Baš me zanima ko je spominj'o odlazak Hernandeza iz Manchestera?!warden je napisao/la:Svaka cast na pobjedi,jedno vrijeme ste spominjali Hernandezov odlazak ,al mislim da mu trebate ljubit pete

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Baš me zanima ko je spominj'o odlazak Hernandeza iz Manchestera?!warden je napisao/la:Svaka cast na pobjedi,jedno vrijeme ste spominjali Hernandezov odlazak ,al mislim da mu trebate ljubit pete
MurinhoMonolog je napisao/la:Baš me zanima ko je spominj'o odlazak Hernandeza iz Manchestera?!warden je napisao/la:Svaka cast na pobjedi,jedno vrijeme ste spominjali Hernandezov odlazak ,al mislim da mu trebate ljubit pete
6 miliona funti!amar_giggs je napisao/la:Mozel mi samo neko rec za koliko je tacno para doveden Chicharito?
Vodi Tajland.Martex je napisao/la:Jel Bryan Robson vodi kakvu reprezentaciju? Mislim da sam negdje cuo toCartman je napisao/la:Bryan Robson ima rak: http://menmedia.co.uk/manchesterevening ... cer_battle
Nadam se da ce sve bit ok sa bivsim kapitenom. Sve najbolje.
Sa dosta uspjehaCartman je napisao/la:Vodi Tajland.Martex je napisao/la:Jel Bryan Robson vodi kakvu reprezentaciju? Mislim da sam negdje cuo toCartman je napisao/la:Bryan Robson ima rak: http://menmedia.co.uk/manchesterevening ... cer_battle
Nadam se da ce sve bit ok sa bivsim kapitenom. Sve najbolje.
ma neki forumasiDAVID VILLA 7' je napisao/la:MurinhoMonolog je napisao/la:Baš me zanima ko je spominj'o odlazak Hernandeza iz Manchestera?!warden je napisao/la:Svaka cast na pobjedi,jedno vrijeme ste spominjali Hernandezov odlazak ,al mislim da mu trebate ljubit pete
trxel je napisao/la:Znaci u subotu igramo sa Boltonom..Sreca pa igramo kuci,jer su,bez obzira na nasu slabu formu u gostima,jaki kuci,....Imaju par dobrih igraca,Duff,Dembelea,Salcida,al mislim da bi se Mancho trebao prosetati Old Trafordom...Vida bi trebao igrati,sa Smallingom...
Pomiješao si Fulham i Bolton.trxel je napisao/la:Znaci u subotu igramo sa Boltonom..Sreca pa igramo kuci,jer su,bez obzira na nasu slabu formu u gostima,jaki kuci,....Imaju par dobrih igraca,Duff,Dembelea,Salcida,al mislim da bi se Mancho trebao prosetati Old Trafordom...Vida bi trebao igrati,sa Smallingom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.