeg sastanka predstavnika Stručnog štaba i rukovodstva kluba, gdje su dogovorene aktivnosti u preostale dvije utakmice.

- Igrače treba poštovati i zaštiti i tek onda se može očekivati adekvatan rezultat. Predsjednik je obećao da će u slučaju plasmana sa kojim i naredne godine ostajemo u društvu najboljih, standardnim prvotimcima isplatiti po 3000, a ostalim po 2000 KM – potvrdio nam je jutros šef Stručnog štaba Slobode Abdulah Ibraković.

Nakon gostujuće pobjede u Gabeli, igrači Slobode u preostala dva susreta sa Veležom i Slavijom, sudbinu premijerligaškog statusa imaju u svojim rukama.

Ovo mi daje nadu da će sljedeća sezona biti uspješna, a skromno i potajno se nadam borbi za izlazak u evropu.

Svaka čast predsjedniče !!!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 15 maj 2012, 13:25

Predsjednik Davud Zahirović, igračima Slobode obećao jenovčane nagrade za opstanak u Premijer ligi.

Rezultat je to jutrošnjeg sastanka predstavnika Stručnog štaba i rukovodstva kluba, gdje su dogovorene aktivnosti u preostale dvije utakmice.

- Igrače treba poštovati i zaštiti i tek onda se može očekivati adekvatan rezultat. Predsjednik je obećao da će u slučaju plasmana sa kojim i naredne godine ostajemo u društvu najboljih, standardnim prvotimcima isplatiti po tri, a ostalim pod dvije hiljade KM – potvrdio nam je jutros šef Stručnog štaba Slobode Abdulah Ibraković.

Nakon gostujuće pobjede u Gabeli, igrači Slobode u preostala dva susreta sa Veležom i Slavijom sudbinu premijerligaškog statusa imaju u svojim rukama.

Utakmica Sloboda – Velež se igra u nedjelju u 17 sati, a ulaz je kao i u prethodna dva domaća susreta „crveno-crnih“, slobodan.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 maj 2012, 13:40

JTS je napisao/la:Predsjednik Davud Zahirović, igračima Slobode je obećao novčane nagrade za opstanak u Premijer ligi.

- Igrače treba poštovati i zaštiti i tek onda se može očekivati adekvatan rezultat. Predsjednik je obećao da će u slučaju plasmana sa kojim i naredne godine ostajemo u društvu najboljih, standardnim prvotimcima isplatiti po 3000, a ostalim po 2000 KM – potvrdio nam je jutros šef Stručnog štaba Slobode Abdulah Ibraković.

Nakon gostujuće pobjede u Gabeli, igrači Slobode u preostala dva susreta sa Veležom i Slavijom, sudbinu premijerligaškog statusa imaju u svojim rukama.

Ovo mi daje nadu da će sljedeća sezona biti uspješna, a skromno i potajno se nadam borbi za izlazak u evropu.

Svaka čast predsjedniče !!!
Ostaviti Davuda da radi sto je zapoceo i ne dati drugima da se upetljaju i pocnu opet sa kradjama. Treba mu dati punu podrsku jer se prihvatio posla kada je bilo najteze. Takodje treba dogovoriti i ostanak svih igraca i Ibrakovica bar dvije tri godine. Potpisati ugovore, bar na dvije godine, jer znamo kako smo mijenjali igrace.
Dati sansu nasoj djeci da igraju i da se dokazu, ima tu dobrih igraca, a to su dokazali igrajuci u ligama mladjih kategorija.
Treba pritisnuti opstinu koja je obecala rekonstrukciju stadiona da se ubrza sa radovima!
Tuzla mora imati dobru i jaku Slobodu, zasto ne i u Evropu koja donosi novac!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 15 maj 2012, 13:50

Sve je to isto ja sam cuo da se Sabovic ponovo mota oko kluba.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 maj 2012, 13:52

MakeTZ je napisao/la:Sve je to isto ja sam cuo da se Sabovic ponovo mota oko kluba.
Ako mu dopuste da udje onda su budale!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 maj 2012, 15:02

Svim gradjanima Tuzle zelim sretan 15 maj dan oslobodjenja grada Tuzle !

Neka se vjecno pamte branitelji Brcanske Malte !

Cestitke predsjedniku Zahirovicu na ovim premijama :)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 15 maj 2012, 15:54

Probisvjet je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Sve je to isto ja sam cuo da se Sabovic ponovo mota oko kluba.
Ako mu dopuste da udje onda su budale!
100% tacna informacija i doveo je naravno svoje kriminalce da prijete sudijama itd.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 maj 2012, 16:09

Ako se vrati Sabovic bojim se da smo nahebali :cry: sta ce on koji racku oko kluba,zar nije odabrao da sjedi u skupstinskoj klupi TK.. haman se giprom raspao pa nema se vise para,hajmo opet od Slobode uzimati..nadam se da Zahirovic nece dopustit da se ovaj opet uvuce u klub..

