Bez ljutne dragi Bavarci, malo se salim, kome poznaje zna kakve imam misljenje o Bayernu i ljudima u klubu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ma to ti je dogovor izmedju dva kluba za medije da se kao razlog navede plata i mlade koje mi preferiramo u nadi da cete naci jednu budalu koja ce platiti njegove usluge.geronimo je napisao/la:Pa normalno da će odbiti, kada nemaju za platu jednom igraču na zalasku karijere.![]()
Ko fol on nema mjesta u integraciji mladih koji HSV preferira.
Momčina i po.amerosm je napisao/la:a u odbrani po meni bi Vam dobro dosao Sahko mladi stoper PSG-a, legao bi Vam kao budali samar.
Miroslav Klose
"Volio bih zaigrati u Laziju"
Bayernov napadač i njemački reprezentativac Miroslav Klose planira uskoro napustiti svoj klub i Bundesligu.
Klose je i sam priznao da bi se volio iskušati u Laziju, koji je trenutno na trećem mjestu u Seriji A, sa samo tri boda manje od vodećeg Milana, nakon 17 odigranih kola.
"Rim je krasan grad, nema dvojbe da bih volio zaigrati u Laziju, kojem ide odlično ove sezone. Ono što je sasvim sigurno, odlazim iz Bayerna, najkasnije na kraju ove sezone", izjavio je Klose za stranicu Golmania.it.
Bayern bi mogao pustiti Klosea već u januarskom prijelaznom roku uz odštetu od 3,5 miliona eura, piše Goal.com
Lazio je u potrazi za napadačem, s obzirom da mu je povrijeđen Sergio Floccari.
Uz Klosea, na listi želja Lazija je i 20-godišnji lijevi odbrambeni igrač Diego Contento.
van gall je napisao/la:Taye Taiwo 3 godine u Bayernu,eto ga,bek se doveo i mislim sasvim solidan,bilo je boljih rjesenja ali i ova je dobar a pogotovo sto ima projektil u lijevoj nozi:)
Vjeruj bratu bavarcu na rijec,posle cu staviti odakle mi to,uglavnom nije laz :DNije jos sigurno 100% al et nadat je se:)Omerbavarac je napisao/la:van gall je napisao/la:Taye Taiwo 3 godine u Bayernu,eto ga,bek se doveo i mislim sasvim solidan,bilo je boljih rjesenja ali i ova je dobar a pogotovo sto ima projektil u lijevoj nozi:)![]()
![]()
Daj barem neki izvor informacije.
Ma evo i ja sam nasao. Nista konkretno se ne spominje izuzev toga da je Bayern bacio oko na njega. Postoji jos mnogo interesanata za ovog igraca.van gall je napisao/la: Vjeruj bratu bavarcu na rijec,posle cu staviti odakle mi to,uglavnom nije laz
Najzainteresovaniji je AC Mailand. Jedino ih zeza 1 mesto koje imaju za stranca van EU po sezoni. Ako se odluce za njega, onda nema nista od Lamele i Brazilaca.Omerbavarac je napisao/la:Ma evo i ja sam nasao. Nista konkretno se ne spominje izuzev toga da je Bayern bacio oko na njega. Postoji jos mnogo interesanata za ovog igraca.van gall je napisao/la: Vjeruj bratu bavarcu na rijec,posle cu staviti odakle mi to,uglavnom nije laz
Malo ironije nije na odmet.amell je napisao/la:nebih vam bio u koži sad kada nam je rumena budala olaksala zivot i kada smo dobili novog trenera koji nije debel,rumen.celav,i ne nosi nocale...Leonardo ce da vas razguli![]()
![]()
Ma vi ste najbolji samo naprijed cestitam vam na prolazu u cetvrtfinale i slijedece godine nemoj da nas vi opet izbacite boze bolji ste od nas a on vas uvijek nama posaljeamell je napisao/la:nebih vam bio u koži sad kada nam je rumena budala olaksala zivot i kada smo dobili novog trenera koji nije debel,rumen.celav,i ne nosi nocale...Leonardo ce da vas razguli![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.