+1Stroj1946 je napisao/la: ↑28 maj 2023, 23:43Pioli je idealan za trenera jer ne talasa puno, ne buni se i radi s onim šta ima. Zato je i dobio ugovor. Ozbiljni treneri traže garancije, budžet, igrače i uslove. Ovaj je zadovoljan šta god urade i ne buni se. Drugim riječima podoban. To isto vrijedi i sa igračima. Podobni igrači, a ne kvalitetni.
Milan će sa ovom politikom ako nastavi nayebati slijedeće ili one tamo sezone, a krenuli su već lagano u ovoj sezoni sa padom.
Da nije Juventus izgubio za zelenim stolom, Leao ne bi sigurno produžio, a piso sam da čeka ishod za LP, vidjelo se iz aviona na šta cilja. Zbog ćelavog idiota i njegove tvrdoglavosti mogli su ostat bez najboljeg igrača, a onda bi Theo tražio odlazak, Maignan, Tonali. Ja iskreno ne vidim bolju sezonu sa Piolijem, eto i spremaju mu novu ekipu, kao da će biti bolje, možda plasman bude bolji, drugi ili treći, inače ostaje sve isto. Samo se nadam kad dovedu nive igrače, da i njih ne syebe sa svojim bravurama i pretvori sve u trkače kokoške.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jedva čekam da vidim armiju skičavih japanaca na tribinama naredne sezone.
Sportielo i Kamada za 0€, zasad dva dovedena igrača za dž koji predstavljaju upgrade u odnosu na ono što imamo. Ima još dosta posla za uraditi, ali zasad dobar start.

Sportielo i Kamada za 0€, zasad dva dovedena igrača za dž koji predstavljaju upgrade u odnosu na ono što imamo. Ima još dosta posla za uraditi, ali zasad dobar start.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja Japanca neću komentirati jer sam totalno nekompetentan s obzirom da više gledam Alžirsku od Njemačke lige.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Uzet ćemo to da su ga htjeli Atletico i Borussia. Tako da fin pokazatelj da tu sigurno ima kvaliteta.
Solidan početak mercata. Sportiello bi bio starter u 13/14 od 20 ekipa u ligi. Tako da vrlo dobar potez Maldinija.
Japanac završio sezonu sa 16 golova i 7 asistencija ako TM ne laže.
Solidan početak mercata. Sportiello bi bio starter u 13/14 od 20 ekipa u ligi. Tako da vrlo dobar potez Maldinija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Još kad bismo uspjeli dovesti ovu dvojicu iz Lensa, to bi bila prava akvizicija. ✌Romagnoli13 je napisao/la: ↑29 maj 2023, 00:18Uzet ćemo to da su ga htjeli Atletico i Borussia. Tako da fin pokazatelj da tu sigurno ima kvaliteta.
Nakon dugo dugo vremena nisam mogao gledati utakmicu u terminu (valja sad pogledati snimak, mada sam vidio sazetke i sanse)
Ali i dalje citajuci povrso ovi par stranica sto sam prepostio isti ljudi dominiraju, te nisu zadovolji postavom, te irom, te na kraju dobismo Juve u torinu ali opet neka mana. ne moze drugacije da ga yebes,. A da dobijemo taj isti Juve do ere Piolia je bila naucn fantastika
. Drago mi je da vec i drugi vide da kolega Rom sta god progovori ide kontra, ne moras ni gledat tekme niti biti strucnjak samo kontra njeg i vec si gvardiola
(oprosti Rom al tako je kako je)
Ajde da ne gnjavim vise,bitna je pobjeda protiv stare funjare ( a kad nije slatka tamam da je bajramski turnir) te osigurana LP. Uz to Milanist vas pozdravlja na jedno odredjeno vrijeme do kad vidjeti cemo, neki ce jedva docekati neki ne, nebitno javljam se kad stignem. Mahanje svima.
Ali i dalje citajuci povrso ovi par stranica sto sam prepostio isti ljudi dominiraju, te nisu zadovolji postavom, te irom, te na kraju dobismo Juve u torinu ali opet neka mana. ne moze drugacije da ga yebes,. A da dobijemo taj isti Juve do ere Piolia je bila naucn fantastika

