FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 19 jan 2014, 14:24

old school je napisao/la:kako me samo poceo nervirati taj nijaz gracic,jel ima ijednog igraca da nije smeknuo,a da je "nas".jahic vjerovatno u olimpicu,a bio je na pregovorima i sa anamo onima ,i kad mi neko kaze legende kluba,pm su to,najveca legenda u novijoj historiji Želje jeste Bekric
Kakav Jahic i legenda. On jeste dobar igrac, ali frajer mi je strasno mrzak. Ne zna ni koliko godina nas klub ima.
NO PYRO NO PARTY

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 jan 2014, 14:28

bistrikboy je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:Kakav crni org. Treba nam neko s iskustvom, po mogučnosti da je u fudbalu, da ima veza, i ljude. Nećemo cirkus od kluba praviti.
Naravno, kakvi navijaci i sve ostalo. Nismo mi Sarajevo.

Treba prvesntveno covjek koji je u stanju unjeti KAPITAL u glub. Recimo, covjek tipa Sirbegovica i slicnih. E to takvo sto se treba boriti, naravno, samo da stranacki nije orijentisan. Nisam upoznat da li je Sirbegovic stranacki orijentisan ili ne...
to nije zadatak direktora da on LICNO unese novac vec da to uradi kroz projekte...

Inace rasprava vam je bas glupa!
Pa ako nije neki gigant, onda ce morati kroz projekte, ali opet ako nema veza samo se vrtimo u krug. Mozemo mi kenjati ovdje do zore, ali nama treba svjez kapital i to se odavno vec zna.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 19 jan 2014, 14:34

cuj jeli stranacko orjentisan
pa jel tebi jasno da nema napredka ako nisi u stranci, da ne mozes dobiti posao ako nisi u stranci
nazalost to je danasnja realnost
sta mislis otkud tan kod pitica dosao jer ga je neki poznanik doveo ahahahaha jest al bakir ;)
e tako ti je i za ostale...

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 jan 2014, 14:36

jest al bakir
Ne kaki zivota ti

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 19 jan 2014, 14:39

lafomamone je napisao/la:
jest al bakir
Ne kaki zivota ti
barselonafan, ako si došao napisati da li neko kaki ili ne, nisi trebao dolaziti onda.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 jan 2014, 14:43

jug-onostalgicar je napisao/la:cuj jeli stranacko orjentisan
pa jel tebi jasno da nema napredka ako nisi u stranci, da ne mozes dobiti posao ako nisi u stranci
sta mislis otkud tan kod pitica dosao jer ga je neki poznanik doveo ahahahaha jest al bakir ;)
Da ti nesto ja kazem iskreno. Tako kao ti misli vise od 60% ljudi u ovoj drzavi i ZATO I JESMO U KURCU. Te stranke vas drze i koriske kako oni zele, i ono najgore jos su ti u glavu ubacili da bez stranke nista ne mozes.

Ti jos uvijek vjeruj da je tako, slobodno, ali ja necu, posebno JER ZNAM DA MOZE i MORA. DOk se mi ne oslobodimo takvih, NAMA bolje nikada nece biti...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 jan 2014, 14:45

InatSilanBosanski je napisao/la:Bitno je da Zeljo bude na prvom mjestu kod novog direktora.Ako ima ljubav onda ce se naravno truditi da sto bolje odradi pos'o.
Drug da te upitam ovo: ako ti volis medicinu i volis pomoci ljudima jel smatras da si zasluzio poziciju doktora?

Ja bi najsretniji bio da dodje neko ko je gladan uspjeha i da zna radit svoj posao pa makar na Kosevu visio svaku njihovu tekmu. On/a nek dodje i odradi svoj posao profesionalno i nek klub ima koristi od toga a sta ce i kako ce provoditi svoje privatno vrijeme i gdje ce trosit svoj kes me apsolutno ne interesuje.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 19 jan 2014, 14:46

DzoleZeljo je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:cuj jeli stranacko orjentisan
Da ti nesto ja kazem iskreno. Tako kao ti misli vise od 60% ljudi u ovoj drzavi i ZATO I JESMO U KURCU. Te stranke vas drze i koriske kako oni zele, i ono najgore jos su ti u glavu ubacili da bez stranke nista ne mozes.

