Idemo se moliti za njega. Neka ga Bog blagoslovi!", napisao je nogometaš Real Madrida, Ricardo Kaka.
Nadam se da će sve biti dobro i da će se vratiti brzo", napisao je Cristiano Ronaldo.

respect
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
nek pobjedi bolji...._BooS_ je napisao/la:Prognoza : 2-0! Ronaldo i Ozil.
Koji ti je ovo put da stavljas ovaj videofoSte je napisao/la:[youtube][/youtube]
I onda mi kazemo higuain ne valja
PrviThe Punisher92 je napisao/la:Koji ti je ovo put da stavljas ovaj videofoSte je napisao/la:[youtube][/youtube]
I onda mi kazemo higuain ne valja![]()
![]()
Hajd evo ja cu te citirati,sad ti taj napor barem ima svrhu.
Onda si sigurno editovao post i stavio ovo za Higuaina,jer se sjecam da je ovaj video bio postavljen i ranije.Trebao si to staviti na Barcelonin podforumfoSte je napisao/la:PrviThe Punisher92 je napisao/la:Koji ti je ovo put da stavljas ovaj videofoSte je napisao/la:[youtube][/youtube]
I onda mi kazemo higuain ne valja![]()
![]()
Hajd evo ja cu te citirati,sad ti taj napor barem ima svrhu.
ne razumijem, real madrid?foSte je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ajd sta si zapao, vidis da lik stavio promasaje Ville u rep.Spanije.Onda si sigurno editovao post i stavio ovo za Higuaina,jer se sjecam da je ovaj video bio postavljen i ranije.Trebao si to staviti na Barcelonin podforum
ka' da te jose posl'o...bas da vidimo reakcijeBrnjoo je napisao/la:RONALDO UPITAN ZA VECERASNJU KLUPU, TRENUTNO NIJE U STANJU DA PRUZI NAJBOLJE STO MOZE, PA CE MOURINHO TEK DVA SATA PRIJE UTAKMICE ODLUCITI DA LI ON IGRA ILI NE!
de pojasni o cemu diskutuju ?Los_Blanos2 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.