PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ko zadnji izadje, nek ugasi svijetlo na pdf-u 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- amazon
- Kontakt:
Haj s srecom, pozdravi se tamo s svima i napravi isto ime, to je furkaMuhamedTM je napisao/la:Jbga nece jabuka daleko od stabla. Pozdravljam se sa ljudima s kojim sam provodio noci za tastaturom I dobru I zlu.amazon je napisao/la:Ode i tiMuhamedTM je napisao/la:Vozdra ljudi do mozda nekih drugih dana pozzz svima koliko vas imaTaman ima 26 stranica pozdrava ko na Radio emu, ti ces sad pocet 27 stranicu pozdrava
eto brate sad se bori sam I halalite ako sam nekad presao granicu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
High je napisao/la:Neka te.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko ce se sad svadjati? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- amazon
- Kontakt:
Predite i vi tamo i svadjajte se ...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Predaj se strumfe.
Ovaj mi je trebaoMortemHz je napisao/la:Ko ce se sad svadjati?

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta bi sa strumvova, neka me neko uputi? 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- elamalakia
- Kontakt:
cuj roba predaj se strumfe
Usput

“Boravio sam u trening centru FK Sarajevo gdje sam branio u dvije utakmice, za pionire i kadete. Po riječima trenera koji vode te selekcije ostavio sam dobar utisak, pogotovo što sam u meču pionira odbranio i jedanaesterac”, rekao je Kačavenda za lokalni info portal Prijedordanas.com.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- Probisvjet
- Kontakt:
@elamalakia nisi dostavio ljekarski sa nalazom psihologa. Ne mozes na ovu temu ako ti je IQ iznad 37!elamalakia je napisao/la:Komšije, lako ćemo mi bez vas ali šta ćete vi bez nas
Pozdrav za pravu raju @Hilmo @High @Duska
cuj roba predaj se strumfe![]()
![]()
Usput![]()
“Boravio sam u trening centru FK Sarajevo gdje sam branio u dvije utakmice, za pionire i kadete. Po riječima trenera koji vode te selekcije ostavio sam dobar utisak, pogotovo što sam u meču pionira odbranio i jedanaesterac”, rekao je Kačavenda za lokalni info portal Prijedordanas.com.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Evo ga @elamalakia je prviHoonaj je napisao/la:Sad kad se hinjski budu vraćali jedan po jedan sa novim nickovima

ipe u akciji sabotaže streama fk sarajeva, sad ćemo da vidimo gdje se najbolje legu kratki spojevi veli ipe i ostavi čitav kompleks bez struje ....
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- elamalakia
- Kontakt:
Jok, rado bih sa pravog napisao ovo, ali banova me aleksandar_velkosookiMCMLXVII je napisao/la:Evo ga @elamalakia je prviHoonaj je napisao/la:Sad kad se hinjski budu vraćali jedan po jedan sa novim nickovima
Nisam mogao izdrzati
Kacavenda na prvom treningu

Akademija blagoslovljena !

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Jel se meni cini,ili je stream puno bolji kad prenose FKS nego zeljkana 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
strumfo na Haparatima 
Joj ovi Željovci **** židove, em su žrtve uvijek, em samo neki ciganluk nepar ekselans s njima, em evo i egzodusa, sad će ih Šiljak vodit 40 godina kroz pustinju...
Juče se u Tuzli objesio profesor iz specijalne škole, nije mogo svarit kako MuhamedTM može bit toliki debil.
Juče se u Tuzli objesio profesor iz specijalne škole, nije mogo svarit kako MuhamedTM može bit toliki debil.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Koliko sam shvatio plavi se ljute jer im ovaj portal nije obezbjedio prijenos iz Turske
Sad trebamo i mi iz Tuzle napustit jer nam nisu obezbjefili mec protiv Tobola..koja smijurija Boze dragi..
Hvala ovom portalu sto nam makar djelic atmosfere priprema Slobode prenese,kada sr niko iz Tuzle nije sjetio..
Vratice se plavi kad krene prvenstvo da se mogu raspravljati sa drugima..
Sad trebamo i mi iz Tuzle napustit jer nam nisu obezbjefili mec protiv Tobola..koja smijurija Boze dragi..
Hvala ovom portalu sto nam makar djelic atmosfere priprema Slobode prenese,kada sr niko iz Tuzle nije sjetio..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Strumfovi, moze li se pratiti stream Zeljkana 
Da se mogu branit kad im se Drina il´ Prijedor poseru u plavo proljeće.harry_90 je napisao/la:Koliko sam shvatio plavi se ljute jer im ovaj portal nije obezbjedio prijenos iz Turske![]()
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.