Ajde da ne gnjavim vise,bitna je pobjeda protiv stare funjare ( a kad nije slatka tamam da je bajramski turnir) te osigurana LP. Uz to Milanist vas pozdravlja na jedno odredjeno vrijeme do kad vidjeti cemo, neki ce jedva docekati neki ne, nebitno javljam se kad stignem. Mahanje svima.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
Glorificiranje Piolija se nastavlja. Pogledaj ti ipak tekmu :- )
Pohvali li neko hirurski centarsut Calabrie? Aferim!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Dobar je Kamada, bit će to odličan igrač.
Evo čitam jutros na Gazzetti, slučaj Brahim. Uprava ga želi a navijači ga ne žele. Po forumima konstantno tema BrahimOUT. Ok znaci nismo mi jedini koji ga ne mogu smislit, ima i Italijana koji vide da momak nema pojma za 20mil.
Posto si doveo Kamadu, ostavi CDK nek se navikne, za te pare od Brahima dodaj jos malo i dovedi SMS-a i obavezno mladog napadača. Eno Nkuku ili Kolo Muani, odlični brzi napadači, i na to im daj SMS Tonali i Kamadu koji znaju poslat prodorni loptu i eto ti golova. Asensio ne želi produžiti, odlična prilika za desno krilo.
Nije moje da odlučujem koga će dovest, Maldini i Massara imaju svoje ljude i vjerujem im. Koga god da dovedu, sta god urade, opet ću ih gledat i bodrit. Al nadam se da su skontali da smo izgubili Ch Ligu i prvenstvo iz samo jednog razloga: nemamo klupu
Evo čitam jutros na Gazzetti, slučaj Brahim. Uprava ga želi a navijači ga ne žele. Po forumima konstantno tema BrahimOUT. Ok znaci nismo mi jedini koji ga ne mogu smislit, ima i Italijana koji vide da momak nema pojma za 20mil.
Posto si doveo Kamadu, ostavi CDK nek se navikne, za te pare od Brahima dodaj jos malo i dovedi SMS-a i obavezno mladog napadača. Eno Nkuku ili Kolo Muani, odlični brzi napadači, i na to im daj SMS Tonali i Kamadu koji znaju poslat prodorni loptu i eto ti golova. Asensio ne želi produžiti, odlična prilika za desno krilo.
Nije moje da odlučujem koga će dovest, Maldini i Massara imaju svoje ljude i vjerujem im. Koga god da dovedu, sta god urade, opet ću ih gledat i bodrit. Al nadam se da su skontali da smo izgubili Ch Ligu i prvenstvo iz samo jednog razloga: nemamo klupu
- muha milanez
- Kontakt:
Diaz, Messias, Origi, Rebić, Vranks, Ballo Toure, Tatarušanu napolje. Unaprijedit sve ove pozicije sa boljim igračima, plus dovest POJAČANJA na kritične pozicije! Pošto Pioli 1000% može biti miran, bezveze je i pisati #PioliOut
Kakva je ono sinoć izmjena bila Leao - Ballo Toure, za ugasit tv ne može bolje.
Kamada i Sportiello za fin start ljeta.
Kakva je ono sinoć izmjena bila Leao - Ballo Toure, za ugasit tv ne može bolje.

Kamada i Sportiello za fin start ljeta.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dakle u principu novinari lupetaju. Koliko god volim što mediji malo znaju o Milanu otkako je tu Maldini, tako isto je iritantno.
Ni za Sportiella i Kamadu nisu znali dok transferi nisu skoro pa gotovi.
U principu Milan će ovo ljeto platiti možda 3 igrača, dok će ostali biti besplatni ili će ići ona stara formula posudba + mogućnost otkupa.
Budzet će biti potrošen na napadača i dva veznjaka. Ako bi se vodili medijima to su SMS, Loftus i neko poput Opende. To i jeste oko 70-75M.
Ali hajde da pratimo dan po dan. Bit će zanimljivo.
Evo od jutros se piše o Tielemens-u.
Ni za Sportiella i Kamadu nisu znali dok transferi nisu skoro pa gotovi.
U principu Milan će ovo ljeto platiti možda 3 igrača, dok će ostali biti besplatni ili će ići ona stara formula posudba + mogućnost otkupa.
Budzet će biti potrošen na napadača i dva veznjaka. Ako bi se vodili medijima to su SMS, Loftus i neko poput Opende. To i jeste oko 70-75M.
Ali hajde da pratimo dan po dan. Bit će zanimljivo.
Evo od jutros se piše o Tielemens-u.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Zar nije Arnautovic isto u opticaju kao zamjena za Ibru, ili se tu nesto izjalovilo, sto se iskreno nadam da jeste.
Ma bice veci budzet sigurno a i puno odlazaka, tako da ce navuci neku lovu. Problem nece biti pare koliko ce biti bitno koga ce dovesti!? Ako ce to opet biti novi Messias, Florenzi, Ballo-Toure ili Bakayako, Dest, onda ne znam, nece na dobro.
Ma bice veci budzet sigurno a i puno odlazaka, tako da ce navuci neku lovu. Problem nece biti pare koliko ce biti bitno koga ce dovesti!? Ako ce to opet biti novi Messias, Florenzi, Ballo-Toure ili Bakayako, Dest, onda ne znam, nece na dobro.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mislim da su Maldini i drustvo zavrsili sa igracima tipa Messias. Takva prelazna riješenja nisu više potrebna.
Ovo ljeto tržište se baš otvorilo, strašno puno slobodnih igrača i opcija je puno. A dosta igrača je i u zadnjim godinama ugovora, tako da ima opcija samo treba izabrati one prave.
Da se mene pita uzeo bi Tielmensa prije nego Loftusa. Jer je bolji igrač, a druga je stvar što je igrao za mrtvi Leicester.
Ovo ljeto tržište se baš otvorilo, strašno puno slobodnih igrača i opcija je puno. A dosta igrača je i u zadnjim godinama ugovora, tako da ima opcija samo treba izabrati one prave.
Da se mene pita uzeo bi Tielmensa prije nego Loftusa. Jer je bolji igrač, a druga je stvar što je igrao za mrtvi Leicester.
Rade sinoć odličan, puca od samopouzdanja doduše moglo nas je to koštati u one dvije situacije kad je previše opušteno djelovao i izgubio dvije lopte na nezgodnom mjestu, ali generalno po meni možda i najbolji sinoć uz Thiawa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Thiaw sinoć bolji long pass pokazuje nego svi naši vezni igrači.
I šta je ba ovo @Rom opet si profulao budžet za mercato
Ti svaki put kad kažeš jednu cifru, Cardinaleu alarm zazvoni i odmah skreše za pola 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.