Ti jos uvijek vjeruj da je tako, slobodno, ali ja necu, posebno JER ZNAM DA MOZE i MORA. DOk se mi ne oslobodimo takvih, NAMA bolje nikada nece biti...
svaka tebi cast ako si posao nasao bez stranke il neke veze u k.rcu smo jer je situacija takva eh sad mozes se prilagoditi ili opirati...
a za ovog barcelonfana - svaku srecu u nastavku za tvoj klub da otplatite sve dugove itd itd al ovako je kako ti kazem ti sad vjeruj il ne to je do tebe

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 jan 2014, 14:50

Nisam nikakav barcelonafan, nemam pojma o cemu pricas uopste, i sad da te ubjedjujem ne pada mi na pamet.
Drugo, ne postoji osoba lovator u ovoj drzavi da nije stranacki orjentisan, niti je ikada postojala. Naravno mislim na ljude koji ovdje posluju, a ne vani. A to za Bakira, ako mu je uspjelo da dovede milijardera u nas fudbal ne da mu je sva cast, nego zasluzuje da vlada 1000 godina, nobela za ekonomiju i jos svasta nesto...Bakir je onda izuzetno sposoban covjek

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 jan 2014, 14:54

old school je napisao/la:kako me samo poceo nervirati taj nijaz gracic,jel ima ijednog igraca da nije smeknuo,a da je "nas".jahic vjerovatno u olimpicu,a bio je na pregovorima i sa anamo onima ,i kad mi neko kaze legende kluba,pm su to,najveca legenda u novijoj historiji Želje jeste Bekric
Jel istina ovo '
Željeznicar za život cijeli !

champions1921

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 19 jan 2014, 15:28

Jeli ga neko kontaktirao iz našeg kluba? Jeste al' u qrcu.. A i pitanje je koliko bi Sanel mogao doprinijeti.. Pitarima bi bio veliko pojačanje jer oni nemaju ni po' igrača u vezi a nama bi možda predstavljao smetnju jer u vezi imamo more solidnih igrača (Zola, Svraka, Jamak, Tomić, Sadikovic, Hasanovic) koji imaju veću perspektivu i od kojih klub može imati više koristi..
BUDI ŽELJO !!!

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 19 jan 2014, 16:06

Ne razumijem otkuda vam ovolika negativna energija.. Prvi smo na tabeli, uprkos svemu imamo dva boda razlike.. tim ostao na okupu, dosao odlican golman, vracaju se povrijedjeni igraci.. De malo smanjite dozivljaj. Koji ce nam k.... isluzeni igraci, koji ce igrati bez motiva, a davali bi im platu 3x vecu nego obicno... Politika kluba je ispravna. Uvoditi poletarce. Svake godine po dvojicu. I eto rezultata.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 jan 2014, 16:10

slavko njegus je napisao/la:Ne razumijem otkuda vam ovolika negativna energija.. Prvi smo na tabeli, uprkos svemu imamo dva boda razlike.. tim ostao na okupu, dosao odlican golman, vracaju se povrijedjeni igraci.. De malo smanjite dozivljaj. Koji ce nam k.... isluzeni igraci, koji ce igrati bez motiva, a davali bi im platu 3x vecu nego obicno... Politika kluba je ispravna. Uvoditi poletarce. Svake godine po dvojicu. I eto rezultata.
slika
Ja te volim, volim Željo..

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 19 jan 2014, 16:50

Zaboravio si kapitena Mirsu..jedan je Beslija Mirsad
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 19 jan 2014, 17:31

slavko njegus je napisao/la:Ne razumijem otkuda vam ovolika negativna energija.. Prvi smo na tabeli, uprkos svemu imamo dva boda razlike.. tim ostao na okupu, dosao odlican golman, vracaju se povrijedjeni igraci.. De malo smanjite dozivljaj. Koji ce nam k.... isluzeni igraci, koji ce igrati bez motiva, a davali bi im platu 3x vecu nego obicno... Politika kluba je ispravna. Uvoditi poletarce. Svake godine po dvojicu. I eto rezultata.
+ 1
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

blu

Post Postao/la blu » 19 jan 2014, 18:12

dino lj je napisao/la:
+ 1
Sve to stoji ali igramo na dva fronta ako mislimo uzeti jedan od ova dva trofeja mora se pojacati ekipa ovako moli boga da se jos neko nepovrijedi
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 19 jan 2014, 18:34

blu je napisao/la:
dino lj je napisao/la:
+ 1
Sve to stoji ali igramo na dva fronta ako mislimo uzeti jedan od ova dva trofeja mora se pojacati ekipa ovako moli boga da se jos neko nepovrijedi
a i drugi igraju na dva fronta... nismo jedini od timova na vrhu koji moraju i kup igrati... :roll:

pogledaj, nama se vracaju zolotic, colic i kvesic +antolovic, znaci imamo 4 pojacanja a nismo ni feninfa potrosili ove zime da ih dovedemo... drugi se pojacavaju jer misle da kratkorocno igraci mogu donijeti trofej... a zapamti... i olimpic i sarajevo ce se na kraju sezone "raspasti"... kao i svake godine...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 19 jan 2014, 18:39

Ako je ova ekipa mogla onakav pritisak izdrzati nakon pada onda moze bit i sampionska.Najpametnija opcija jeste da se ovako nastavi sa ugovorima vise od jedne sezone.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 jan 2014, 18:41

Do kad ce Hodzic biti u Liverpulu na pripremama, kad se prikljucuje nasim pripremama ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.