#apelzapomoć za kupovinu kreveta sa madracem
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Dormeo po mogucnosti

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- wadethegreat
- Kontakt:
A sto izreza Celzi prije 2010te ili sam ja corav? Mislim I bez toga je sve jasno Al eto neko slavi prolazak grupe neko trofej:). Rekla bi Se klasika za navijace Arsenala slavile su Se i pobjede nad prvacima kao titule. Bega Danas harakiri odradi
.
10 2 ukupni poraz od Bayerna je I dalje najveci jednog Engleskog kluba u LP ako se ne varam. Record breakers…

10 2 ukupni poraz od Bayerna je I dalje najveci jednog Engleskog kluba u LP ako se ne varam. Record breakers…
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa jesmo se obrukali tad al wenger nije pica bio nego se nadigravo sa svakim 

-
- Kontakt:
Taj će na Anfieldu primiti tricu tako da Arsenal me mora ni dobiti NLD.
Ti mene fakat zabrinjavaš. Uopšte ne možeš razlučiti na šta se odnosi navedeno.wadethegreat je napisao/la: ↑01 maj 2022, 19:57A sto izreza Celzi prije 2010te ili sam ja corav? Mislim I bez toga je sve jasno Al eto neko slavi prolazak grupe neko trofej:). Rekla bi Se klasika za navijace Arsenala slavile su Se i pobjede nad prvacima kao titule. Bega Danas harakiri odradi.
Kaže ti kolega da se Arsenal "redovno" blamira u LP, ja vam postavim fotku da se deset godina grupa redovno prolazila. To ne znači da ja slavim, nego da izjava o blamiranju nije istinita. Ako imaš određenih problema sa obradom informacija, javi mi se, pojasniti ću samo za tebe svaki put.

Druga stvar, ako to jeste redovno blamiranje, kažem da u zadnjih deset godina, osim prošlogodišnjeg trofeja, onda ni vi niste daleko od blamiranja, gledajući rezultate.
Neću ti naplaćivati konsultacije, ne sekiraj se.
- Marsal
- Kontakt:
Jarane, odgovaraš Goretzki. Ne spuštaj se na taj nivo.gigglessmoke je napisao/la: ↑01 maj 2022, 20:20Taj će na Anfieldu primiti tricu tako da Arsenal me mora ni dobiti NLD.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako je to polazatelj da Se niste blamirali? Pa mi smo je dva puta uzeli od 2010te i ti izjednacavas te dvije ekipe? I postavi rezultate u tim ispadanjima…
Da ne spominjem kako si hinjski Celzi izrezao prije 2010te
To SBBKBB me ne interesuje
Da ne spominjem kako si hinjski Celzi izrezao prije 2010te

Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 01 maj 2022, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam rekao da se blamira u LP, nego u evropskim takmičenjima, ispravi me ako griješim.
Jedni su ispadali od Olympiacosa, izgubili finale od Galatasaraya, a drugi ispadali od Genta i Dinama u istom takmičenju. Osim dva finala koja imaju zajedno oba kluba, zapažene rezultate nisu imali u Ligi prvaka...
Jedni su ispadali od Olympiacosa, izgubili finale od Galatasaraya, a drugi ispadali od Genta i Dinama u istom takmičenju. Osim dva finala koja imaju zajedno oba kluba, zapažene rezultate nisu imali u Ligi prvaka...
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 01 maj 2022, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Buducnost je pred namaTheShed je napisao/la: ↑01 maj 2022, 20:29Nisam rekao da se blamira u LP, nego u evropskim takmičenjima, ispravi me ako griješim.
Jedni su ispadali od Olympiacosa, izgubili finale od Galatasaraya, a drugi ispadali od Genta, Dinama u istom takmičenju. Osim dva finala koja imaju zajedno oba kluba, zapažene rezultate nisu imali u Ligi prvaka...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Arsenalwadethegreat je napisao/la: ↑01 maj 2022, 20:27Kako je to polazatelj da Se niste blamirali? Pa mi smo je dva puta uzeli od 2010te i ti izjednacavas te dvije ekipe? I postavi rezultate u tim ispadanjima…
Da ne spominjem kako si hinjski Celzi izrezao prije 2010te![]()

Čelzi

Ogromna je razlika. Ne bih zaista dalje, nema potrebe, vama svaka ćas.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma neMa sve je receno

- HuseinKapetan9
Nemam pojma ko je tajMarsal je napisao/la: ↑01 maj 2022, 20:22Jarane, odgovaraš Goretzki. Ne spuštaj se na taj nivo.gigglessmoke je napisao/la: ↑01 maj 2022, 20:20Taj će na Anfieldu primiti tricu tako da Arsenal me mora ni dobiti NLD.
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bezveze se nadamo, sve je u našim rukama, kiksat će Liverpool. Čiča miča gotova priča.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma opasna igra, nije crveni ali je trebao biti faul za WH.
Vjerovatno najbitnija pobjeda za Arsenal ove sezone.
41:34
Dal ce arsenal pustit lidsu kao mi evertonu?
Vjerujem da sve zavisi od reziultata tottenhama dan prije
Vjerujem da sve zavisi od reziultata tottenhama dan prije
Problem Arsenala i jest sto igramo protiv tih davljenika, i Leeds i Everton. Nece bit lahko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.