FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amerosm
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la amerosm » 24 dec 2010, 00:22

HSV odbio ponudu Bayerna kojim im je davao van Buytena bez odstete. Evo Vas kao na Stupu, nudite svoje ...... a musterija odbija. :D :D
Bez ljutne dragi Bavarci, malo se salim, kome poznaje zna kakve imam misljenje o Bayernu i ljudima u klubu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 dec 2010, 00:38

Pa normalno da će odbiti, kada nemaju za platu jednom igraču na zalasku karijere. :D
Ko fol on nema mjesta u integraciji mladih koji HSV preferira. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 dec 2010, 00:50

geronimo je napisao/la:Pa normalno da će odbiti, kada nemaju za platu jednom igraču na zalasku karijere. :D
Ko fol on nema mjesta u integraciji mladih koji HSV preferira. :lol:
Ma to ti je dogovor izmedju dva kluba za medije da se kao razlog navede plata i mlade koje mi preferiramo u nadi da cete naci jednu budalu koja ce platiti njegove usluge. :D :D
Kako bi djelovalo da kazemo da taj momak ne posjeduje kvalitet prema drugim klubovima ? :mrgreen: :mrgreen:
Ipak i pored velikog rivalstva ova uprave Bayerna i HSV-a se nalaze u prijateljskim odnosima, i ljude se drze sljedeceg principa: "Pogledaj ti i mene, a i ja cu tebe". ;) ;)

No sada ozbiljno kada smo kod Bayerna i njegovih problema u odbrani ja ne znam ne naprave neki deal s Benficom imaju u rukavu igraca koji bi njima bili interesantni, a u Bayernu ne dobijaju priliku, ili ne pokusaju dovesti Taiwo-a iz OM-a, a u odbrani po meni bi Vam dobro dosao Sahko mladi stoper PSG-a, legao bi Vam kao budali samar.

Npr. van Bolzen i 12 miliona eura idu na put u Lisabon, a Coentrao krene na put ka Minhenu, i jos jedno 12 miliona za Sahko-a i imate beton ekipu jos samo kada se vrati Robben.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 dec 2010, 01:00

amerosm je napisao/la:a u odbrani po meni bi Vam dobro dosao Sahko mladi stoper PSG-a, legao bi Vam kao budali samar.
Momčina i po. :!: :mrgreen:

One naše napadače je ubio u dvomeču sa PSG-om. Mlad je, pa bi cijena možda bila otežavajući faktor, ali Bayo je to. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 24 dec 2010, 01:15

Miroslav Klose
"Volio bih zaigrati u Laziju"

Bayernov napadač i njemački reprezentativac Miroslav Klose planira uskoro napustiti svoj klub i Bundesligu.

Klose je i sam priznao da bi se volio iskušati u Laziju, koji je trenutno na trećem mjestu u Seriji A, sa samo tri boda manje od vodećeg Milana, nakon 17 odigranih kola.

"Rim je krasan grad, nema dvojbe da bih volio zaigrati u Laziju, kojem ide odlično ove sezone. Ono što je sasvim sigurno, odlazim iz Bayerna, najkasnije na kraju ove sezone", izjavio je Klose za stranicu Golmania.it.

Bayern bi mogao pustiti Klosea već u januarskom prijelaznom roku uz odštetu od 3,5 miliona eura, piše Goal.com

Lazio je u potrazi za napadačem, s obzirom da mu je povrijeđen Sergio Floccari.

Uz Klosea, na listi želja Lazija je i 20-godišnji lijevi odbrambeni igrač Diego Contento.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 24 dec 2010, 09:14

NISTA :!:
nema potrebe da nam navijaci nizerazrednih timova daju savjete oko kupovine igraca !
bez obzira koliko to oni negirali, ali u njihovim mozgovima je ugravirana jadna politika klubova za koje navijaju.
neka jadni cizburger dovodi te jade iz olandije - mi necemo. svakako su navikli dovoditi poluigrace ala elia i uzdizati ih u nebesa.
seco, covjek koji ima fudbal u pola malog prsta, ce da progovori na tu temu !
koliko god to zvucalo nerealno, koliko god mislili da oni imaju problema, znajte da ce na salke biti glavni konkurent.
ove sezone nije, ali ja gledam u buducnost.
njima fali lijevo krilo pa da kompletiraju ekipu. oni se jos moraju uigrati, ali i sada na momente vidimo o kakvom se kapacitetu radi. gledao sam utakmicu salke - lion i drugovi moji, ono je strasno.
oscilacije u nj. igri su zbog toga sto nisu uigrani. ja necu ni da zamisljam sta ce se desiti naredne sezone. ako izbore evropu, a sigurno ce izboriti i dovedu recimo jednog ardu ili njemu slicnog.

zbog toga, ali i zbog prijeke potrebe, treba maznuti hovedesa.
NE PITAJ KOLIKO CE KOSTATI :!: ...pitaj kolika ce to biti steta za salke i koliko ce nama biti od pomoci.
ono je pravi lider i pravi borac i kazem vam da ce imati zacementirano mjesto u njemackoj reprezentaciji.
on i badstuber ;) su buduci nosioci odbrane njemacke reprezentacije.

