FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- FC Barcelona _Ado
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
treba uci sa dozom opreza u utakmicu zvijezda nije naivna ekipa uostalom pobjedili su Zrinski u West mostaru 

Visca El Barca !
s vratovima je sve ok, vidi se da su njihovi i da nista nije mijenjano niti montirano.kinone je napisao/la:hajd mi reci po cemu imaju isti vrat, uostalom najlakse je sjediti za computerom i pametovati ako si toliko pametan sto ti nisi uradio nesto, nego samo nesto filizofiras.Dirk je napisao/la:Mnogo veca od tvoje , zalosno je da jos uvijek ono nisi izbrisao !kinone je napisao/la:
moc zapazanja ti je stvarno velika hahaha
odlicno je ovo odradjeno, samo istini za volju, jest se malo pretjeralo s photoshopom kod pojedinih igraca, neki su bas ko lutke (al' bukvalno

-
- Kontakt:
sta ovo moze se kliknut na lazovu sliku... i pise datum rodjenja visina tezina
prijasnji klubovi itd
stranica se super... treba ono uradit za sve igrace...

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
qme nije lazovu vec lazinu osnovno znajne iz bosanskog ustvari gradansko znanjeamer_zeljoo je napisao/la:sta ovo moze se kliknut na lazovu sliku... i pise datum rodjenja visina tezinaprijasnji klubovi itd
stranica se super... treba ono uradit za sve igrace...
![]()
svoj ti pos'o !
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Da imaš to osnovno znanje, znao bi da je kum rekao ispravno.Grbavica moj zivot je napisao/la:qme nije lazovu vec lazinu osnovno znajne iz bosanskog ustvari gradansko znanje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Da imaš to osnovno znanje, znao bi da je kum rekao ispravno.Grbavica moj zivot je napisao/la:qme nije lazovu vec lazinu osnovno znajne iz bosanskog ustvari gradansko znanje
bravo ali ja se sa njim zajebavam i u zargonu modernog pisanja pise se qme a ne kume jer je ku ko q
svoj ti pos'o !
Pa onda bi mogao ići neki smajli. U žargonu modernog pisanja, naravno.Grbavica moj zivot je napisao/la:bravo ali ja se sa njim zajebavam i u zargonu modernog pisanja pise se qme a ne kume jer je ku ko q
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Osim: Brine me izostanak pojedinih igrača
Zvijezda se prošle godine na Grbavici prokazala u dobrom svjetlu, odnijevši bod u Gradačac (2:2), međutim danas je situacija dosta drugačija kada su u pitanju ova dva kluba.
Gledao sam utakmicu Zvijezde iz prvog proljetnog kola, protiv Zrinjskog u Mostaru, koju su neočekivano pobjedili, i uočio sam da znaju biti dosta nezgodni. Vidio sam i neke njihove slabosti, koje ćemo u sutrašnjoj utakmici pokušati iskoristiti, kazao je raspoloženi Osim, a potom u jednom dahu nastavio:
Bit će sigurno dobar ambijent, s obzirom da se očekuje puna Grbavica. Međutim treba da znate da navijači neće davati golove. Oni će sigurno biti podrška ali prevagu trebaju da donesu igrači na terenu, završio je Osim.
Najviše mi briga zadaje nedostatak nekoliko standardnih igrača. Kao što znate, zbog suspenzije neću moći računati na četvoricu važnih igrača, dok su pod upitnikom dvojica koji imaju lakše povrede. Danas ćemo na popodnevnom treningu vidjeti konačno da li će oni moći sutra zaigrati ili ne, kazao je u razgovoru za Sportin.ba, šef stručnog štaba Željezničara, Amar Osim.Zahuktali Željo sutra na svojoj Grbavici dočekuje tim Zvijezde. Nakon dva vezana trijumfa, na Grbavici protiv Čelika, te u Širokom Brijegu, sarajevski plavi sa mnogo optimizma dočekuju ovaj meč, ali i sa dozom respekta i opreza.
Zvijezda se prošle godine na Grbavici prokazala u dobrom svjetlu, odnijevši bod u Gradačac (2:2), međutim danas je situacija dosta drugačija kada su u pitanju ova dva kluba.
Gledao sam utakmicu Zvijezde iz prvog proljetnog kola, protiv Zrinjskog u Mostaru, koju su neočekivano pobjedili, i uočio sam da znaju biti dosta nezgodni. Vidio sam i neke njihove slabosti, koje ćemo u sutrašnjoj utakmici pokušati iskoristiti, kazao je raspoloženi Osim, a potom u jednom dahu nastavio:
Bit će sigurno dobar ambijent, s obzirom da se očekuje puna Grbavica. Međutim treba da znate da navijači neće davati golove. Oni će sigurno biti podrška ali prevagu trebaju da donesu igrači na terenu, završio je Osim.
Ja evo sad gledam te vratove, i čak i da je istina, moglo bi se protumačiti kao zla namjera. Ovako...
Da bar liče vratovi kod te trojice, pa hajde. Izgleda da je to sad veći problem od činjenice da godinama nismo imali nikako oficijelnu stranicu. Tad se nešto nisu čule neke pobune i žaljenja.
Da bar liče vratovi kod te trojice, pa hajde. Izgleda da je to sad veći problem od činjenice da godinama nismo imali nikako oficijelnu stranicu. Tad se nešto nisu čule neke pobune i žaljenja.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
krivom qrcu i dlake smetajuŽeljovac je napisao/la:Ja evo sad gledam te vratove, i čak i da je istina, moglo bi se protumačiti kao zla namjera. Ovako...

