pitanje za nekoga. da li je ovo budući izgled gostujuće tribine našeg stadiona? ovo sam sasvim slučajno našao.
daj BozeAlemC85 je napisao/la:
pitanje za nekoga. da li je ovo budući izgled gostujuće tribine našeg stadiona? ovo sam sasvim slučajno našao.
naravno, bit cemo mi ponovo kao nekad, samo polakoAlemC85 je napisao/la:pa kako smo nekada bili dominantni, a danas se polako oporavljamo.....
A zašto će ti tribina ovolika, da stadion još praznije (i jadnije) izgleda?AlemC85 je napisao/la:
Nije ni rekao da je želi takvu, i da je takva...Borg je napisao/la:A zašto će ti tribina ovolika, da stadion još praznije (i jadnije) izgleda?AlemC85 je napisao/la:
Nemože se ni ona jedna napuniti...
Na onom besmislenom, naopako okrenutom stadionu gdje je vjetar našao vječno prebivalište, i gdje su uslovi za igru u 90% slučajeva jedva mogući samo mlađe selekcije lokomotive mogu igrati u budućnosti.*p!p!t@* je napisao/la:Nije ni rekao da je želi takvu, i da je takva...Borg je napisao/la:A zašto će ti tribina ovolika, da stadion još praznije (i jadnije) izgleda?AlemC85 je napisao/la:
To je samo valjda mogući nacrt.
Zbog čega ne bi gradili ovu tribinu i ispunili uvjete da mlađe reprezentativne selekcije ovdje igraju ?
*p!p!t@* je napisao/la:Nije ni rekao da je želi takvu, i da je takva...Borg je napisao/la:A zašto će ti tribina ovolika, da stadion još praznije (i jadnije) izgleda?AlemC85 je napisao/la:
To je samo valjda mogući nacrt.
Zbog čega ne bi gradili ovu tribinu i ispunili uvjete da mlađe reprezentativne selekcije ovdje igraju ?
Normala, sve je covjek rekao!BICE GUSTO je napisao/la:Mozemo ozbiljno razmisljat o stadionu koliko hocemo, ali bez love...nista. Makete,skice,planovi ...sve samo snovi. Od kada se samo pravi dvorana u Centru 2 !???
Od kada se pravi "Ruza" ili "Neretva", od 1992 ne postoji kino, 1/3 grada su rusevine od rata itd.
Vidi kako brzo pravimo Koridor VC. Ovo je BIH i Mostar, sve ide puzevom brzinom.
Niko od mene ne bi bio sretniji da je drugacije.
Nazalost, to je sumorna svakodnevnica !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.