Hahaah ma i u 5 ulaziBolanos je napisao/la:Jes' al' da je Jelah njemacki sestoligas...BosnianKingdom je napisao/la:http://www.****.ba/mobile/novost/202641
radiossarajevo*
Hahahhahah anid travancic ocm nema druge
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sabrine mi moje!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Sellam braco pratim vas vec duze vrijeme pa se nekako registrovah i ja (bilo mi mrsko )
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Dobro nam dos'o, samo nosi tog el maestra s avatara majke ti...HaRakIRi46 je napisao/la:Sellam braco pratim vas vec duze vrijeme pa se nekako registrovah i ja (bilo mi mrsko )

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Dobrodošao i nadam se da ćemo se dobro slagatiHaRakIRi46 je napisao/la:Sellam braco pratim vas vec duze vrijeme pa se nekako registrovah i ja (bilo mi mrsko )
Sabrine mi moje!
Dobro došaoHaRakIRi46 je napisao/la:Sellam braco pratim vas vec duze vrijeme pa se nekako registrovah i ja (bilo mi mrsko )

4.10.2009.
Dobrodosao, dobar avatar (:HaRakIRi46 je napisao/la:Sellam braco pratim vas vec duze vrijeme pa se nekako registrovah i ja (bilo mi mrsko )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro dosao drug
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
FK Sarajevo
Vilkomenzibite i od meneHaRakIRi46 je napisao/la:Sellam braco pratim vas vec duze vrijeme pa se nekako registrovah i ja (bilo mi mrsko )

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Da sam hordaš to svako zna, ja ne mogu bez Saraj'va, gdje god da igra tu sam i ja, vječno s tobom Horde zla... 
Naumpade mi nešto danas ova, nisam je odavno čuo na stadionu. Haj vadite još neke ovako koje se ne pjevaju u zadnje vrijeme, ako se ko može sjetiti neke

Naumpade mi nešto danas ova, nisam je odavno čuo na stadionu. Haj vadite još neke ovako koje se ne pjevaju u zadnje vrijeme, ako se ko može sjetiti neke

1946
Kakvo je ono njesra nalijepljeno po tribini za derbi? Samo ce nam sjebavati pogled, pogotovo onim u zadnjim redovima, a svakako smo ko sardine nabijeni.. Gurbetska posla..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Za bordo bijele...BitiSrcemVezan je napisao/la:Da sam hordaš to svako zna, ja ne mogu bez Saraj'va, gdje god da igra tu sam i ja, vječno s tobom Horde zla...
...Volimo te Saraj'vo vec godinama
...Horde bodre te, srcem igrajte
Naprijed, naprijed Saraj'vo, samo naprijed Saraj'vo...
Ove se odavno nisu pjevale
[youtube][/youtube]

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Pozz braci,ima li neko od vas da bi mi ucinio uslugu i kupio kartu,jer nisam iz Sarajeva,a dolazim busom,tako da mi nije nagodno ici gore da kupim,nije problem da cu i 15 km za kartu samo da je zbavim 

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Ako se vec nisi dogovorio sa nekim, kupit cu ja kartu.DrustveniParazit je napisao/la: Ako ima neko da je voljan kupiti kartu nek' se javi ovdje ili u pm, dobit će pare čim ja dođem u Sarajevo i ima piće od mene, pa makar iz neke trgovine.Yebada mi je jer bi morao dosta rano krenuti da stignem tamo prije nego što završi prodaja karata a i rizk mi je doći a da ne nađem kartu.
Unaprijed zahvalan bilo kome ko se javi.
Das Ist Walter
Znači i definitivno smo bez Barića sutra, nije dobro, ali valja opet igrati. Ja bih šansu dao Ahmi, Hebib ne ulijeva ni malo povjerenja nazad.
Ovako i utakmica može početi.

Kasnije ubaciti Radovca, Bekića i Mihojevića
EDIT
Prije par dana sam rekao da bi derbi trebala prenositi i Arena Sport za Srbiju i Hrvatsku, ali od toga nema ništa. Vodio sam se logikom od prošle godine pa sam pomislio da bi i ove moglo biti slično, međutim... Ne kontam u čemu je fazon pa je savez ekskluzivna prava za derbi dodjelio BH Telecomu i BHT-u. Zar nije cilj predstaviti širim masama sarajevski derbi i prenos dozvoliti u susjedstvu. Cijeli dan pratim programsku šemu AS-a, ali termin od 15:30 popunjen LIVE prenosima
Ovako i utakmica može početi.

Kasnije ubaciti Radovca, Bekića i Mihojevića
EDIT
Prije par dana sam rekao da bi derbi trebala prenositi i Arena Sport za Srbiju i Hrvatsku, ali od toga nema ništa. Vodio sam se logikom od prošle godine pa sam pomislio da bi i ove moglo biti slično, međutim... Ne kontam u čemu je fazon pa je savez ekskluzivna prava za derbi dodjelio BH Telecomu i BHT-u. Zar nije cilj predstaviti širim masama sarajevski derbi i prenos dozvoliti u susjedstvu. Cijeli dan pratim programsku šemu AS-a, ali termin od 15:30 popunjen LIVE prenosima

Sutra kadeti u 10 juniori u 12 sa zeljom na pomocnom, treba to pogledati
-
- Kontakt:
Stojcev mi je bio najbolji igrac FKS,al kasnije se poceo zaje3avat valjda mu ponestalo motivacije i pad forme al sam ubjedjen nekako da ce se on vratit u FKS i da ce ponovo biti onaj Stojcev od pocetkauNbx je napisao/la:Dobro nam dos'o, samo nosi tog el maestra s avatara majke ti...HaRakIRi46 je napisao/la:Sellam braco pratim vas vec duze vrijeme pa se nekako registrovah i ja (bilo mi mrsko )

FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Sjecate se kad je jedan brat na infu napis'o ovo.

Neku noć sam sanj'o strašan san.
Malih plavih dva'est hiljada...
Muško, žensko, nije gled'o,
i noć, i dan, sve ih redom
**** je Aldin Popara!
Ja pojeo kilu pite, litar jogurta,
otiš'o i posr'o im se
na sred ružne Grbavice,
o kako je samo smrdilo...
Sutradan je horda krenula,
gostovanje komšinicama.
Srali im po stolicama,
svršili po ****,
brate ja sam im'o de ja vu...

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, mnon46 i 11 gostiju.