Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Masqareda
-
Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 14:40
Masqareda je napisao/la: ↑06 okt 2025, 14:13
19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:38
Ma slucaj Janelt bi bio jedinstven u svijetu, nema sanse da to prođe.
Da smo mi ekipa poput San Marina, pa mozda bi i proslo na foru da se poboljsa i razvije fudbal u drzavi.
Tebra jel istina da se Ganibegovic prodao za Kelme opremu? Pametno je to Pokeras odradio.
Izgleda da jeste...pao mi je u ocima, a stekao je simpatije cijelog foruma.
Ovaj njegov potez je kao da Guliashvili pređe iz Sarajeva u Želju.
Kakve veze ovaj Jankovic uopste ima sa BiH? Lik rodjen i odrastao u Zagrebu i igrao za sve mlade Kockastih.

-
zastitaIdentiteta
-
Kontakt:
Postao/la zastitaIdentiteta » 06 okt 2025, 14:55
Kobayashi je napisao/la: ↑06 okt 2025, 14:48
Vise poveznica sa BiH ima Janelt nego sto je Diego Costa imao sa Spanijom. Jbg
Costa 18 godina živio i radio u Španiji, Janelt bio 3x kod punca... Pa u pravu si

Pošteno, pa kako bude.
-
denza
-
Kontakt:
Jankoviću je računica jasna kao dan. Pokušat će igrati za Hrvatsku i za dvije-tri godine znat će da li je to uspjelo. Ako ne uspije, Barbarez i Spahić više neće biti tu, nego neko ko će ga rado pozvati. On dobija u svakom slučaju.
-
General505
-
Kontakt:
Postao/la General505 » 06 okt 2025, 17:10
Ljudi cvile za panjem Jankovicem a Tahir i Kerim su za njwga Ronaldo i Messi u jednom.
Nek se i ovo smaranje o njemu konacno završilo
-
zgembo89
-
Kontakt:
General505 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 17:10
Ljudi cvile za panjem Jankovicem a Tahir i Kerim su za njwga Ronaldo i Messi u jednom.
Ovo je prvi put da je Barbarez izasao sa imenom poput Jankovica prije nego sto je bio na spisku ocito je imao garancije i bio uvjeren da ce igrati za nas , medjutim , izjava Dalica i uspon Rijeke je promjenio to sve i dobro je da je stvar rijesena i zavrsena nije on nama gubitak jer smo dobili Alajbegovica i Bajraktarevica koji se vrte oko prvih 11 plus Gigovic i Tahirovic igraju standardno jos i ako se Basic ustali u Astani pa napreduje to je sve prosjek 22g ekipa
Mislim da novinari ne trebaju vise spominjati nova imena dok ne bude nista rijeseno slicna stvari je bila sa Markovicem stoperom Viktorije Plzen evo neki dan za onog Roma Adema beka Crvene Zvezde odma se morao pravdati itd
-
Masqareda
-
Kontakt:
zgembo89 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 23:43
Ovo je prvi put da je Barbarez izasao sa imenom poput Jankovica prije nego sto je bio na spisku ocito je imao garancije i bio uvjeren da ce igrati za nas , medjutim , izjava Dalica i uspon Rijeke je promjenio to sve i dobro je da je stvar rijesena i zavrsena nije on nama gubitak jer smo dobili Alajbegovica i Bajraktarevica koji se vrte oko prvih 11 plus Gigovic i Tahirovic igraju standardno jos i ako se Basic ustali u Astani pa napreduje to je sve prosjek 22g ekipa
Mislim da novinari ne trebaju vise spominjati nova imena dok ne bude nista rijeseno slicna stvari je bila sa Markovicem stoperom Viktorije Plzen evo neki dan za onog Roma Adema beka Crvene Zvezde odma se morao pravdati itd
Realno sto se tice novih igraca Pokeras i Spaha rade dobar posao. Nije do njega sto smo mnogim rezervna opcija. Izgleda da je isto bilo i sa Pejcinovicem kao sa Jankovicem i Markovicem.

-
hurem
-
Kontakt:
Janković je u svakom trenutku bio samo solidna opcija s klupe. Ništa vise od toga. Vise se išlo za njim zbog tog nekog postojećeg potencijala i mogućnosti da napravi transfer u budućnosti u lige 5, gdje bi možda napredovao i bio od koristi reprezentaciji.
U ovom trenutku, on nije nikakav gubitak.
-
Coolpanda24
-
Kontakt:
Postao/la Coolpanda24 » 07 okt 2025, 11:22
Otac Nike Jankovića za "Dnevni avaz": Spahić je uložio veliki trud, nije bilo izvodivo
Javio nam se Boris Janković i ispričao svoju stranu priče. Želja je definitivno postojala, kazao je.
Boris Janković, Nikin otac, rado je pristao govoriti za „Dnevni avaz“. U njegovom glasu čula se žalost što se stvari ipak nisu riješile, te je istakao da jednostavno nije bilo mogućnosti da njegov sin dobije pasoš i sportsko državljanstvo naše zemlje:
- To je nemoguće riješiti s papirima. Niko nije rođen u BiH i morala bi se raditi muljanja i to bi bilo jako teško. Moguće da je Barbarezu žao i da je to ishitreno rekao. Ja sam se lijepo zahvalio, dovodimo u nezgodnu situaciju i Savez u BiH. Mi jednostavno nemamo nikakve korijene dolje. Normalno da je želja postojala. Imali smo ugodne i lijepe razgovore, ali kad sam vidio u kojem smjeru to ide... Mi nemamo nikoga. Gospodin Emir Spahić je uložio veliki trud, ali nije bilo izvodivo. Nisu postojali uslovi, jer ni Niko, niti neko od njegovih roditelja, ja ili majka, ni djed, niti baka s bilo koje strane nije rođen u Bosni i Hercegovini.
Osim toga, istakao je da je trenutno fokus samo na Rijeci koja nije dobro startala ovu sezonu. Niko Janković dobio je crveni karton u utakmici Konferencijske lige protiv Noaha u četvrtak, te je protiv Gorice u ligi bio na klupi. Sada je bitno da se prebrodi taj period.
-
General505
-
Kontakt:
Postao/la General505 » 07 okt 2025, 11:27
zgembo89 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 23:43
Kakvim Markovicem taj nikad nije ni bio opcija za nas niti se rjesavalo sta, osim sto je kontaktiran i u startu rekao da ne zeli za nas.
To su ciste provale
Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot] i 39 gostiju.