Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Saurman
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Saurman » 15 mar 2011, 00:23

anonymousHD je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Prejaki ste kad gostuje Hercules Malaga itd Lyon ima svoje šanse nekako kroz maglu vidim da će vas Miralem opet zaviti u crno...prognoza 2:2...
E jbg sad. Pa sve utakmice na domaćem terenu smo ove sezone dobili, uključujući i cup i LP. De budi jednom u životu realan. Real je najbolja domaća ekipa u Europi ;) A naravno da Lyon ima šanse, pa oni nemaju šta izgubiti na bernabeu, igrati će na sve ili ništa. :roll:
Nisam rekao da nemate šanse samo je velika razlika između lige i lige prvaka svaki tim koji trenutno igra u 1/8 daje 200% jednostavno u Realu ovu utakmicu moraju uzeti veoma ozbiljno a ne voditi se onom poznatom lako ćemo ipak smo mi Real...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 15 mar 2011, 00:34

ako se budemo vodili tim lako cemo,opet cemo ispasti :?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 15 mar 2011, 08:38

Ma krajnje ozbiljno shvatiti utakmicu i nek daju od sebe 100 % i prolaz ne bi smio upitan, nek se ponovi utakmica protiv Milana (2 - 0) kad smo dominirali čitavu utakmicu i gdje nam nisu napravili pravu šansu.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 mar 2011, 12:06

Daj ljudi lako cemo. Sta je Lyon - ima da im lako cemo utrpamo 4-5 kom. :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 mar 2011, 12:24

Saurman je napisao/la:
Nisam rekao da nemate šanse samo je velika razlika između lige i lige prvaka svaki tim koji trenutno igra u 1/8 daje 200% jednostavno u Realu ovu utakmicu moraju uzeti veoma ozbiljno a ne voditi se onom poznatom lako ćemo ipak smo mi Real...
Pa ne trenira nas Pellegrini nego Jose Mourinho.

Toxicity je napisao/la:Ma krajnje ozbiljno shvatiti utakmicu i nek daju od sebe 100 % i prolaz ne bi smio upitan, nek se ponovi utakmica protiv Milana (2 - 0) kad smo dominirali čitavu utakmicu i gdje nam nisu napravili pravu šansu.
Dobro, Milan je sasvim druga prica, oni su trenutno losiji od Lyona a bili su i na samom startu sezone. Mi cemo imati problema sa najboljim Ronaldom jer ne moze on dati 100% a nedavno odmarao dvije utakmice, ili ti ga propustio zbog povrede. Bice tesko, to je sigurno, mada sam ja uvjeren da idemo dalje, ne zbog nase ekipe i nasih igraca, da je tako vec bi nas otpisao jer smo imali jak sastav i zadnjih 6 sezona, nego zbog Mourinha koji je ostvario najbolje rezultate Real Madrida u ovakvim natjecanjima u posljednjih 6-7 godina.

Real Madrid je imao najbolju gol razliku u grupnoj fazi Lige prvaka
Real Madrid je imao najveci ostvaren broj bodova u grupnoj fazi Lige prvaka
Real Madrid je jedina momcad u Ligi prvaka koja nije primila gol na domacem terenu
Real Madrid je ostvario najveci broj bodova u grupnoj fazi u klupskoj povijesti otkad se igra po ovom sistemu
Real Madrid nije nikad zabio gol Lyonu u gostima, ali to je uspio pod vodstvom Josea Mourinha
Real Madrid vec godinama nije postigao gol na gostujucoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali su uspjeli pod vodstvom Mourinha
Real Madrid nikad nije izvukao pozitivan rezultat na Gerlandu, ali jest pod vodstvom Josea Mourinha
Real Madrid nije vidio finale Kupa takodjer oko 6-7-8 godina, da sad ne searcham, ali jest pod vodstvom Josea Mourinha
Real Madrid ove sezone ima stopostotan ucinak na domacem terenu u svim natjecanjima
Real Madrid u Ligi prvaka na domacem terenu ima ukupnu gol razliku 8:0
Real Madrid je zabio gol u svakoj utakmici Lige prvaka ove sezone

Ovi podaci se ranije nisu mogli iznositi, barem vecina njih jer nikad nismo igrali ovako dobro, iako ce mnogi reci sta je ono pod vodstvom Pellegrinija, nista sta ce biti, ispali od Alcorcona i Lyona, eto sta je. Mozda smo kiksali par utakmica u Primeri, ali to je iz razloga sto nam je napad totalno izmijenjen, tako primjerice Ozil, Di Maria su novi igraci, a i Benzema je relativno nov jer je malo igrao u prvoj sezoni.

