PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MuhamedTM

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MuhamedTM » 12 feb 2016, 02:34

Krivo nam za stream , nije bio ok sta sad. Meni zao sto ode par dobrih forumasa I sto svako malo ljudi odlaze nije fazon.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 12 feb 2016, 02:37

MuhamedTM je napisao/la:Krivo nam za stream , nije bio ok sta sad. Meni zao sto ode par dobrih forumasa I sto svako malo ljudi odlaze nije fazon.
Ode vasa uprava sa foruma :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

BajroTM

Post Postao/la BajroTM » 12 feb 2016, 03:20

kenan_tm87 je napisao/la:
BajroTM je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Hahahahahahhah, dokaz je pjesma o Hasetu
Pogrijesio covjek..... Neka ti napises hahahahahahah
reci mi jel ti faraon zeka mume I ostali TM imaju sta zajednicko. Svi ste budale zato sam Izabro TM BajroTM.
Vi kaljate ugled Zelje, treba nam dobrih navijaca kao boccaccio I jos dva 3. Nije ni djole bio los pozdrav za njega delinja I ostale iskrene navijace. Pozdrav I za SlevinKelevra :salut:

Kozojebi se furaju na robijase koji su ugaseni jaci od njih 5 puta ljakse.
pastrmka ih prci stalno.
Lijeci se.
Nisam jos ovo skonto citiranje morel 4 posta zajedno nego kenan_tm87 nemoj nas ti predstavljati I svadit se sa maslenicama jer smo u gubitku tad. Nemas argumente samo pises gluposti.
@prijedor pusti mumeta razbojnika sa 40 bandita ukljucujuci tm samo ne prave Zeljovce naseg Zeljkana. Dze onaj sto cepa drva nek se javi da vidim to za clanske I molim one sve osim likuse ona je gotiva mislim na one iz visokog pored piramide da provjere za torotana smrdu iz kese sir prva klasa onaj iz Travnika mala maca.
aldine ti si ko Vesna Rivas iz parova.
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 feb 2016, 09:17

Rinuka je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Krivo nam za stream , nije bio ok sta sad. Meni zao sto ode par dobrih forumasa I sto svako malo ljudi odlaze nije fazon.
Ode vasa uprava sa foruma :rol:
Kakava jarane uprava? Pa to su ublehasi insajderi, kojima je bitnije da nesto napisu da se misli da su oni uprava, umjesto da normalno pisemo o Zelji, naravno ne sa istim stavovima a ne da se bavimo glupostima..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 12 feb 2016, 09:23

Cocaine jesi li bio medju 28 velicanstvenih...
Ipak si ti vlasnik cijelog lanca hotela i pansiona,pijes teachers u koznoj fotelji,i zigu europljanke....
Samo je morao skociti dole... :opaopa:
Toliko o ljubavi :beba: :shhh:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 feb 2016, 09:25

Ima li se ovo kupiti u Fan shopu? :mrgreen:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 feb 2016, 10:25

MuhamedTM je napisao/la:Vidi ovog padobranca molim te lijepo, halo putin pogresna tema. Dusa draga doso da podari svoja dva centa jel I tvoj heroj u hagu.
Da sam znao da tako pobjesnite kada vas neko klepi kitom po celu, ranije bi vas mlavio.

Hej budzetlije,budzetlije. Mora Miske sad vise para davati,izgubili ste primat dorate.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 12 feb 2016, 10:41

Sad fakat bez zahebancije. Jel fakat frajer rekao da su Nadrealisti pitari i da je za to dokaz pjesma o Hasetu?

A o rahmetli Hasetu vam Zeljovci ustvari i pjevaju. Nema ko jbg...
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 feb 2016, 10:44

Hum94 je napisao/la:Cocaine jesi li bio medju 28 velicanstvenih...
Ipak si ti vlasnik cijelog lanca hotela i pansiona,pijes teachers u koznoj fotelji,i zigu europljanke....
Samo je morao skociti dole... :opaopa:
Toliko o ljubavi :beba: :shhh:
Nije imao vremena, trenutno se odmara na francuskoj rivijeri i zigu francuske sobarice....

