Jako te cijenim kao i Dusku ali mi ovaj isjecak nije jasan. Moze i na pp ako zelis.kinosvra je napisao/la: http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/fk- ... ikada/2609
Fudbalski klub Sarajevo i navijačka grupa Horde zla odlučili su zajedničkim zvaničnim saopštenjem obratiti se javnosti.
Svjedoci smo raznoraznih priča koje u posljednje vrijeme dolaze do nas, a nastaju u glavama pojedinaca koji uzimaju sebi za pravo da se poistovjećuju, kako s Fudbalskim klubom Sarajevo tako i navijačkom grupom Horde zla. Čelnici Fudbalskog kluba Sarajevo predanim radom, a uz podršku Hordi zla, koja niti jednog trenutka nije izostala, niti će izostati u budućnosti, uspjeli su u proteklom periodu postaviti klub na zdrave noge.
Fudbalski klub Sarajevo u ovom trenutku je najzdraviji i najperspektivniji sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini, a kao takav meta je brojnih menadžera i drugih dušebrižnika koji bi u čitavoj priči voljeli vidjeti sebe i tako ostvariti ličnu korist i promociju. Ovim putem zajednički želimo svima njima poručiti da kucaju na pogrešnu adresu i da nikada neće biti dio porodice iz Titove 38/b.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jesil` živ?joker90 je napisao/la:E cuj Jesic kriv vec?? Yebo te putarluk i nasi navijaci. Pa nije frajer cudotvorac da od nasih manekena odmah napravi Bayern. Vidjet cemo na cemu smo da njim kad odradi prelazni rok, kad on spremi ekipu itd. Stavi tog Hebibovica na tribinu ili ga salji kuci, pa vidi li iko da momak pojma neeeeema, NE MOZEE IGRATI BEKA KOD NAS!! Jos jednom svaka cast onom ko je suspendovao Stepanova!! Bravo glupani!!

kengur je napisao/la:Ova SRAMOTA je rezultat napora nase uprave koja podrzava klan pobunjenika a tjera Stepanova, Ikandea i ostale. Osim Delaca i Duljevica svi ostali mogu ici.
1-Uprava nam dobro radi Bosanski "bidnis" u kafani ali nema pojma o vodjenju pravih organizacija a pogotovo sportskih (pogledajte Hard Knocks).
2-Trener koji koristi Tatka pored Kovacevica i Hebiba pored Kalasija je slijep. Trener koji uvodi jednu izmjenu kad gube i ne pripremi igrace na batine je debil.
3-Danasnjih prvih 11 je nivoa PL sa izuzetkom Delaca i Dulje (a i on se na kraju pogubio) dakle dno Evrope. Plus nedostatak hrabrosti i ideja.
Ne moze nam biti izgovor ni sudija koji je dopustao mesarsku igru gurbeta, ni razbijene arkade Delaca ni protivnicki stil igre (jedini moguci da izbjegnu poraz) jer ono je bilo nasa sramota. Nadam se najvecim kaznama u istoriji kluba.