Bili smo bolji od Lyona, dva kiksa u Ligi prvaka su samo zbog sudija. Milan nam je zabio gol iz dvometarskog ofsajda, protiv Lyona nam ocit penal nije sudjen, ljudi su pomjerili loptu za nekih 7-8 metara kad su izvodili slobodnjak, za te stvari se zna dati i zuti, ali se lopta morala vratiti. Ne zelim reci da je to kljucni dio utakmice niti reci da Lyon ne bi zabio gol da je Pjanic vratio loptu daleko natrag, ali to su sitnice koje na kraju odluce utakmicu, i sitnice koje su se morale ispraviti.

Nadigrali smo svakog svog protivnika u Ligi prvaka, pa i Milan u obje utakmice, oni su golove zabili greskom Pepea i Casillasa, te greskom suca. Nadigrali smo i Lyon u prvoj utakmici, pa oni osim tog gola nisu imali bas vise pravih sansi, mi precku, stativu, gol Benzeme, onaj slobodnjak Ronalda kad je Gourcuff igrao rukom. Nema veze sto je u velikom dijelu utakmice Lyon imao loptu, sta im vrijedi kad nisu bili u stanju prici Casillasu. Znaci, relativno smo zasluzili 7 pobjeda u Ligi prvaka sto je 18 bodova i pobjeda u osmini finala, ali kako je Mourinho tu, ja sam uvjeren da idemo dalje pored Lyona i to ne sa pobjedom od 1:0 ili 2:1, nego sa visokom pobjedom od 3:0. Zvucim preoptimisticno kao i svih ranijih sezona, ali sta cu, takvi smo mi Realovci 8-)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 mar 2011, 13:31

Ma vi ste nadigrali sve, najveci, najjaci, superiorni, pod vodstvom Murinja dali gol u gostima Lyonu (za plakat), sve nadigrali, ubili, u istoriji fudbala.... ali ima jedna rak rana sto vas pojede ... ima nesto sto nemozete .... ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 15 mar 2011, 13:39

A što ti vazda bparena izvlačiš ono iz konteksta što nije točno, pa vidiš da sam naveo da se moraju stvari uzeti ozbiljno i da ćemo samo tako proći dalje, i onda ti opet upadaš i pričaš da smo prepotentni, ovaki, onaki.. :?

Real Madrid

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 mar 2011, 13:47

Toxicity je napisao/la:A što ti vazda bparena izvlačiš ono iz konteksta što nije točno, pa vidiš da sam naveo da se moraju stvari uzeti ozbiljno i da ćemo samo tako proći dalje, i onda ti opet upadaš i pričaš da smo prepotentni, ovaki, onaki.. :?
Kad ovo procitam pomislim kako ste nepobjediv tim i kako ste vi nama a ne mi vama u 4 utakmice natrpali 15 komada ...

Real Madrid je imao najbolju gol razliku u grupnoj fazi Lige prvaka
Real Madrid je imao najveci ostvaren broj bodova u grupnoj fazi Lige prvaka
Real Madrid je jedina momcad u Ligi prvaka koja nije primila gol na domacem terenu
Real Madrid je ostvario najveci broj bodova u grupnoj fazi u klupskoj povijesti otkad se igra po ovom sistemu
Real Madrid nije nikad zabio gol Lyonu u gostima, ali to je uspio pod vodstvom Josea Mourinha
Real Madrid vec godinama nije postigao gol na gostujucoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali su uspjeli pod vodstvom Mourinha
Real Madrid nikad nije izvukao pozitivan rezultat na Gerlandu, ali jest pod vodstvom Josea Mourinha
Real Madrid nije vidio finale Kupa takodjer oko 6-7-8 godina, da sad ne searcham, ali jest pod vodstvom Josea Mourinha
Real Madrid ove sezone ima stopostotan ucinak na domacem terenu u svim natjecanjima (ovo ce prvo pasti)
Real Madrid u Ligi prvaka na domacem terenu ima ukupnu gol razliku 8:0
Real Madrid je zabio gol u svakoj utakmici Lige prvaka ove sezone

ma vi samo trebate sacekat pehar - nema sta ostali da traze .... :P

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 15 mar 2011, 13:51

Pa to je malo statistike prije utakmice, al' šta, statistika je točna i sve stoji ovo. Nitko ne govori da smo najbolji pobogu, nego podaci za ovu sezonu pod Joseom

Real Madrid

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 mar 2011, 13:53

bparena sta hoces ti? Govorim nesto sto prije nisam mogao reci i govorim kakav je ovaj Real vezan za onaj prije, i ti dodjes s tim takvim glupostima.

Debilima kao sto je saurman i onaj Lopez pridruzujem i ovog bparenu, pa mu samo prijavljivajte offtopic postove poput onog hehehehe i slicnih gluposti koje pise

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 15 mar 2011, 14:19

Pustite debile @brenuarenu i slicne..