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 feb 2016, 12:10

Sta se ovo desava? Kakav je ovo egzodus :urnebes:......ovi Zeljini napustaju forum ko' izbjeglice iz nekog ratnog podrucja, nisu im ljudi obezbjedili stream iz Turske.....golema nepravda. :urnebes:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 12 feb 2016, 13:10

Pobjeze nezahvalna bagra! :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 feb 2016, 13:12

Skver je napisao/la:Sta se ovo desava? Kakav je ovo egzodus :urnebes:......ovi Zeljini napustaju forum ko' izbjeglice iz nekog ratnog podrucja, nisu im ljudi obezbjedili stream iz Turske.....golema nepravda. :urnebes:
Sviju mi,jedna od najvećih provala na forumu... :urnebes: :urnebes:...naravno, poslije one da je zeljo golem :urnebes: :urnebes:... Mada bi u užu konkurenciju metnuo da izvinete i provalu o stadionu od 300 miliona sa sve tornjevima... :urnebes: :tokralju:.... Sad zamisli u kakvom smo k u r c u kad sve ovo dolazi od najtrofejnijeg kluba :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 12 feb 2016, 13:15

nek' dodaju ovi s druge strane Miljacke i ovih 500 KM sto su uzeli od ss.ba za Dulju mozda ga i kupe... oj majko draga traze pare da se prenose njihove utakmice hahahahha
ljudi im muda pod bubrege slazu redovno, cuj tornjevi nova Mercedes Arena hahahahhaha jos povrh svega Dulja...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 12 feb 2016, 13:21

Stadion će se izgraditi do 100. rodjendana Željinog . :wave: :wave:
Brkica

Memara
Kontakt:

PL prepucavanja

Post Postao/la Memara » 12 feb 2016, 13:28

Razumijem lesinare, rodjene i donekle ultrase zasto su napustili forum, ali ovu nezahvalnu bagru nikad necu. :D Adminstracija ni kriva ni duzna jos ih ljudi fino argumentima ubise. Joj sta im uradi Dino :urnebes:

High

Post Postao/la High » 12 feb 2016, 13:37

Jedna u težem stanju: Na UKC-u Tuzla dvije osobe zaražene “svinjskom gripom”

Samo da nije solinaš. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 feb 2016, 13:48

staragarda je napisao/la:
Skver je napisao/la:Sta se ovo desava? Kakav je ovo egzodus :urnebes:......ovi Zeljini napustaju forum ko' izbjeglice iz nekog ratnog podrucja, nisu im ljudi obezbjedili stream iz Turske.....golema nepravda. :urnebes:
Sviju mi,jedna od najvećih provala na forumu... :urnebes: :urnebes:...naravno, poslije one da je zeljo golem :urnebes: :urnebes:... Mada bi u užu konkurenciju metnuo da izvinete i provalu o stadionu od 300 miliona sa sve tornjevima... :urnebes: :tokralju:.... Sad zamisli u kakvom smo k u r c u kad sve ovo dolazi od najtrofejnijeg kluba :urnebes: :urnebes:
O cemu ti metnoglavi? :damn:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 12 feb 2016, 13:55

High je napisao/la:Jedna u težem stanju: Na UKC-u Tuzla dvije osobe zaražene “svinjskom gripom”

:lol: :lol: :lol: Svinjski

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 12 feb 2016, 14:17

High je napisao/la:Jedna u težem stanju: Na UKC-u Tuzla dvije osobe zaražene “svinjskom gripom”

Mojne se zajebavat s ovim stvarima... realno opet se pojavilo a vecina ne zna ni sta je ...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

High

Post Postao/la High » 12 feb 2016, 14:18

Imuni ste vi. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.