Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Rose izgleda super,pozelio se kosarke
Nadam se da ce Bikovi imati sezonu bez povreda.

[youtube][/youtube]
Nadam se da je Deng ok, treba on malo da odmori ipak je koljeno u pitanju.
Nadam se da je Deng ok, treba on malo da odmori ipak je koljeno u pitanju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Indiana navalila sinoc kao da je PO.
Ruza za sada izgleda veoma dobro. Iz utakmice u utakmicu ima vise pouzdanja u svoj sut, i to se vidi. Ako se ovi zabarikadiraju i igraju zonu, onda ih kazni sa vani, ako pokusaju da ga cuvaju visoko, onda im prozuji pod kos.
Nadam se da Deng ce biti ovako ucinkovit i u regularnom dijelu. Mora popraviti svoj mizerni sut od prosle sezone. Pokusao sam naci u vezi njegove povrede, ali nigdje niko nista ne pise za sada.
Noah, je 'shut down' sedmicu dana, iz predostroznosti. Hoce da mu u potpunosti saniraju groin povredu sto ima.
Kad nam se aBd jos vrate Noah i Butler, bit ce to super.

Ruza za sada izgleda veoma dobro. Iz utakmice u utakmicu ima vise pouzdanja u svoj sut, i to se vidi. Ako se ovi zabarikadiraju i igraju zonu, onda ih kazni sa vani, ako pokusaju da ga cuvaju visoko, onda im prozuji pod kos.
Nadam se da Deng ce biti ovako ucinkovit i u regularnom dijelu. Mora popraviti svoj mizerni sut od prosle sezone. Pokusao sam naci u vezi njegove povrede, ali nigdje niko nista ne pise za sada.
Noah, je 'shut down' sedmicu dana, iz predostroznosti. Hoce da mu u potpunosti saniraju groin povredu sto ima.
Postovanje treba zaraditi.
Zanimljivo ce vas bit gledat' ove sezone. Posto sam LeBrick hejter bit cu stereotip i bodriti vas (sto se istoka tice) posto moji nista ne mogu, nit ce moc iduce 3-4 god. 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Veceras u 19:00 - 02:00h, protiv Milwaukeeja.
Sto se tice rostera za veceras: Noah je out to je sigurno (saniranje groin povrede). Butler je odradio puni trening jucer, i mogao bi igrati veceras. Kirk je dozivio potres mozga u tekmi protiv Indiane, i njega ce danas testirati da vide je li sposoban za igru.
Svi ostali igraju.
Sto se tice rostera za veceras: Noah je out to je sigurno (saniranje groin povrede). Butler je odradio puni trening jucer, i mogao bi igrati veceras. Kirk je dozivio potres mozga u tekmi protiv Indiane, i njega ce danas testirati da vide je li sposoban za igru.
Svi ostali igraju.
Rose i njegov sutkad_kako je napisao/la:Indiana navalila sinoc kao da je PO.![]()

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Veoma konstruktivan komentar, u stilu LanBias-a. Bravo, treba i to znati pa se spustiti na njegov nivo.
Realno daleko od toga da Rose ima neki sut, budi objektivniji kada pises, jednostavno smesna mi recenicakad_kako je napisao/la:Veoma konstruktivan komentar, u stilu LanBias-a. Bravo, treba i to znati pa se spustiti na njegov nivo.
Iz utakmice u utakmicu ima vise pouzdanja u svoj sut, i to se vidi. Ako se ovi zabarikadiraju i igraju zonu, onda ih kazni sa vani, ako pokusaju da ga cuvaju visoko, onda im prozuji pod kos.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ja ovdje opet ne vidim nikakav argument. I za sad jedino druze sto je smijesno, je, to sto je tebi smijesna ta recenica.MickoSAS je napisao/la:Realno daleko od toga da Rose ima neki sut, budi objektivniji kada pises, jednostavno smesna mi recenicakad_kako je napisao/la:Veoma konstruktivan komentar, u stilu LanBias-a. Bravo, treba i to znati pa se spustiti na njegov nivo.
Iz utakmice u utakmicu ima vise pouzdanja u svoj sut, i to se vidi. Ako se ovi zabarikadiraju i igraju zonu, onda ih kazni sa vani, ako pokusaju da ga cuvaju visoko, onda im prozuji pod kos.
Ti svoje misljenje baziras na cemu? Gledao si utakmicu protiv, Indiane? Gledao si ostale 3 pripremne utakmice u kojim je, Rose, nastupao? Gledao si redovno Rose-a u sezonama prije povrede?
Ja svoje misljenje baziram na tome da sam odgledao sve pre-season utakmice, i da sam odgledamo najmanje 90% utakmica u kojim je, Rose, nastupao u predhodnim sezonama prije povrede.
Radio je na svom sutu citavo vrijeme dok je se oporavljao od povrede. U prvim pripremnim utakmicama se to nije pokazivalo u opste, ali u zadnje dvije, se pocinje nazirati na sta je otisao sav taj ulozeni trud. Kako mu samopouzdanje raste u vezi njegovog koljena, njegovog zdravlja i igre u generalu, tako isto raste i u vezi suta na koji je potrosio bezbrojne sate trenirajuci.
Zato ne vidim sta je tu vrijedno ismijavanja. Pogotovo bezargumentovanog. Kao da do sada slabi suteri nisu znali popraviti svoj sut uz dovoljno truda. Koji je, Ruza, ulozio u toku oporavka.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
46:26, polovina 2/4. Dobro izgledamo u oba segmenta igre.
Eee brate ovaj Milwaukee je kanta za napucavanje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Šta ovo britanska princeza igra u milvokiju 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Raduljica. 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jest da je predsezona ali zaista nismo ovako nikad bolje izgledali ..ipak indianu smo 2 puta dibili..u ovoj zadnjoj su igrali tukli kao regularna sezona da je..I to bez dva igraca Noaha I Butlera..mislim da smo spremni za sezinu ocekukem jednu od prve 3 pozicije
Samo Bucksi vidi I Butler I Mayo pa I Knight s vi im tamo dosli hahaja..da je nama jednog titulu bi uzeli oca mi hahaa
Samo Bucksi vidi I Butler I Mayo pa I Knight s vi im tamo dosli hahaja..da je nama jednog titulu bi uzeli oca mi hahaa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
A jeste vidjeli prezimena onom Grku (i Grcka se sve vise pocinje crnit nesto): ANTETOKOUNMPO - King i Funk, nisu ni pokusali izgovoriti ga. hahaha.
Pa jedva mu uglavise citavo na dres.
Pa jedva mu uglavise citavo na dres.

Slab Derrick, on to može i mora bolje 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Vala ako bude ovakav ja zadovoljan nakon one povredeNeutral je napisao/la:Slab Derrick, on to može i mora bolje
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sarkazam drug 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
nego jedva cekam da se Mirotic prikljuci uhhhhh..ne znam sta ce raditi hoce li pokusati Carmela dovest
..on ce mislim ostati u NY ili ode u Lakerse nesto ce se desiti ali i nama bi mogao ako zeli nesto da uzme..mislim da bi sa njim i sa Rosom bili puno puno bolji..jest da bi nam nedostajao Deng u odbrani ali ima Butleri ovaj Snell ..ovaj i nema los sut vidim u zadnje dvije tekme dosta dobar

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Veceras protiv Thunder-a igramo u gradu Wichita, Kansas. Utakmica je u 20:30h - 03:30h po Bosanskom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.