Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Bouhlaruz je trebao nakon prvog starta dobiti crveni karton jer je siao direktno na Ottl-a a loptu ko hebe. Sto se tice drugogo zutog kartona, ruku na srce ono nije bilo za zuti, ali je isti dobio iz razloga sto je poslije onog napravio dva ili tri prekrsaja, a takodjer Schweinsteiger je pokazao prvenstveno da je ljudska velicina, a zatim i fudbalaska, ipak je on zamjenik kapitena "Elfa" i zna kako se treba ponasati bez obzira na ulog i rivalstvo medju ekipama.geronimo je napisao/la:Jeste ovaj Khalid pravi katil.Išao je od samog početka krvnički.
Još se Švajni prepire sa sudijom da ga navodno poštedi crvenog. U toj situaciji mi je Ribi bio smiješan.![]()
Ali šminker je do kraja pokušavao ubjediti sudiju da nije za drugi žuti. I nije mu uspjelo.
Sve pet, ali nisi primjetio Ribery-ja kako ga je vukao, ko biva pusti to, neka ide vani ili će mi iščupati živac pa ću onda ja letiti vani.amerosm je napisao/la: a takodjer Schweinsteiger je pokazao prvenstveno da je ljudska velicina, a zatim i fudbalaska, ipak je on zamjenik kapitena "Elfa" i zna kako se treba ponasati bez obzira na ulog i rivalstvo medju ekipama.
kad je repriza?moustapha je napisao/la:Sta je ovo ko' da igraju rukomet. Nisam mogao gledati utakmicu, vjerovatno cu pregledati kasnije reprizu na sportklubu.
http://sportklub.info/pregled-programa.phpBilal je napisao/la:kad je repriza?moustapha je napisao/la:Sta je ovo ko' da igraju rukomet. Nisam mogao gledati utakmicu, vjerovatno cu pregledati kasnije reprizu na sportklubu.
Pa dobro, i očekivala se slična predstava kao u prvenstvu. Ne trebaš zaboraviti da je teren bio vrlo težak za igru (3 meč u roku 6 dana), igrači već u mislima za predstojeće praznike, švajni nedovoljno oporavljen, tymo samo krpi ovu poziciju do dolaska holgera. Bommel već neko vrijeme nije stabilan, vjerovatno sve ove špekulacije utiču na njega.Klare je napisao/la:Utakmica puno teža nego što sam očekivao. Sredine nigdje, odbrana klimavija nije mogla biti. Tymo nije nikako za stopera, nejak mi u duelima. Buyten sve gori. Pozitivani su bili bekovi večeras. Zategnuti su odnosi između Bommela i stručnog štaba. Teško da nam on od koristi može biti. Ova ekipa treba osvježenja, pod hitno. Sreća je večeras bila što u svojim redovima imamo najboljeg igrača na svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.