Hvala i svaka cast braco..Izronice Stari za one sto ga vole!!!pravnik1981 je napisao/la:
ISTINA ZA VEDRANA ! SRETNO !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Srce ce moje kao i tvoje vjecno da kuca za bordo boje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zamisli koje je ponizenje Jesicu imati onakvog klauna za protivnika?Rinuka je napisao/la:Stid me je da FK SARAJEVO igra derbi protiv nekog ko ima ovakvog glupsona na klupi kao sto je ovaj njihov sivonja..

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pravnik1981 je napisao/la:
ISTINA ZA VEDRANA ! SRETNO !

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Brate,ja sam osjecao neku nelagodu i ponizenje gledajuci i slusajuci gaEvander je napisao/la:Zamisli koje je ponizenje Jesicu imati onakvog klauna za protivnika?Rinuka je napisao/la:Stid me je da FK SARAJEVO igra derbi protiv nekog ko ima ovakvog glupsona na klupi kao sto je ovaj njihov sivonja..

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
-
- Kontakt:
jel moze neko da postavi video sa presice, ne mogu da nađem nigdje

Imas na youtube,ali prvo popij neki apaurin il nesto slicno pa tek onda gledajajdohordas je napisao/la:jel moze neko da postavi video sa presice, ne mogu da nađem nigdje![]()

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja sam kontao na fb postaviti ono i zahebavati malo strumfove.Rinuka je napisao/la:Brate,ja sam osjecao neku nelagodu i ponizenje gledajuci i slusajuci gaEvander je napisao/la:Zamisli koje je ponizenje Jesicu imati onakvog klauna za protivnika?Rinuka je napisao/la:Stid me je da FK SARAJEVO igra derbi protiv nekog ko ima ovakvog glupsona na klupi kao sto je ovaj njihov sivonja..
Ali me fakat bilo stid. Kontam vidjet ce neko koga imam medju prijateljima a ko nije iz BiH. Ono je bruka svih nas, ne samo za navijace Zeljeznicara.
-
- Kontakt:
jao nulalicha kakav papak!!!pa dzeno je stefan milenkovich za ovoga
VVVBK
VVVBK
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sramota za cijeli BalkanEvander je napisao/la:Ja sam kontao na fb postaviti ono i zahebavati malo strumfove.Rinuka je napisao/la:Brate,ja sam osjecao neku nelagodu i ponizenje gledajuci i slusajuci gaEvander je napisao/la: Zamisli koje je ponizenje Jesicu imati onakvog klauna za protivnika?
Ali me fakat bilo stid. Kontam vidjet ce neko koga imam medju prijateljima a ko nije iz BiH. Ono je bruka svih nas, ne samo za navijace Zeljeznicara.
-
- Kontakt:
hvala brateRinuka je napisao/la:Imas na youtube,ali prvo popij neki apaurin il nesto slicno pa tek onda gledajajdohordas je napisao/la:jel moze neko da postavi video sa presice, ne mogu da nađem nigdje![]()
![]()

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
onaj, sutra karte, onaj, prije svega znam da se o ulaznicama pricalo jos od cetvrtka, onaj ja bih samo da pita-M da li ce se ispred skenderije moci uzeti onaj, samo karte za sjever
ja prekinuo video kad je rekao da je zeljo ne velik nego golem.
sprdancija
ja prekinuo video kad je rekao da je zeljo ne velik nego golem.
sprdancija
MortemHz je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:SRCE CE MOJE, KAO I TVOJE, VJECNO DA KUCA ZA BORDO BOJE!!
Eto taj gol Matka je nešto nikad zaboravit neću...Svo pjevanje i prizivanje...i ono 85min...liga prvaka, moja svadba, bratova svadba, rođenje sina, i prvi put s crnkinjom...e ta kombinacija 
Crven dresić nano...

Crven dresić nano...

ISTINA ZA VEDRANA. ISTINA ZA VEDRANA.
JA nekako imam osjecaj koda igramo protiv drine, samo se nadam da nasi neudu u ovu utakmicu lahkocemo. Svaka utakmica zahtjeva 100% od svakog igraca ako zelis 3 boda.
Jesul ono objesili vrece kao prestavljanje novi navijaca zelje.. nece ih valjda sablja ko ISIL VJESAT posle utakmice kad izgube.
JA nekako imam osjecaj koda igramo protiv drine, samo se nadam da nasi neudu u ovu utakmicu lahkocemo. Svaka utakmica zahtjeva 100% od svakog igraca ako zelis 3 boda.
Jesul ono objesili vrece kao prestavljanje novi navijaca zelje.. nece ih valjda sablja ko ISIL VJESAT posle utakmice kad izgube.
0:1 benko 8 min
gledam intervju, brte sjebo sam se, sjebo sam se drama, pa ne kogu da vjerujem, frajer se provaljuje, za velikom dozom ponosa, uz to jos frajer konta da je pametan, onaj, onaj, onaj, ma Dzeno je Lagundzija za njega, kae., moze ba, sve se moze hahahha
- Moscardelli
- Kontakt:
Sutra gazit kone, jedva cekam. Kuku meni ako ne daj boze oni pobjede, stari ce me zvat i zajebavat do sljedeceg derbija. Gazi male plave!! 

-
- Kontakt:
ISTINA ZA VEDRANA !!!!
ISTINA ZA VEDRANA !!!!
ISTINA ZA VEDRANA !!!!
ISTINA ZA VEDRANA !!!!
ISTINA ZA VEDRANA !!!!
ISTINA ZA VEDRANA !!!!
ISTINA ZA VEDRANA !!!!
ISTINA ZA VEDRANA !!!!
ISTINA ZA VEDRANA !!!!
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Re: Odg: FK Sarajevo
Ustajte, derbi je danas!!!!
ISTINA ZA VEDRANA
ISTINA ZA VEDRANA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.