FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Sav(ne baš, al' barem ovaj današnji) spam obrisan. Nadam se da se neke riječi neće ponoviti. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Shakira uskoro na Camp Nou

Pique potvrdio da je u vezi sa Shakirom
Barcelonin branič Gerard Pique udovoljio je želji svog trenera Josepa Guardiole i potvrdio fotografijom na svojoj Facebook stranici ljubavnu vezu sa kolumbijskom pjevačicom Shakirom.
Tvrdi to Marca koja podsjeća da se o njihovoj romansi nagađa već mjesecima, te da je ona započela na Svjetskom nogometnom prvenstvu u JAR-u na kojem se Pique, sa španskom nogometnom reprezentacijom okitio zlatom, a na kojem je Shakira bila zadužena za pjevanje himne takmičenja.
Mediji već danima opsjedaju Piqueovu kuću u nadi da će se domoći zajedničke fotografije pjevačice i nogometaša za koju se, procjenjuje Marca, može zaraditi i 150.000 eura.
Cijela situacija naštetila je Piqueu kojem je Guardiola poručio da obznani vezu kako bi se u potpunosti mogao skoncentrisati na nogomet.
[youtube][/youtube]

Pique potvrdio da je u vezi sa Shakirom
Barcelonin branič Gerard Pique udovoljio je želji svog trenera Josepa Guardiole i potvrdio fotografijom na svojoj Facebook stranici ljubavnu vezu sa kolumbijskom pjevačicom Shakirom.
Tvrdi to Marca koja podsjeća da se o njihovoj romansi nagađa već mjesecima, te da je ona započela na Svjetskom nogometnom prvenstvu u JAR-u na kojem se Pique, sa španskom nogometnom reprezentacijom okitio zlatom, a na kojem je Shakira bila zadužena za pjevanje himne takmičenja.
Mediji već danima opsjedaju Piqueovu kuću u nadi da će se domoći zajedničke fotografije pjevačice i nogometaša za koju se, procjenjuje Marca, može zaraditi i 150.000 eura.
Cijela situacija naštetila je Piqueu kojem je Guardiola poručio da obznani vezu kako bi se u potpunosti mogao skoncentrisati na nogomet.
[youtube][/youtube]
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
@Leader evo ti golovi,ako nisi vidio
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Jes` vidio Pique zagonđije
zna izabrat svaka mu dala 
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
- Donnie Darko
- Kontakt:
pique me tjera da ga zamrzim 
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Jel ti to mazno trebu ?Donnie Darko je napisao/la:pique me tjera da ga zamrzim
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
ahahahahahhhhhh stvarno sam se slatko nasmijao svaka cast ljudiDAVID VILLA 7' je napisao/la:Jel ti to mazno trebu ?Donnie Darko je napisao/la:pique me tjera da ga zamrzim
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne palim se, nit' mi se cura zove Kristina. To što momak drži do svog izgleda, to je njegova stvar. Ako je on ****, ja sam žan klod van dam. Da mi je biti 'onakav' ****, može imat koju god hoće curu. Ono što radi na terenu se pika, momak je mašina za golove.Leader je napisao/la:Jel to ono: "RMCF je trofejni, pa i ja počeo navijati za najtrofejnijeg", velim navijači trofeja. Takvi "navijači" bi navijali i za Barçu ili bilo koji drugi klub da je najtrofejniji.
Sada bi ja kao trebao biti ljubomran? Nisam ljubomoran, ja sam navijao za Barçu dok je imala i 1 naslov europskog prvaka, tako da me ne možeš potkupiti zlatom (čitaj trofejima kao tebe)
Kada navijač režimskog kluba počne o sudcima, vrijedi ona "ko o čemu,..."
Hahahahhahaha. Navijam za Real Madrid otkad znam za sebe. Trofeji će doci kad tad. Ove sezone bi zadovoljan i drugim mjestom u primeri, polufinalom LP i osvojenim kupom.Murinjo ce od Reala napavit mašineriju za godinu dana.
Još jedan koji se pali na Portugalčeve mišiće.SPY je napisao/la:Tipično za navijača Barcelone. Hvali mesija da je najbolji igrač na svijetu. Ali objektivno pogledaja stvari. Koji igrač ima bolje predispozicije. Ronaldo prednjači u svemu ispred mesija, mesi ima samo bolji dribling. Ostalo je sve na strani ronalda. Brži, jači, šut s obe noge, igra glavom, jačina šuta, slobodni udarci, itd... Ovo će ti reći svaki racionalan čovjek koji se imalo razumije u nogomet. btw. Ne kažem ja da mesi ne zna igrat ili nešto slicno. Njemu kapa do poda za ono što radi. Ali Ronaldo prednjači malo ispred njega. Pa zamislitet šta bi tek Ronaldo radio kad bi iza sebe imao Xavia i Iniestu? Mesi bez njih ne bi bio upola ono što je danas.
Jeli se i tebi cura zove Kristina?
btw. I ibra ima dobre predipozicije, samo je mrskorod i neće. Ronaldo ima volju i cilj da bude najbolji. I tako će i biti.
- thenaturalone
- Kontakt:
Jbt kako smo mocni, haj sto smo najbolji na terenu, vec nam i fudbaleri vodaju najbolje trebe.