Mi cemo izgleda postati ozbiljan klub kada nam Tan dovede Svabe u klub i rastjera nase mahalce - mozda za 2 godine. Od rata po prvi put sam se ponadao da smo na pravom putu i gorko se prevario. Nije problem 3 boda vec buducnost kluba. Dugovi su vraceni i sada neznanjem lako mozemo zapasti u stagnaciju dok nas ostali ne stignu. Nadam se da grijesim i tjesim se Akademijom, Rajlovcem i ostalo ali opet se prave velike greske. Vidjecemo.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ma bolje ne pitaj.. Jos sam bio medju gurbetima, na onom prljavom dijelu sjevera. Stolice ociscene zadnji put kad je zeljeznicar na Kosevu dobio. Daju nam 2000 karata ko zadnje hinje.. Uslo nas je 30 na njihov dio sto ja znam jbt.. Ogavni su, nikad vise vala, bolje ne gledati derbi..hilmo je napisao/la:Jesil` živ?joker90 je napisao/la:E cuj Jesic kriv vec?? Yebo te putarluk i nasi navijaci. Pa nije frajer cudotvorac da od nasih manekena odmah napravi Bayern. Vidjet cemo na cemu smo da njim kad odradi prelazni rok, kad on spremi ekipu itd. Stavi tog Hebibovica na tribinu ili ga salji kuci, pa vidi li iko da momak pojma neeeeema, NE MOZEE IGRATI BEKA KOD NAS!! Jos jednom svaka cast onom ko je suspendovao Stepanova!! Bravo glupani!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa jeli Kalasi zdrav umjesto Hebiba, pa gdje je Mihojevic, znam da je Almir povrijedjen ali puno se vjeruje nekima (Puzi, Tatko, Hebib ...). Da li bi skodilo da se ubace svjeze izmjene ? Nasi su djelovali iznenadjeni krkanlukom kona i njihovom destrukcijom igre (faulovi, simulacije) - zasto ?joker90 je napisao/la:A koga da stavi danas umjesto Tatka? Nije Jesa suspendovao Stepanova.. Kova nespreman i jos neoporavljen..Baric isto povrijedjen, Kallasi nije odavno igrao gdje ces ga u derbi gurnuti?kengur je napisao/la:Trenera ne mozes ocjeniti dok ne odradi ljetne pripreme i ne oformi tim po svom ukusu. ALI ako je on stavio Hebiba i Tatka danas, ja kao amater mu se poserem u diplomu. A zasto nije uveo jos izmjena, da li je to do njega ?zagorski je napisao/la:Jesic nece ni docekati da odradi pripreme,ili cemo ga otjerati ili ce sam otici.
Citiracete me
Ne zelim biti pljuvac nakom prvog poraza ali se brinem da smo izgubili kompas ozbiljno. 3 boda nisu problem ali stvari nisu kako smo ih zamisljali.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 04 okt 2015, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ništa mi gore nema nego kada je treneru glavni razlog poraza mnogo prekida i izležavanja. Još strateg sa suprotne strane najavljuje takvu igru čitavu sedmicu,loži svoje igrače i navijače a ovaj sada začuđen i zateknut prisupom igre igrača Željezničara.
Pa čovječe prvo se osvrni na svoje igrače i na to kako se nevoljno šetaju po terenu,mrcvare loptu. Ne kontam kakav je danas bio plan da se igra na Grbavici,jer ja želju i agresivnost kod deset igrača nisam vidio.
I budala mislim hajd ne mogu drugo poluvrijeme odigrati gore od prvog,kad ono sijevaju napadi Želje čim se lopta izvela sa centra. Ne kontam onda šta je tim igračima rečeno na poluvremenu...
Al opet neću čovjeka puno da kritikujem,ovo je njegova prva jača utakmica. Najgore mi je gledati ono nezalaganje igrača,ne djeluju onako ni na treningu. Ovo je nedopustivo i protiv Drine a ne protiv najljućeg rivala.
Što se kona tiče,oni nisu pobijedili jer su bolji,već zato što su više željeli pobjedu i imali više sreće. Tu nikakvog kvaliteta nema i mislim da je ovo njihov vrh što se igre tiče. Moglo je lahko biti i obrnuto ali to nikako ne bi bilo zasluženo.
Pa čovječe prvo se osvrni na svoje igrače i na to kako se nevoljno šetaju po terenu,mrcvare loptu. Ne kontam kakav je danas bio plan da se igra na Grbavici,jer ja želju i agresivnost kod deset igrača nisam vidio.
I budala mislim hajd ne mogu drugo poluvrijeme odigrati gore od prvog,kad ono sijevaju napadi Želje čim se lopta izvela sa centra. Ne kontam onda šta je tim igračima rečeno na poluvremenu...
Al opet neću čovjeka puno da kritikujem,ovo je njegova prva jača utakmica. Najgore mi je gledati ono nezalaganje igrača,ne djeluju onako ni na treningu. Ovo je nedopustivo i protiv Drine a ne protiv najljućeg rivala.
