Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Blize je on Sarajevskim kafanama nego bilo kom klubu. I njeg ko i Safeta povezuju sa klubovima a ovaj potonji jos uvijek sjedi u Parizu besposlen. 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Jel to iz rubrike: Avaz saznajeFordinjo je napisao/la:Emir Spahic blizu prelaska u Milan , bar tako javlja Avaz , guglo sam malo al nista dalje ne nadzoh o ovome , a ne bi bilo lose bilo bi odlicno ako bi mogo u Milan a mozda mu i haver dodze Edin pa nek zajedno zavrse karijeru u Milanu .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Levekusen propade bez Spahića, baš se vidi koliko im nedostaje 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Curi na sve straneVirtu4l je napisao/la:Levekusen propade bez Spahića, baš se vidi koliko im nedostaje

Koje ste vi hinje. Ona najgora sorta ljudi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kako bi bilo dobro da predje u Milan, bio bi mu to vrhunac klupske karijere iako nisu trenutno bas dobri.
I za reprezentaciju bi bilo dobro, u Milan labu bi mu produzili karijeru za par godina sigurno.
I za reprezentaciju bi bilo dobro, u Milan labu bi mu produzili karijeru za par godina sigurno.

Bilo bi super, ali izvor ove vijesti je Avaz, sve ti je jasno.calcio je napisao/la:Kako bi bilo dobro da predje u Milan, bio bi mu to vrhunac klupske karijere iako nisu trenutno bas dobri.
Čudo već nisu izbacili i članak u kojem piše da Spahić neće u Milan, ko kad braniš tiket na kladionici

u zadnje vrijeme nesto slabo javljas sta ima s Trabzonsporom...procvjetali bez VaheVirtu4l je napisao/la:Levekusen propade bez Spahića, baš se vidi koliko im nedostaje

Šta se imam javljati, nemam više dostojnog protivnika na ovoj temi. Emir Spahić se pobrinuo za to.baglama je napisao/la:u zadnje vrijeme nesto slabo javljas sta ima s Trabzonsporom...procvjetali bez Vahe![]()
hinjo
Trabzon? Bore se za Evropu, a Vaha ih ostavio u zoni za ispadanje iz lige.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zasto lazes? s vahom su bili sesti, 7 ili 8 bodova udaljeni od prvog mjesta...koji su sada i koliko zaostaju?Virtu4l je napisao/la:Šta se imam javljati, nemam više dostojnog protivnika na ovoj temi. Emir Spahić se pobrinuo za to.baglama je napisao/la:u zadnje vrijeme nesto slabo javljas sta ima s Trabzonsporom...procvjetali bez Vahe![]()
hinjo
naletio si , sad se sagni i

gdje je šušić? javlja li se makar krivaja?
Trenira Japan, kazu Osim ga licno preporucio, za sada je odlican, 2 utakmice i obje pobijedio.baglama je napisao/la:zasto lazes? s vahom su bili sesti, 7 ili 8 bodova udaljeni od prvog mjesta...koji su sada i koliko zaostaju?Virtu4l je napisao/la:Šta se imam javljati, nemam više dostojnog protivnika na ovoj temi. Emir Spahić se pobrinuo za to.baglama je napisao/la:u zadnje vrijeme nesto slabo javljas sta ima s Trabzonsporom...procvjetali bez Vahe![]()
hinjo
naletio si , sad se sagni i
gdje je šušić? javlja li se makar krivaja?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
znaci tamo je...ko ne bi odbio makedonce u korist japanaca... 

Zar sam naletio? Kad je Vaha dobio otkaz bili su na 12. mjestu 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Virtu sta si opet nakacio na ovu temu, docekao svojih pet minuta. Znas i sam da vec pocetkom sledece sezone nemas sta traziti na ovoj temi pa zato iskoristi maksimalno vrijeme do pocetka 

A Susic dobio otkaz kad je BIH bila 5. na tabeli. Onda je prema Safetu napravljena velika nepravda od naseg saveza, zato on njima sad dijeli pljuske iz zemlje izlazeceg sunca.Virtu4l je napisao/la:Zar sam naletio? Kad je Vaha dobio otkaz bili su na 12. mjestu
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Aparati se malo pune, prikljucit cemo ih opet u augustu, polako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Babin Kuk najpoznatije EX - YU mjesto za ljetovanje gay populacije, samo naprijed kapitenuCartman je napisao/la:Dubrovnik je kleknuo pred kapitenom: http://www.dulist.hr/zbog-njega-mijenja ... ku/194670/

Cartman je napisao/la:Dubrovnik je kleknuo pred kapitenom: http://www.dulist.hr/zbog-njega-mijenja ... ku/194670/

Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 11 maj 2015, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, kakarut, zastitaIdentiteta i 63 gosta.