- Donnie Darko
- Kontakt:
shakira je na mojoj listi. piqueu ovo nikako nije trebaloDAVID VILLA 7' je napisao/la:Jel ti to mazno trebu ?Donnie Darko je napisao/la:pique me tjera da ga zamrzim
al eto bar sad znamo zasto je ibra otisao.
kad navijac reala govori o objektivnosti...
nas napadnu kad kazemo messi najbolji...onda ovaj izvali neke argumente...i kaze...ma kakav messi ronaldo glavni..
ok...covjek igra dobro...zabija..dribla..al taj vise od pola utakmice provede na zemlji...k'o da ga mitraljezom neko pokosi...
i koma je kad se prica o najboljim igracima ikada..
ako nekog stavis prije npr.zidana i ronalda(debelog) eto ih(realovci) odma isto divizija idu opet sa nekim argumentima..ali presute ako si stavio messija npr ispred maradone...al nedo Bog ga staviti ispred zidana....uhhhhhhhh...sam sebi propises smrtnu kaznu...
nas napadnu kad kazemo messi najbolji...onda ovaj izvali neke argumente...i kaze...ma kakav messi ronaldo glavni..
ok...covjek igra dobro...zabija..dribla..al taj vise od pola utakmice provede na zemlji...k'o da ga mitraljezom neko pokosi...
i koma je kad se prica o najboljim igracima ikada..
ako nekog stavis prije npr.zidana i ronalda(debelog) eto ih(realovci) odma isto divizija idu opet sa nekim argumentima..ali presute ako si stavio messija npr ispred maradone...al nedo Bog ga staviti ispred zidana....uhhhhhhhh...sam sebi propises smrtnu kaznu...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
ocito na relaciji pique - ibra nesto ne stima pa ovaj poceo cure ganjat 
ser del barça es el millor que hi ha !
Ma pusti suplje , koe eto Ronaldo u Realu stekao slavu kao i Zidane....Taj Debeli je kao i u Realu prije igrao i u Barci...
Ronaldo je svakako najbolji centar svih vremena bar ja tako mislim ,ali igrac nije...
Sta god oni pricali u Barci su igrali najbolji igraci ikad, igrali su i u Realu ali ni priblizno toliko igraca kao u Barci
Dovoljno je sto su 2 mala zelena igrala , ostali onda nisu ni vazni pomena;)
Ronaldo je svakako najbolji centar svih vremena bar ja tako mislim ,ali igrac nije...
Sta god oni pricali u Barci su igrali najbolji igraci ikad, igrali su i u Realu ali ni priblizno toliko igraca kao u Barci
Dovoljno je sto su 2 mala zelena igrala , ostali onda nisu ni vazni pomena;)
hehe i ja se uvijek slazem sa njim jer vidi se kad komentarise njihove utakmice da i on navija za njihDAVID VILLA je napisao/la:Slazem se sa Andy Grayom u potpunostiBarcaa_ je napisao/la:Pozdrav svima .. nova sam na ovom forumu ali veliki sam navijac Barce pa reko da se pridruzim vasim diskusijama![]()
Citam nekoliko ovih postova i ovi sto govore da je Ronaldo bolji od Messija ... haha nikad !!
kao sto kaze andy gray koji uvijek komentarise barcine utakmice
"Kad messi ima loptu citav svijet prestane dihati i pocnu kontati koji je njegov slijedeci korak"
Poz svimaa...
P.S.Naravno da Ronaldo Nije bolji od Messija a nikad nece ni biti bolji...Messi ce uvijek biti bolji od Ronalda i to se zna
ma ronaldo je **** najveci .. ma dobar je on malo sutra, ko balerina samo pada na terenu cim ga neko dotakne, kad ste vidjeli da messi lezi na zemlji i place ko on .. nikad !
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
A ja mislio Pique i Ibra derpeRsehaA je napisao/la:Jes` vidio Pique zagonđijezna izabrat svaka mu dala
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
WelcomeBarcaa_ je napisao/la:Pozdrav svima .. nova sam na ovom forumu ali veliki sam navijac Barce pa reko da se pridruzim vasim diskusijama![]()
Citam nekoliko ovih postova i ovi sto govore da je Ronaldo bolji od Messija ... haha nikad !!
"Kad messi ima loptu citav svijet prestane dihati i pocnu kontati koji je njegov slijedeci korak"
Poz svimaa
mandraX je napisao/la:WelcomeBarcaa_ je napisao/la:Pozdrav svima .. nova sam na ovom forumu ali veliki sam navijac Barce pa reko da se pridruzim vasim diskusijama![]()
Poz svimaa
takodze pozdrav i dobrodoslica
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- DAVID VILLA
- Kontakt:
dobrodoslica i od mene...bparena je napisao/la:mandraX je napisao/la:WelcomeBarcaa_ je napisao/la:Pozdrav svima .. nova sam na ovom forumu ali veliki sam navijac Barce pa reko da se pridruzim vasim diskusijama![]()
Poz svimaa
takodze pozdrav i dobrodoslica
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Hvala.DAVID VILLA 7' je napisao/la:@Leader evo ti golovi,ako nisi vidio
[youtube][/youtube]
Barça dominira i dominirat će u budućnosti!
[youtube][/youtube]
¡Campeones de Copa!
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ma nema gdje ne pobjedjujemo,u svim sportovima...Leader je napisao/la:Hvala.DAVID VILLA 7' je napisao/la:@Leader evo ti golovi,ako nisi vidio
[youtube][/youtube]
Barça dominira i dominirat će u budućnosti!
[youtube][/youtube]
¡Campeones de Copa!
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.