FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nepricam o samoj utakmici,nego sam mislio ulazimo bodovno poravnati u istu...THEC je napisao/la:necemo dusu grijesiti nije ga on suspendovao, uprava je shvatila da je Stepanov kriv za sve i suspendovala ga, evo vidimo sad na derbiju kako nasi igraci igraju bolje i rasterecenije jer ih Milan vise ne maltretira a kapiten igra kao Maldini
@solinas nemoj da te ovo zavara, koliko god smo danas losi protiv vas moze da se desi tekma da vas razbijemo, jednostavno cudna ekipa u najmanju ruku smo mi
A moze biti razbijanja u oba smjera,pa nismo mi vitez

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sramotan odnos i stav "divova" u derbiju. 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zasto su mjenjali Hurtica, ovo izgleda ocajno.
Dvije katstrofalne utakmice u odbrani, ovo gore izgleda nego u vremenu Dzene.
Dvije katstrofalne utakmice u odbrani, ovo gore izgleda nego u vremenu Dzene.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 04 okt 2015, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
ma znam nego samo hocu da kazem da se ne uzdas previse u danasnju tekmu, jer ovakve kakvi smo danas bili bi vjerovatno i Drina dobila, no vidjecemo u nastavku sezone, poraz koji nam nije trebao ali koji nam opet nije neku ogromnu stetu nanio bodovnosolinas je napisao/la:Nepricam o samoj utakmici,nego sam mislio ulazimo bodovno poravnati u istu...THEC je napisao/la:necemo dusu grijesiti nije ga on suspendovao, uprava je shvatila da je Stepanov kriv za sve i suspendovala ga, evo vidimo sad na derbiju kako nasi igraci igraju bolje i rasterecenije jer ih Milan vise ne maltretira a kapiten igra kao Maldini
@solinas nemoj da te ovo zavara, koliko god smo danas losi protiv vas moze da se desi tekma da vas razbijemo, jednostavno cudna ekipa u najmanju ruku smo mi
A moze biti razbijanja u oba smjera,pa nismo mi vitez
Pyro is not a crime !
Pa Duljević se jedini isticao,o čemu ti bolan?Da si reko Velkoski,,,,,,,,,,,Desole je napisao/la:Licno povlacim sve dobro sto sam ikad rekao za Rustemovica, Radovca i Duljevica
I Delač uz njega
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
- Kontakt:
Bez Stepanova i Ikandea ova ekipa nije nista jaca od Zelje pa kad bi se igralo i ba Kosevu.
-
- Kontakt:
Šta vas briga balerine, bitno je da je plata redovna, ko hebe nas pitare koji ćemo morati trpiti podjebavanje malenih pola godine...

Što se mene tiče, mogu komotno juniore dovesti da igraju, makar ću gledati kako djeca ginu a iskreno lošije od ovih plačenika ne mogu odigrati, jednostavno ne vidim da može gore od ovoga danas...

Što se mene tiče, mogu komotno juniore dovesti da igraju, makar ću gledati kako djeca ginu a iskreno lošije od ovih plačenika ne mogu odigrati, jednostavno ne vidim da može gore od ovoga danas...
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 04 okt 2015, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHA Koji smo mi kraljevi,nesta se smijemo njima,a vidi nas jedan poraz i **** mo treneru od A do Ž e u pm stvarno nas ima **** astih.
Duljevic
Stvarno smo gov na !!!!
Duljevic

Stvarno smo gov na !!!!
Sabrine mi moje!
- ElCartel11
- Kontakt:
Nikad od nas jake ekipe izgleda. Nista mi nismo jaci nego ostale ekipe u ovoj ligi, kad ti napadac treba 10 prilika da zabije gol onda znas na cemu si
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
A dje ti tu vidis ekipu?SiouxLukavac je napisao/la:Bez Stepanova i Ikandea ova ekipa nije nista jaca od Zelje pa kad bi se igralo i ba Kosevu.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
-
- Kontakt:
rustemović sa broda profuli more nekoliko puta...
pa čovjek jede hljeb od fudbala, a ne zna loptu ubaciti u šesnesterac.
sredina je nula bodova. tatomirović je sazrio za klupe, a na polusezoni neka ga se riješe.
pa čovjek jede hljeb od fudbala, a ne zna loptu ubaciti u šesnesterac.
sredina je nula bodova. tatomirović je sazrio za klupe, a na polusezoni neka ga se riješe.
Sta nam klan radi. ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Svaka cast Hordama sto su pomrskali gamad i otjerali u svlacionice,a oni dosli da se kao pozdrave i dobiju aplauz ma marsh **** nehljebska i sa terena i sa klupe!!!!!
Naravno da je bilo mnogo gorih na terenu ali to ne umanjuje neke druge stvari. Od te 3 sam kao nesto i ocekivao, smatrao ih nekim talentima, a kada se u ovoj ligi ne mozes istaknuti onda nemamo sta dalje pricati.sasistika je napisao/la:Pa Duljević se jedini isticao,o čemu ti bolan?Da si reko Velkoski,,,,,,,,,,,Desole je napisao/la:Licno povlacim sve dobro sto sam ikad rekao za Rustemovica, Radovca i Duljevica
I Delač uz njega
-
- Kontakt:
Stepanov je za sve kriv ba šta vam je! I Sirijac naravno, i njega odmah suspendovati! 

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 28 gostiju.