FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RiverPlate
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RiverPlate » 22 jan 2014, 11:18

travnik81 je napisao/la:može li neki objektivan komentar za ovo Čolića, može li nam pomoći u borbi za opstanak?nadam se da nije neki cuger jer ih već previše imamo
Realno može, nije kloc, zna igrati, samo se malo strpite sa prebacivanjem Pirote sa njegovim šutevima, kao mi što smo trpili nabijene lopte do Socijalnog i na Vraca sa druge strane :lol: , u ekipi kao što je Travnik realno može biti najbolji igrač i pomoći da osigurate opstanak u ligi ;)
Grbavica naš je Hram!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 22 jan 2014, 11:19

Ne bih se ja baš radovao ovolikim odlascima. Nadam se da će biti igrača koji će odmah moći igrati ili biti rve rezerve u timu. Biće kartona, povreda, loše forme i slično.

Otišli:
Adnan Hadžić (branio pola utakmica)
Yani Urdinov (odigrao svaku utakicu, osim kada je imao žute kartone)
Asim Škaljić (bio standardan - dok ga povrede nisu zeznule)
Elvir Čolić (igrao skoro svaku, dok ga nisu polomili i dao jedan jako bitan gol)

Došli:
Mirsad Ramić (vraćen sa posudbe)
Marjan Antolović?

U nastavku prvenstva (11 kola) i KUPu, nam trebaju igrači koji mogu odmah biti starteri, odnosno igrači koji imaju dovoljno iskustva po ovim našim livadama, te zbog toga nisam računao ove kadete i juniore koji su se priključili prvom timu. Poenta je na priključili.

Od velike koristi bi nam bio neki igrač poput Zeljkovića ili Urdinova, koji su odmah uskočili u prvu postavu i odigrali, bez obzira na greške i manjkavosti u igri, jako korektno. To isto su činili i Hadžić, Škaljić i E. Čolić dok su bili u ekipi.

Sve ovo pišem s ciljem osvajanja titule i KUPa (ili bar jednog trofeja), ukoliko su nam to primarni zadatci ove godine.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 jan 2014, 11:22

travnik81 je napisao/la:može li neki objektivan komentar za ovo Čolića, može li nam pomoći u borbi za opstanak?nadam se da nije neki cuger jer ih već previše imamo
Uklopit ce se u tu vasu ekipu ko da je domaci. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 jan 2014, 11:22

Ipak je posudba, sto ajde i nije toliko lose, ALI ako se ima u planu nekoga dovesti... Ako ostanemo na ovom igrackom kadru, povrede i zuti kartoni ce biti ogromni problemi...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 22 jan 2014, 11:26

bhsport je napisao/la:
ma ne treba nam Ronaldo, daj sad nekog da nas može ostaviti u ovoj ligi, svakako nam je reogranizacije kluba tek na ljeto.hvala na infu riverplate

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 jan 2014, 11:34

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ipak je posudba, sto ajde i nije toliko lose, ALI ako se ima u planu nekoga dovesti... Ako ostanemo na ovom igrackom kadru, povrede i zuti kartoni ce biti ogromni problemi...
Falit ce nam zamjene posto se igra na dva fronta, pa onda tamo od polovine marta krene srijeda subota pa sve do kraja. Fali duga klupa za titule, to je osnovno.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 jan 2014, 11:49

avlami97 je napisao/la:Ne bih se ja baš radovao ovolikim odlascima. Nadam se da će biti igrača koji će odmah moći igrati ili biti rve rezerve u timu. Biće kartona, povreda, loše forme i slično.

Otišli:
Elvir Čolić (igrao skoro svaku, dok ga nisu polomili i dao jedan jako bitan gol)
Hadžić branio 7 citavih utakmica i jednu do 77. minute. Primio 2 gola u BL, 2 protiv Radnika, 2 protiv Zrinjskog i 3 protiv Širokog.
Antolović, ako potpise, odlicna zamjena. Cak i bolja.