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma sta se obazirete na anmo one i njihove komentare vezane za stranicu! Oni neka pisu ako im je merak a post samo na IGNORE stavite i to je to ... 

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
a oni koji imaju godisnje karte

- nikad_izvini
- Kontakt:
Nije ni čudo što ima toliko stranica napisano, samo par postova se odnosi na utakmicu ŽELJO-ZVIJEZDA. Koga boli **** jel slika rađena u fotošopu ili nije, a ? Momci su uradili ODLIČAN posao. Neko misli da može bolje, fino im se javi i POMOGNE. Do tada, zavežite, ne serite i pišite NEŠTO KONKRETNO. Jebli vas više smajliji, glupe opaske, fotošop, kurci i palci. Idite na msn pa serite. Smorih se od čitanja gluposti nebil našao neku informaciju.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Ko su ova dva lakše povrijeđena što ih Osim navodno spominje? Pretpostavljam da je jedan Višća, što bi značilo da bi mogao biti spreman. Vjerovatno je Šimić drugi, ali ne vjerujem da bi se zbog njega sekir'o, jer je Čolić još bolji.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Drugi je Culum ali on ce najvjerovatnije igrati.Željovac je napisao/la:Ko su ova dva lakše povrijeđena što ih Osim navodno spominje? Pretpostavljam da je jedan Višća, što bi značilo da bi mogao biti spreman. Vjerovatno je Šimić drugi, ali ne vjerujem da bi se zbog njega sekir'o, jer je Čolić još bolji.
AMAR OSIM
Visca nije trenirao nikako tako da on nece sigurno sutra igrati...a u avazu pise da je i culum rovit...
Idi ti na http://www.themaniacs.org gdje ćeš naći brdo ozbiljnih informacija. Ovo je forum otvorenog tipa, logično je da se nekad skrene s' teme.nikad_izvini je napisao/la:Idite na msn pa serite. Smorih se od čitanja gluposti nebil našao neku informaciju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa dobro onda me preporuci tamo pa da mi prime na taj forum, tamo bez stele ne mozes uci tako da je to isto ko da ne postoji
Mes Que Un Club
Ili te pak nakon 5 godina izbace.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer, Lokomotifa, mavi, Paromlinac, WeekendOffender i 48 gostiju.