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 15 maj 2012, 16:14

Ima on para mafijas je to, pa vjerovatno je i pomogo sa parama cim se ima ovoliko, pa ce mu ovaj vratit nekom drugom uslogom, jarani su on i Zahirovic a nije ni ovaj sad toliko cist koliko mi mislimo. :D

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 15 maj 2012, 16:17

A mozda je jednostavno covjeku zao Slobode :mrgreen: :?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 maj 2012, 16:22

Istina dok je bio Sabovic na mjestu predsjednika imali smo dva finala kupa,bolje smo zavrsavali na tabeli,kako on ode i nama haman kola krenuse niz brdo.. ma hajd vidjecemo sta ce biti,samo se nadam da nece ostetit Slobodu ;)

Kad se sad igraci razbacaju po terenu zbog ovih premija.. volio bih kada bi uspjeli vratit Bekica iz Zrinjskog i Mehmedaliju Covica iz Celika ja mislim,uz Gavaru i Mesica naredne sezoni bi imali dobar tim ,naravno ako se zadrze ovi mladi momci mada teskoo :?

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 15 maj 2012, 16:28

harry_90 je napisao/la:Istina dok je bio Sabovic na mjestu predsjednika imali smo dva finala kupa,bolje smo zavrsavali na tabeli,kako on ode i nama haman kola krenuse niz brdo.. ma hajd vidjecemo sta ce biti,samo se nadam da nece ostetit Slobodu ;)

Kad se sad igraci razbacaju po terenu zbog ovih premija.. volio bih kada bi uspjeli vratit Bekica iz Zrinjskog i Mehmedaliju Covica iz Celika ja mislim,uz Gavaru i Mesica naredne sezoni bi imali dobar tim ,naravno ako se zadrze ovi mladi momci mada teskoo :?
Taj iz Zrinjskog nam netreba ;)
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 maj 2012, 16:31

Zasto mislis da nam ne treba ? :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 maj 2012, 17:10

ma treba nama mali Bekic iz Zrinjskog zasto nebi trebao?...zato sto je otisao kao i svi, jer su mu okrenuli ledja i niko ga nije zelio potpisati,,,,isti slucaj kao i sa Adnanom Osmanhidzicem-Bucom, kad je otisao u Sarajevo...covjek dosao da potpisuje ugovor oni se krataju i nikog interesovalo nije hoce li on ostati ili ne, jer kako su oni zamislili on je SLobodino djete nece on otici ahahha.
Ja zivim za dan da nas napad predvode Bekic i Jasmin Mesanovic

Ovo sto se Sabovic mota po klubu nije dobro nikako, ali se nadam da nece ponovo dobiti neku funkciju..jesmo mi s anjim imali 2 finala kupa i bili smo plasirani medju 5-6 ekipa, ali poseri ti to kad je on prodao obadva kupa :).....protiv Slavije smo znali da cemo izgubiti, a i da cemo se plasirati u finale...pa covjek je rekao jos i 1/8 finala da smo sa Slavijom u finalu, ali da gubimo...kontao sam zajebaje se..tako je i bilo ebiga opet penale pucamo ono kilavo...protiv Zrinjskog dajemo sami sebi gol(Prodanovic), onda tamo u Mostaru imamo kup u nasim rukama dali smo gol i onda penali vidjeli smo sve isti igraci ih fulaju dvije godine za redom, jer dugi nisu ni smjeli profulat d anebi se na njih pritisak vrsio, ali ovako lakse je peglat Prodanovica ili Mikelinija nisu nasa djeca ebiga :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

medjed_orijas
Kontakt:

Post Postao/la medjed_orijas » 15 maj 2012, 17:28

harry upravu si sa šabovicima smo se borili za evropu a sa ovima za opstanak...... cuj premije a igraci za 5 mjeseci dobili jednu citavu platu sto znaci koliko se ja razumijem u matamatiku da im se duguje monogo vise od ova premije

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 maj 2012, 17:33

naredne sezone zadrzat iz ove generacije ove igrace sto lice na nesto,
golmani: Mujkic, Divkovic
odbrana: Joguncic, K.Cejvanovic, Salihovic, Efendic
vezni: Bekic, Rahmanovic, Hasanovic, Zoletic, Smigalovic
napad: J.Mesanovic

na to pridodati par pojacanja tipa: Nikolic, Covic i jedan lijevi bek, Gavaric na sredini, Mesic, S.Mujic, jedan ofanzivni veznjak, i prikljucit ove mladje...sa Ibrakovicem i pripremama dobar kadar za borbu za visi plasman.
naravno ako ostanemo :mrgreen:

sto se tice Sabovica dosao je po pare u Slobodu, tokom 2 godine kad smo imali rezultate, nije bilo dugovanja , igraci su placani redovno, borili smo se za vrh. Dosli da zarade na transferima, gradnji stadiona i evropi... Medjutim kad su vidjeli da nam nedaju u evropu, i da nece oni graditi stadion, ljudi su izvukli pare iz kluba na svaki moguci nacin( citaj unistili klub) i otisli.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 maj 2012, 18:36

Mujkic je vec jednom nogom u Zelji tako da ce vjerovatno Divkovic biti prvi golman...barem sam upoznat da je Mujkic bio i na finalnoj utkamici kupa Zeljo-Siroki i da je dogovarao transfer, ali nista to jos nije sigurno, ali eto da se ne iznenadimo ako bude golman Zelje .

Treba sad u buducnosti gledati koga dovodimo i koga placacamo prije svega...treba izmiriti ta dugovanja zbog licenice , a kako sam upoznat vjerujem da ce u klub doci ljudi koji su voljni pomoci da klub stane na noge
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.