Što se kona tiče,oni nisu pobijedili jer su bolji,već zato što su više željeli pobjedu i imali više sreće. Tu nikakvog kvaliteta nema i mislim da je ovo njihov vrh što se igre tiče. Moglo je lahko biti i obrnuto ali to nikako ne bi bilo zasluženo.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Protiv Veleza nece biti ni 500 gledalaca.
I ono sto nas bude fanatika cemo im jasnu poruku poslati o njihovoj igri.
Ja cu im zvizdati pa makat sve do kraja pobjedivali 5:0
Pichke bezmude,preplacene!!!
I ono sto nas bude fanatika cemo im jasnu poruku poslati o njihovoj igri.
Ja cu im zvizdati pa makat sve do kraja pobjedivali 5:0
Pichke bezmude,preplacene!!!
Šta reci nakon ovog antifudbala danas. Preležali su pola tekme, a da ne govorim o silnim faulovima i sjeckanju igre. Bože moj, to je njihov nacin igre, jer ljudi nemaju kvalitet da igraju lopte protiv nas. Na to dodaj nonšalanciju pojedini igraca, koji su ušli tako motivisani kao da igraju protiv neke ekipe iz niže lige. Treba ljudima cestita, jer su zasluženo pobjedili. Danas je pobijedila ekipa koja je to više željela, a to nisu bili naši igraci. Vec sam rekao da smo na sredini tanki što se potvrđuje iz utakmice u utakmicu. Jedini vrijedan pomena danas je Matej Delac i donekle Duljevic, koji se u drugom poluvremenu utopio u sivilo. Koliko god su krivi igraci, toliko je kriv i sam Ješic. Polako me postaje strah naše zadnje linije, eto koliko su kriminalni. Ali neka bitno je da je uprava Stepanova suspendovala, on je najveci krivac. Opet cu ponoviti jednu recenicu ''**** ekipu u kojoj je Berberovic kolovođa''.
Ma samo problem pod tepih, pa neka onda neko napiše kako Ješic ima odriješene ruke. Smiješno!
Ma samo problem pod tepih, pa neka onda neko napiše kako Ješic ima odriješene ruke. Smiješno!
Das Ist Walter
Meni nikako nije jasno kako ekipa koja u 3 utakmice protiv 3 kvalitetna protivnika ostvari 3 pobjede bez primljenog gola a pri tome postigne 9 golova odigra ovako losu i bezidejnu utakmicu i prekine niz.
Nadam se da su svi shvatili da mi odbrane nemamo, i da je smijesno da suspenduju igraca kao sto je Stepanov. Nadam se brzom povratku Ikandea, Almira Bekica i Kovacevica jer oni moraju igrati u prvih 11. Za Tatomirovica i Puzigacu odavno vise nema mjesta.
Nadam se da su svi shvatili da mi odbrane nemamo, i da je smijesno da suspenduju igraca kao sto je Stepanov. Nadam se brzom povratku Ikandea, Almira Bekica i Kovacevica jer oni moraju igrati u prvih 11. Za Tatomirovica i Puzigacu odavno vise nema mjesta.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
-
- Kontakt:
Šta vam je ba ljudi?
Je l to što će vas neka plava curica prozivati koja vas nije pobijedila 12 Bajrama i dočekali? Ili jer fkt tako teško doživljavate poraz?