ps
izgleda da je bayo vjencan za malog koentra-a :D
neka, neka, ono je klasa za razliku od tamo nekih engleza i talijana.
dovesti ga pa taman da ga cekamo do naredne sezone. moze pomoci u bundesligi a tu nam je pomoc itekako potrebna.
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 dec 2010, 17:30

Izgleda nista od Bainesa momak ne zeli u Bayern ruku na srce ne zelim vidjeti engleza u dresu Bayerna previse je napuhana prica oko njega....solidan je i tu je kraj price...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 24 dec 2010, 18:12

Taye Taiwo 3 godine u Bayernu,eto ga,bek se doveo i mislim sasvim solidan,bilo je boljih rjesenja ali i ova je dobar a pogotovo sto ima projektil u lijevoj nozi:) :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 dec 2010, 18:23

van gall je napisao/la:Taye Taiwo 3 godine u Bayernu,eto ga,bek se doveo i mislim sasvim solidan,bilo je boljih rjesenja ali i ova je dobar a pogotovo sto ima projektil u lijevoj nozi:) :D
:? :?
Daj barem neki izvor informacije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 24 dec 2010, 18:24

Omerbavarac je napisao/la:
van gall je napisao/la:Taye Taiwo 3 godine u Bayernu,eto ga,bek se doveo i mislim sasvim solidan,bilo je boljih rjesenja ali i ova je dobar a pogotovo sto ima projektil u lijevoj nozi:) :D
:? :?
Daj barem neki izvor informacije.
Vjeruj bratu bavarcu na rijec,posle cu staviti odakle mi to,uglavnom nije laz :DNije jos sigurno 100% al et nadat je se:)
http://www-fcbayern-fans.****/2 ... yernu.html
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 dec 2010, 18:27

van gall je napisao/la: Vjeruj bratu bavarcu na rijec,posle cu staviti odakle mi to,uglavnom nije laz :D
Ma evo i ja sam nasao. Nista konkretno se ne spominje izuzev toga da je Bayern bacio oko na njega. Postoji jos mnogo interesanata za ovog igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 dec 2010, 18:33

Sky Experte Ottmar Hitzfeld: „Bayern braucht van Bommel noch“
http://www.abendzeitung.de/sport/fc_bayern/236494

Eto ti Šećko tvog Hicve. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 dec 2010, 19:59

Omerbavarac je napisao/la:
van gall je napisao/la: Vjeruj bratu bavarcu na rijec,posle cu staviti odakle mi to,uglavnom nije laz :D
Ma evo i ja sam nasao. Nista konkretno se ne spominje izuzev toga da je Bayern bacio oko na njega. Postoji jos mnogo interesanata za ovog igraca.
Najzainteresovaniji je AC Mailand. Jedino ih zeza 1 mesto koje imaju za stranca van EU po sezoni. Ako se odluce za njega, onda nema nista od Lamele i Brazilaca.
Taiwo bi sam tamo najvise zeleo da ode, tako je makar izjavljivao pre mesec dana.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 dec 2010, 20:24

coentrao je meni od pocetka najbolji kandidat za dolazak, al ne svidja mi se sto ne bi mogao igrat u ligi prvaka...necmo ipak moc u ligi prvaka svakom utrpat 5-6 komada :D :D :D treba nam jaka odbrana i u ligi prvaka, i to pogotovo tu......a ovaj baines mi se isto bio dopao al et moguce da nista ne bude...jedino da mu bayernova uprava jos vise ne zašuška novcanicama, mozda ce tad i on popustit, a mozda izvuku i nekog jokera iz rukava
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 24 dec 2010, 23:23

Hoće li ko od Bavaraca kupiti Dres,šorc i torbu :arrow: :mrgreen:

Odgovore i ostalo na PP
Hajde lazare,hajde Lazare..

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 24 dec 2010, 23:46

nebih vam bio u koži sad kada nam je rumena budala olaksala zivot i kada smo dobili novog trenera koji nije debel,rumen.celav,i ne nosi nocale...Leonardo ce da vas razguli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 dec 2010, 00:36

amell je napisao/la:nebih vam bio u koži sad kada nam je rumena budala olaksala zivot i kada smo dobili novog trenera koji nije debel,rumen.celav,i ne nosi nocale...Leonardo ce da vas razguli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Malo ironije nije na odmet. :)
Spremi se za veliko razocarenje. 8-)

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 25 dec 2010, 01:23

Ej Omo jesi nekakav. Pa pusti ljude da se nadaju.

Ipak je Leonardo veliki trener. :lol: :lol: :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 25 dec 2010, 01:33

amell je napisao/la:nebih vam bio u koži sad kada nam je rumena budala olaksala zivot i kada smo dobili novog trenera koji nije debel,rumen.celav,i ne nosi nocale...Leonardo ce da vas razguli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma vi ste najbolji samo naprijed cestitam vam na prolazu u cetvrtfinale i slijedece godine nemoj da nas vi opet izbacite boze bolji ste od nas a on vas uvijek nama posalje :( :(

Momak oladi nikad prije utakmice ne pricam al imam osjecaj da ce vam sad biti deklasiranje a stvarno red je da se opet ne ponovi Antifudbalsko osvajanje LP!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 25 dec 2010, 02:59

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
#miasanmia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.