Rugani ha vinto il ballottaggio con Gatti: contro la Sampdoria sarà titolare
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Rugani ha vinto il ballottaggio con Gatti: contro la Sampdoria sarà titolare
Neka je bio biznis izivljavati se na jednom Mandžukiću, koji je ginuo svaku tekmu, i na kraju otišao kao gospodin, ali hajmo gladiti muda ovim uhljupima, i ovo nema veze sa trenerom, koliko sa upravom. Ovdje se radi o principu, jer taj je već dogovorio gdje će igrati naredne sezone.Italia je napisao/la: ↑21 avg 2022, 13:18Zato jer je to biznis bez ikakvih sportskih emocija. Covjek vrijedi na trzistu i prodaje se. Nije se prodao, placas ga OGROMNE pare, a opet ima kvalitet da igra veci od ovih trenutnih prvotimaca. Naravno da ce igrati.Padovan je napisao/la: ↑21 avg 2022, 12:59Kao sad je Rabiot prvotimac, a Zakrija na trzistu. Tacno bez ikakvog plana, pa ako si vec odlucio da tog bizona Rabiota prodas, istice mu ugovor, on ti razbije dogovor i na to sve ti ga nagradis da u prvoj narednoj bude u prvi 11. Uz to veci dio priprema je bio van ekipe
Mislim da Allegri poprilično gotivi Rabiota. Ovo s UTD-om što je bilo, je iznenadna opcija, koju je klub htio da iskoristi i uzme lovu na igraču koji vjerovatno odlazi besplatno slijedeće sezone i uzima veliku platu. Zato i razumijem zašto ga vraća u tim, kao da se ništa nije dogodilo. Rabiot mu je i igrao većinu utakmica prošle sezone.Padovan je napisao/la: ↑22 avg 2022, 11:48
Neka je bio biznis izivljavati se na jednom Mandžukiću, koji je ginuo svaku tekmu, i na kraju otišao kao gospodin, ali hajmo gladiti muda ovim uhljupima, i ovo nema veze sa trenerom, koliko sa upravom. Ovdje se radi o principu, jer taj je već dogovorio gdje će igrati naredne sezone.
Ovo miriše na rabiot lijevo, cuadrado desno, locateli i zakaria sredina, a kostić glumi di mariu iza dusana.
Ma dijete sigurno Muki/Ragib. Ima ovdje dobrih misljenja koja mozes procitat koliko god mislio suprotno, al ovo sto pojedinci rade je pravi politicarski diskurs ala dodik, vrti jedno te isto i samo je.be u mozak. Isto sta mi se ne svidja, neko prenese neku vijest od skroz lijevog izvora, odjednom se nekoliko ljudi upali je.be majke Allegriju, Agnelliju ovom onom. Bar 50% vijesti je izmisljotina sto se kasnije i ispostavi al valjda tesko sacekati malo.
Ja bi Zakariu ostavio ako je moguce jos ove sezone, ali po meni je on treci iza Arthura i Rabiota za odstrijel, pogotovo u slucaju nekog novog veznog ili da se probije neki mladi, McKennie mi je dosta bolji, a tu su negdje s povredama.
Da pocisti hemelj a vraca Rabiota iz naftalina.....