Prije 4 kola smo bili u puno goroj poziciji, pogledaj nam raspored do kraja, realno imamo se čemu nadati, ima revanš na Koševu sa njima kad se bude lomilo oko titule onaj bitniji. Teško je izgubiti u derbiju, ali budite ljudi recite bolji bili, stisnite to u sebi i prebolite, nije kraj svijeta. Idemo dalje, ne tjeramo nikog, ja sam svoj stav o ješiću iznio, ali neka ga do kraja sezone, jednom se mora stati na stranu trenera. Mi smo aktuelni šampioni, kasnimo 3 boda od prvog mjesta koje drži ekipa s kojom još nismo igrali, šta smo mi izgubili, dobili smo u ova 4 kola, od kako ješić formira formacije, igru i kretnje. Njega pustite da odradi pripreme, da dovede sebi za svoj sistem par igrača koje sam izabere i onda mu sudimo. Nemojte ni psovati igračima, nema potrebe, njih treba ignorisati, ne davati im na značaju, više će ih zaboliti kad fino ljudima čestitamo, nego što njima psujemo i prijetimo, tad smo isti ko oni, bezdušni i levati. Fino glavu gore, derbija će biti i izgubit ćemo još neki isto tako pobijediti, mene više bole porazi od Travnika i Slavije, a derbi je uvijek bio derbi, to je i čar.
Konsolidacija na pauzi, prekrižiti šta treba da znamo na šta računamo, Tatomirović ako je čovjek skinut će onu kapitensku i dati Mateju i fino se posvetiti nečemu drugom u životu recimo skoku u dalj ili ne znam za šta je talenat već, jer za fudbal nije, on je od omladinskog pogona proglašen neupotrebljivim i ne znam kako niko to ne vidi, jedina trka koju je u životu pobijedio i bio najbolji je kad se ko spermatozoid trkao da dođe do maternice.
Idemo dalje, nemojte mi se prenemagati, vi što ste se kladili ispoštujte opklade, pokažite da ste ljudi.
Je l to što će vas neka plava curica prozivati koja vas nije pobijedila 12 Bajrama i dočekali? Ili jer fkt tako teško doživljavate poraz?
Prije 4 kola smo bili u puno goroj poziciji, pogledaj nam raspored do kraja, realno imamo se čemu nadati, ima revanš na Koševu sa njima kad se bude lomilo oko titule onaj bitniji. Teško je izgubiti u derbiju, ali budite ljudi recite bolji bili, stisnite to u sebi i prebolite, nije kraj svijeta. Idemo dalje, ne tjeramo nikog, ja sam svoj stav o ješiću iznio, ali neka ga do kraja sezone, jednom se mora stati na stranu trenera. Mi smo aktuelni šampioni, kasnimo 3 boda od prvog mjesta koje drži ekipa s kojom još nismo igrali, šta smo mi izgubili, dobili smo u ova 4 kola, od kako ješić formira formacije, igru i kretnje. Njega pustite da odradi pripreme, da dovede sebi za svoj sistem par igrača koje sam izabere i onda mu sudimo. Nemojte ni psovati igračima, nema potrebe, njih treba ignorisati, ne davati im na značaju, više će ih zaboliti kad fino ljudima čestitamo, nego što njima psujemo i prijetimo, tad smo isti ko oni, bezdušni i levati. Fino glavu gore, derbija će biti i izgubit ćemo još neki isto tako pobijediti, mene više bole porazi od Travnika i Slavije, a derbi je uvijek bio derbi, to je i čar.
Konsolidacija na pauzi, prekrižiti šta treba da znamo na šta računamo, Tatomirović ako je čovjek skinut će onu kapitensku i dati Mateju i fino se posvetiti nečemu drugom u životu recimo skoku u dalj ili ne znam za šta je talenat već, jer za fudbal nije, on je od omladinskog pogona proglašen neupotrebljivim i ne znam kako niko to ne vidi, jedina trka koju je u životu pobijedio i bio najbolji je kad se ko spermatozoid trkao da dođe do maternice.
Idemo dalje, nemojte mi se prenemagati, vi što ste se kladili ispoštujte opklade, pokažite da ste ljudi.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Totalno smo se lose postavili , njima je gorilo pod nogama ,dok bi nama i remi bio solidan ,al jok napadaj oni napadamo i mi pa tko ga prvi primi donji je , tako je i bilo.
Umjesto da smo se bazirali na odbranu i cekali svoju priliku iz kontre mi poletili ko francuske sobarice.
Ovog sam se i pribojavso , Jesic je poznat po izuzetno ofanzivnom fudbalu.