MARCA tvrdi
Mou nastavlja, sta god dase desilo.
Mou ostaje iducu sezonu u Madridu, i ako neosvoji nista u ovoj.
Florentino i Mou su prosli petak dogv.Klub zeli da Zidane bude generalni sportski direktor, Jorge nastavlja kao glasnogovornik..
slika

AS

Igraci traze podrsku "Bernabeu takodjer igra"

Ramos "I vi morate da igrate"
Casillas "Zelis gledati tekmu, o igrati?"
C.Ronaldo "Ja zelim da vi igrate"
Benzema "Nemojte nas iznevjeriti"

slika
8-)
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 15 mar 2011, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 mar 2011, 14:26

Ne kuzim to za Zidane i za Valdana. Zele da on bude generalni direktor, sto je sad Valdano, i onda pise Valdano nastavlja... :?

edit: generalni sportski direktor? Ima generalni, ili tiga izvrsni a on je Valdano, a sportski je Miguel Pardeza, pa nece njega valjda otjerati nakon sto je covjek danima pregovarao za dovodjenje Mesuta Ozila u Njemackoj, i naravno Samija Khedire. Sramota mater im njihovu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 15 mar 2011, 15:16

Ma to pise Marca, moraju nesto pisati..
A pred sami kraj Maja ce situacija biti jasna..
Volio bih da Zidane ima neku vazniju funkciju u klubu, naravno ako je on spreman na takav zadatak.

Ma ima funkcija puno u klubu, npr. Emilio Butrageno je "director de Relaciones Institucionales del Real Madrid".
Jorge Valdano nastavlja kao glasnogovornik, pise Marca :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 mar 2011, 15:54

Meni se ne svidja to sto Valdano zalazi u sfere poslovanja koje se njega ne ticu. Uporedimo pozicije sportskog direktora Pardeze i Mijatovica...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 mar 2011, 16:04

Brnjoo je napisao/la:bparena sta hoces ti? Govorim nesto sto prije nisam mogao reci i govorim kakav je ovaj Real vezan za onaj prije, i ti dodjes s tim takvim glupostima.

Debilima kao sto je saurman i onaj Lopez pridruzujem i ovog bparenu, pa mu samo prijavljivajte offtopic postove poput onog hehehehe i slicnih gluposti koje pise

Pa dobro sto odmah debil i debili ??? Ja ti samo navodim dio texta kojeg si ti napisao i koji me nasmijao. A taj text je debilan a ne mi.....

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 mar 2011, 16:11

Pa sta ti je tu smijesno? Mozda to sto sam iznio neke cinjenice koje se ticu nas navijaca Real Madrida, a ne vas navijaca Barcelone. Pa koji je tvoj problem covjece?

Naveo sam cinjenice koje govore da igramo bolje u tim takmicenjima pod vodstvom Mourinha nego pod vodstvom drugih trenera, i tebi je to nesto smijesno, i naravno ne mozes a da ne napises glup post, a sta cemo kad si takav. Ne znam sta rade moderatori sa provokatorima u danasnje vrijeme, i onima koji bespotrebno pisu postove da bi pokrenuli neku svadju i nesto, ali znam sta se sa takvim radilo prije godinu dana.

Okani se covjece ove teme vidis da te niko ne voli niti iko od navijaca Reala zeli da budes ovdje.

@Los Blancos - Ma Butragueno je ambasador, odnosno predstavnik Real Madrida, ne znam kako da to detaljnije opisem, ali ako ima kakav skup, prezentacija, izvlacenje ili slicno on je tu kao predstavnik umjesto predsjednika i drugih. Ne vjerujem da ce Valdano samo tako ostati bez pozicije direktora iz razloga sto je Perezova desna ruka, ali moguce da je to sve rezultat toga sto je imao nesuglasice sa trenerom, barem kako su mediji pisali.

Ali najmanje vjerujem u to jer Zidane nema pojma od posla direktora niti ce postati direktor. Cisto sumnjam!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 15 mar 2011, 18:54

slika

Spisak za sutrašnju utakmicu.

Golmani: Casillas, Adan i Dudek
Odbrana: Ramos, Arbeloa, Garay, Albiol, Pepe, Carvalho i Marcelo
Vezni red: Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Di Maria, Ozil, Khedira i Juan Carlos
Napadači: Adebayor, Cristiano Ronaldo i Benzema

Nek` nam je dragi Bog na pomoći i da napokon prođemo u četvrtfinale.. :D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 mar 2011, 18:58

Gledajte Ramosov killerski pogled :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 15 mar 2011, 19:00

anonymousHD je napisao/la:Nek` nam je dragi Bog na pomoći i da napokon prođemo u četvrtfinale..
:lol: :lol: :lol: sretno vam :lol: :lol:
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 15 mar 2011, 19:22

[youtube][/youtube]
El Rey Iker Casillas Fernandez
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.