Škaljić je igrao od 6-11 kola, s tim da je prvu utakmicu usao sa klupe u 84. minuti pa onda cetri utakmice odigrao svih 90. minuta i posljednju, sestu, odigrao do 56. minute. Znaci, "pomogao" nam je samo 6 od 19 kola a tu su bile utakmice sa Zrinjskim, Širokim (autogol) gdje nam nije bas puno pomogao.
Igrac bez kojeg se moze tj. kojeg se moze nadomjestiti ako se ima volje.

Čolić je igrao prvih pet kola. Prvu utakmicu usao sa klupe u 48. min., drugu igrao svih 90. i onda jos tri (74 + 45 + 42) do povrede.

Znaci, dovodjenjem 2-3 provjerena igraca opet smo na istom a mozda i boljem. Sumnjam da moze gore od Čole i Škaljića.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 jan 2014, 11:54

ja se sjecam da je u veležu igro ko mesi to neki golovi to pretrčavanje pola odbrane, nama došo ne zna hodat potuca na loptu stil trčanja katastrofa, leđi se kad trči, neko napisa otisli ovi oni, pa bas kad su oni prestali igrat mi smo proigrali, realno od ove cetvorice jedino je Škaljić hendikep i donekle Urdinov, al kolko je Urdinov znao zakarabasat u odbrani ne sumnjam da ce ga polivalentni Stana itekako dobro zamjenit ako se ne iznadje neko novo rjesenje, npr da Bučan igra lijevog beka. U ovom svemu, ja se nadam da nece bit mnogo snijega i nadam se da se necemo ispovrijedjivat ko prosle sezone i polusezone, jer ako nam se neko od ovih starijih igrača povrijedi preranjivi smo, al kad vidim ostale ekipe i njihove igracke kadrove bude mi lakse.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 jan 2014, 11:58

lisander je napisao/la:ja se sjecam da je u veležu igro ko mesi to neki golovi to pretrčavanje pola odbrane, nama došo ne zna hodat potuca na loptu stil trčanja katastrofa, leđi se kad trči, neko napisa otisli ovi oni, pa bas kad su oni prestali igrat mi smo proigrali, realno od ove cetvorice jedino je Škaljić hendikep i donekle Urdinov, al kolko je Urdinov znao zakarabasat u odbrani ne sumnjam da ce ga polivalentni Stana itekako dobro zamjenit ako se ne iznadje neko novo rjesenje, npr da Bučan igra lijevog beka. U ovom svemu, ja se nadam da nece bit mnogo snijega i nadam se da se necemo ispovrijedjivat ko prosle sezone i polusezone, jer ako nam se neko od ovih starijih igrača povrijedi preranjivi smo, al kad vidim ostale ekipe i njihove igracke kadrove bude mi lakse.
Ma Skaljic je po meni bio katastrofalan u ovo malo sto je odigrao,Zeljkovic se u paru sa Kerlom pokazao kao puno bolja opcija.Ja se nadam da ce Amar dovesti beka i krilo,vise nam ne treba.Naravno da taj bek i krilo budu bolji od ovoga sto imamo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 22 jan 2014, 12:00

bhsport je napisao/la:
Jos mu je i direkcija sportplusa blizu :D :D :D
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jan 2014, 12:07

bistrikboy je napisao/la:
lisander je napisao/la:ja se sjecam da je u veležu igro ko mesi to neki golovi to pretrčavanje pola odbrane, nama došo ne zna hodat potuca na loptu stil trčanja katastrofa, leđi se kad trči, neko napisa otisli ovi oni, pa bas kad su oni prestali igrat mi smo proigrali, realno od ove cetvorice jedino je Škaljić hendikep i donekle Urdinov, al kolko je Urdinov znao zakarabasat u odbrani ne sumnjam da ce ga polivalentni Stana itekako dobro zamjenit ako se ne iznadje neko novo rjesenje, npr da Bučan igra lijevog beka. U ovom svemu, ja se nadam da nece bit mnogo snijega i nadam se da se necemo ispovrijedjivat ko prosle sezone i polusezone, jer ako nam se neko od ovih starijih igrača povrijedi preranjivi smo, al kad vidim ostale ekipe i njihove igracke kadrove bude mi lakse.
Ma Skaljic je po meni bio katastrofalan u ovo malo sto je odigrao,Zeljkovic se u paru sa Kerlom pokazao kao puno bolja opcija.Ja se nadam da ce Amar dovesti beka i krilo,vise nam ne treba.Naravno da taj bek i krilo budu bolji od ovoga sto imamo...
Ne vjerujem prije ce biti stoper bar po onome sto treneri kazu... Ili sto su rekli da im treba za nastavak sezone...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 22 jan 2014, 12:22

Stole iz Bora je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Ne bih se ja baš radovao ovolikim odlascima. Nadam se da će biti igrača koji će odmah moći igrati ili biti rve rezerve u timu. Biće kartona, povreda, loše forme i slično.