**** nisi Jurgen Klop ,a nemas Bogami ni Gundogana na terenu vecu Radovca.
Do Sirokog moramo sve dobiti,ako dobijemo sve, tamo moze i poraz jer kako nam konkurenti igraju vjerujem da cemo im bjezati fino.
Umjesto da smo se bazirali na odbranu i cekali svoju priliku iz kontre mi poletili ko francuske sobarice.
Ovog sam se i pribojavso , Jesic je poznat po izuzetno ofanzivnom fudbalu.
**** nisi Jurgen Klop ,a nemas Bogami ni Gundogana na terenu vecu Radovca.
Do Sirokog moramo sve dobiti,ako dobijemo sve, tamo moze i poraz jer kako nam konkurenti igraju vjerujem da cemo im bjezati fino.
90% ovih ''igraca'' ne zasluzuje da nosi sveti dres..Nasa uprava je napravila dobar posao sa Tanom i sponzorima,ali su zato usrali na sportskom planu..Oni su najveci krivci za sva ova desavanja u ekipi..Nista Jesic nece napraviti sve dok su oni tu..Zna se dobro ko kroji ekipu i ko odredjuje gdje,ko i kad ce igrati..Da nije klana mi bi sad imali 30 bodova...
Upravo draga,ili se probudite ili mars u tri pizde materine,zajedno sa svojim ljubimcima koji nam svima yebu zivce.
Upravo draga,ili se probudite ili mars u tri pizde materine,zajedno sa svojim ljubimcima koji nam svima yebu zivce.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Hajmo biti pozitivni 

Ja sam bio-pa mi oduzeli vozackuOsmanhodzicBuco je napisao/la:Hajmo biti pozitivni

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Benko je samo trebao nageti glavu na savrsen ubacaj Duljevica. Pet metara, prazan gol. Teze fuliti nego zabiti.BitiSrcemVezan je napisao/la:Sve zavisi kako gledaš i šta smatraš 100% šansom. Za mene recimo ni Benkina i Puzigaćina šansa nisu ziceri, al' eto, gledao sam sa tribine pa za sad neću ništa ni govoriti, kad gledaš iz onakve pozicije vrlo lahko se može desiti da baš i nemaš najtačniju sliku utakmice, pa ću sačekati izvještaj. Naravno i dalje stojim pri tome da smo itekako nadigrani bez obzira da li navedene šanse smatrali stopostotnim ili ne.kinosvra je napisao/la: Nijedna 100% sansa?
Pa nisam valjda fulio forum...da ne dobijem ban![]()
Ako nisu Benkina, Puzigacina i Okiceva sansa 100 % onda smo mi definitivno gledali razlicite utakmice.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nije meni zbog poraza, meni je zbog igre iskreno. I to bas da ovako nastavimo igrati kad smo se uspjeli izvuci iz zivog blata, ne kontam
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la:Ja sam bio-pa mi oduzeli vozackuOsmanhodzicBuco je napisao/la:Hajmo biti pozitivni![]()

Po ko zna koji put si sve objasnio.Bravojurisicduska je napisao/la:Šta vam je ba ljudi?

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sto samo jedna izmjena? 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ama nije to problem.jurisicduska je napisao/la:Šta vam je ba ljudi?
Lahko je cestitati i ja im cestitam,vise zeljeli,vise se borili i pobijedili.
Ali ja ne mogu da svarim nikako da su nasi igraci izgledali totalno nezainteresirani,kao da im je bio cilj da se ovim porazom osvete navijacima (i to me vjerujte ne bi iznenadilo)
Da se tu vidjela zelja,borba,trud niko im A ne bi rekao,a ovako na ovaj nacin Bogami nece moci.
Sem Delaca i Duljevica svi su mene sto se tice,a i mnogih drugih izgubili podrsku. I ne samo to smatram ih dusmanima i neprijateljima ovog kluba i ovih navijaca. I ako ne uslijede drakonske kazne i igracima i strucnom stabu i ova Uprava ce izgubiti podrsku.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 28 gostiju.