HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Veceras emisija na Oscaru "Zrinjski.info" povodom osvajanja titule 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nadam se da ce Crnov bar jos jednu sezonu ostat.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 4658_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 4658_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako se išta ozbiljno planira postići u Europi, Ivan mora ostati, teško da možemo naći igrača njegove kvalitete a da pri tome ima želju doći u Zrinju. A i odlazak u Hajduk mu nije baš veliki korak naprijed.Cr0nite je napisao/la:Nadam se da ce Crnov bar jos jednu sezonu ostat.
Na današnjem treningu Zrinjskog pojavila se veća skupina od oko 200 Ultrasa koja je došla pružiti potporu svojim ljubimcima pred sutrasnju utakmicu u Vrapcicima.

Wow rodeni nece biti sutra toliko sretno i oderite curice
Dan derbija i proslave trece titule.Uzivajte jer nema bas puno klubova srecu da mogu uzivati u ovakvim slavljima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Sretno danas momcima na igralištu i navijačima u civilu na tribini...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Ajmo danas momci, zavrsit sezonu s pobjedom i proslavit titulu ponovno.. 

Evo dodje i taj dan,dan treninga. Nekom utakmica sezone.....očekujem pljesak vrapcicana i veliku posjetu...ono kao kad dinamo u kupu igra protiv zagore pa se skupi čitavo selo da gleda sampione.
Ne zaboravite cvijeće i ponasajte se kulturno ipak ćete ugostit europski klub.
Ne zaboravite cvijeće i ponasajte se kulturno ipak ćete ugostit europski klub.
-
- Kontakt:
Ma da kao ono bahato dolazimo po pobjedu ,a vec unaprijed pripremili alibi kao nismo igrali punom snagom posto su svjesni da danas mogu dozivjet blamazu prije vec sigurnog blamiranja u europi
To ti izmedju redova......za nas je sezona gotova. Neznam kako ce igrati. Da ce hoće punom parom ja bi volio. Ionako vas možemo dobiti sa 70% zalaganja. Samo da se neko ne ozljedi.....konjicanin01 je napisao/la:Ma da kao ono bahato dolazimo po pobjedu ,a vec unaprijed pripremili alibi kao nismo igrali punom snagom posto su svjesni da danas mogu dozivjet blamazu prije vec sigurnog blamiranja u europi
"Ante iz Konjica" kraj starog mosta,zar ti ne navijaš za Zrinjskikonjicanin01 je napisao/la:Ma da kao ono bahato dolazimo po pobjedu ,a vec unaprijed pripremili alibi kao nismo igrali punom snagom posto su svjesni da danas mogu dozivjet blamazu prije vec sigurnog blamiranja u europi

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Zgazite podvelez !
Livadice pozivamo na vecerasnju proslavu jer

Livadice pozivamo na vecerasnju proslavu jer

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Sastav Veleza i Zrinjskog su u 5grama tako da nemoj previse zanositi sine,moras znati da danas nece te imati na suparnickom golu Hamzica kojem lopta ˇ"slucajno "ispada,nadigrani ste bili i u prvom susretu od Veleza.Dakle jeste prvaci ali o nekoj dominaciji i suverno osvojenoj tituli je zaisto u najmanju ruku smjesno,bili ste samo malo vise sretniji od ostale cetri ekipe koje su se borili za titulu.Zato danas se molite medjugorskoj gospi1452 je napisao/la:To ti izmedju redova......za nas je sezona gotova. Neznam kako ce igrati. Da ce hoće punom parom ja bi volio. Ionako vas možemo dobiti sa 70% zalaganja. Samo da se neko ne ozljedi.....konjicanin01 je napisao/la:Ma da kao ono bahato dolazimo po pobjedu ,a vec unaprijed pripremili alibi kao nismo igrali punom snagom posto su svjesni da danas mogu dozivjet blamazu prije vec sigurnog blamiranja u europi

To ti izmedju redova......za nas je sezona gotova. Neznam kako ce igrati. Da ce hoće punom parom ja bi volio. Ionako vas možemo dobiti sa 70% zalaganja. Samo da se neko ne ozljedi.....[/quote]
Sastav Veleza i Zrinjskog su u 5grama tako da nemoj previse zanositi sine,moras znati da danas nece te imati na suparnickom golu Hamzica kojem lopta ˇ"slucajno "ispada,nadigrani ste bili i u prvom susretu od Veleza.Dakle jeste prvaci ali o nekoj dominaciji i suverno osvojenoj tituli je zaisto u najmanju ruku smjesno,bili ste samo malo vise sretniji od ostale cetri ekipe koje su se borili za titulu.Zato danas se molite medjugorskoj gospi
da ne dozivite debakl kojim ce vase ambicije uveliko opasti.[/quote]
Eto vaših ambicija,da udarite na naše. Na koljena pred šampiona
Sastav Veleza i Zrinjskog su u 5grama tako da nemoj previse zanositi sine,moras znati da danas nece te imati na suparnickom golu Hamzica kojem lopta ˇ"slucajno "ispada,nadigrani ste bili i u prvom susretu od Veleza.Dakle jeste prvaci ali o nekoj dominaciji i suverno osvojenoj tituli je zaisto u najmanju ruku smjesno,bili ste samo malo vise sretniji od ostale cetri ekipe koje su se borili za titulu.Zato danas se molite medjugorskoj gospi

Eto vaših ambicija,da udarite na naše. Na koljena pred šampiona
Bola' napunite stadion sad, da vidimo koliko vas ima.. 

Re: Odg: HŠK Zrinjski
Bit ce pun stadion, dolaze ljudi iz najgorih zabiti podvelezja da pozdrave sampioneLillard je napisao/la:Bola' napunite stadion sad, da vidimo koliko vas ima..
Zašto obje strane prezentiraju malograđanštinu ? Mene lično ne zanima odakle je čiji navijač. Pa pogledajte samo najveće klubove i igrajmo se neke psihologije. Recimo dođe navijač Uniteda na topic Chelsea i podyebaje navijače tog kluba iz razloga što ovaj ima navijače iz neke pripi*dine u Kini. Vidite li vi tu logiku ?
Inače, očekujem dobru utakmicu. Nadam se dobrom obračunu, pa ko bude bolji neka pobjedi. Dovoljno pošteno.
Inače, očekujem dobru utakmicu. Nadam se dobrom obračunu, pa ko bude bolji neka pobjedi. Dovoljno pošteno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Slazem se, to sam vise puta pisao. Mozda je vise onako zaybancija i slicno. Nek se zavrsi u mirnom tonu i nek pobjedi bolji (mi)zizu1991 je napisao/la:Zašto obje strane prezentiraju malograđanštinu ? Mene lično ne zanima odakle je čiji navijač. Pa pogledajte samo najveće klubove i igrajmo se neke psihologije. Recimo dođe navijač Uniteda na topic Chelsea i podyebaje navijače tog kluba iz razloga što ovaj ima navijače iz neke pripi*dine u Kini. Vidite li vi tu logiku ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.