Ma igrali ne igrali mi cemo pobjedit u utorak, nismo dugo vremena imali ovako jaku ekipu. Rose je bio los protiv Denvera ali smo opet preokrenuli i pobijedili, ova ekipa je napredovala kao tim proslu sezonu i stvarno sad igra se racionalnije.kad_kako je napisao/la:Pa igrao si skoro citavu pred-sezonu jos bez Noah-a. On je odigrao samo jednu utakmicu. A upitan je i on i Kirk, za utakmicu u utorak.
Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Taj je jako napredovao što je svakako velika prednost za nas, baš kao i akvizicija u vidu Mike-a.
Baš me zanima:

Carlosito, the truly king
Baš me zanima:

Carlosito, the truly king

Nije mogla bolja tekma za otvaranje!
P.S. Jeb.mti zapad i vremensku zonu

P.S. Jeb.mti zapad i vremensku zonu

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Vidjet cemo. Bilo bi fino napokon imati kompletnu ekipu u jednoj utakmici. Ne znam ni sam vise kad smo kompletni igrali zadnji put.BIHfan je napisao/la:Ma igrali ne igrali mi cemo pobjedit u utorak, nismo dugo vremena imali ovako jaku ekipu. Rose je bio los protiv Denvera ali smo opet preokrenuli i pobijedili, ova ekipa je napredovala kao tim proslu sezonu i stvarno sad igra se racionalnije.kad_kako je napisao/la:Pa igrao si skoro citavu pred-sezonu jos bez Noah-a. On je odigrao samo jednu utakmicu. A upitan je i on i Kirk, za utakmicu u utorak.
Postovanje treba zaraditi.
Zadnji put kompletni bili 2012 u prvoj utakmici PO kad je Rose pokidao ACL.kad_kako je napisao/la:Vidjet cemo. Bilo bi fino napokon imati kompletnu ekipu u jednoj utakmici. Ne znam ni sam vise kad smo kompletni igrali zadnji put.BIHfan je napisao/la:Ma igrali ne igrali mi cemo pobjedit u utorak, nismo dugo vremena imali ovako jaku ekipu. Rose je bio los protiv Denvera ali smo opet preokrenuli i pobijedili, ova ekipa je napredovala kao tim proslu sezonu i stvarno sad igra se racionalnije.kad_kako je napisao/la:Pa igrao si skoro citavu pred-sezonu jos bez Noah-a. On je odigrao samo jednu utakmicu. A upitan je i on i Kirk, za utakmicu u utorak.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Noah igra u utorak protiv Heata, Kirk bi mogao zaigrati.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Pa naravno da brate igraju, Thibs trolla citavu presezonu da nece igrat.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Noah igra u utorak protiv Heata, Kirk bi mogao zaigrati.

Zadovoljan sam sto su Jamesa ostavili odlican za 4-tog PGa.K.C. Johnson @KCJHoop 26 Oct
Bulls make it official, waived Pittman and White postgame last night. As reported previously, Mike James wins 13th roster spot.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Igraju najvjerovatnije Kirk i Noah.
Napokon pocetak sezone. Duga pauza brate.
Napokon pocetak sezone. Duga pauza brate.
Postovanje treba zaraditi.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bill misi da osvajate ove sezone
Bill misi da osvajate ove sezone
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Zna co'jk svoje štivo 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ide sve po planu.K.C. Johnson @KCJHoop 4h
Thibodeau said Hinrich and Noah had no setbacks and practiced fully.
I jos jedna stvar: Will Thibodeau watch Heat's ring ceremony? "No. That's their moment. We'll be in the locker room."

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM

Nadam se uspješnoj sezoni bez povreda i ako Bog da prsten je naš!
Par pitanja vezano za vecerasnju tekmu. Ko bi trebao cuvati Wade-a ? Moze li Chalmars zaustaviti Rosea ? Kakav je Rose nakon ozljede ? Hoce li ga uopce Chalmars cuvati ? U kakvoj su formi Deng i Boozer ? Molim onako realne odgovore ako nije problem.
Miami se pojačao? Ko je Chalmars? Novi neki?

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Hoce li biti linkova nocas?
Očekujem pobjedu protiv Miami-a
tijesnu ali zasluženu

K.C. Johnson @KCJHoop 2m
For the first time ever, the Bulls are starting Derrick Rose, Jimmy Butler, Luol Deng, Carlos Boozer and Joakim Noah.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Koja milina kad se je vratio rose, stvarno sve nekako lakse i bolje izgleda, vidi se da ima jos malo nervoze, al do 2 cet. Kad ga zakuha ima da razturi miami 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.