Otišli:
Hadžić branio 7 citavih utakmica i jednu do 77. minute. Primio 2 gola u BL, 2 protiv Radnika, 2 protiv Zrinjskog i 3 protiv Širokog.
Antolović, ako potpise, odlicna zamjena. Cak i bolja.

Škaljić je igrao od 6-11 kola, s tim da je prvu utakmicu usao sa klupe u 84. minuti pa onda cetri utakmice odigrao svih 90. minuta i posljednju, sestu, odigrao do 56. minute. Znaci, "pomogao" nam je samo 6 od 19 kola a tu su bile utakmice sa Zrinjskim, Širokim (autogol) gdje nam nije bas puno pomogao.

Čolić je igrao prvih pet kola. Prvu utakmicu usao sa klupe u 48. min., drugu igrao svih 90. i onda jos tri (74 + 45 + 42) do povrede.

Znaci, dovodjenjem 2-3 provjerena igraca opet smo na istom a mozda i boljem. Sumnjam da moze gore od Čole i Škaljića.
Ovo je suština koju sam potencirao (velika slova), samo što sam svoje riječi umotao u celofan. ;) Pozdrav.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 22 jan 2014, 12:38

Ja se ne sikiram za titulu zato što je Široki nezainteresovan, Borac u raspadu, a maleni su je već osvojili. Sve upućuje na to da je Željo novi stari prvak BiH
Ja te volim, volim Željo..

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 22 jan 2014, 12:45

Tarapana1 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Jos mu je i direkcija sportplusa blizu :D :D :D
Ako bude igrao ko Dudić, Svraka ili Ramić ja zadovoljan. Znao je Travnik pojedinim igračima oživjeti karijeru. Sjećam se kad je Svraka došao kod nas na posudbu, te kloc te ovakav, a lik na kraju odigrao odličnu polusezonu.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 22 jan 2014, 13:08

e ova vijest da je beks u travniku je za mustuluka :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 22 jan 2014, 13:15

fedeltafrotta je napisao/la:e ova vijest da je beks u travniku je za mustuluka :mrgreen:
Kako nijee,pravi se prostor il za mladje il za eventualna pojacanja :D
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 22 jan 2014, 13:20

Vijest od odlasku Colica je pozitivna samo ako na njegovo mjesto dodje igrac njegove kvalitete, a mladji i jeftiniji ili ako dodje bolji od njega koji nam moze pomoci da osvojimo titulu. Najlakse je sve one koji nisu puno igrali poslat na posudbe ili raskinuti ugovor.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 22 jan 2014, 13:23

Malo me cude komentari za Skaljica,kako je on bio los ili cak i katastrofalan. Ja ono utakmica sto sam gledao bio je vrlo dobar. Ali je pored njega Kerla izgledao katastrofalno,ne znam zbog cega. Moja pretpostavka je da se odlucilo njega pustiti zbog povreda i zato sto se Kerla fino uklopio sa Zeljkovicem i Hasanovicem. Logicno.
Al da je Skaljic igrao lose to jednostavno nije istina.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 22 jan 2014, 13:27

Škaljić je bio skroz tanak. To će svi igrači potvrdit. Imao je strašan klizeći, ali postavljanje mu je bilo odron. Uvijek je puštao igrača da primi loptu pa tek bi onda krenuo da je uzme, dok je to kod Zeljkovića i Kerle upravo suprotno.

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 22 jan 2014, 13:37

Rukavina raskinuo ugovor sa Dinamom. Da li nam treba takav igrač i da li mu možemo dati ugovor koji će ga zadovoljiti?

Sent from my LT22i using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.