Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Žrijeb će biti izuzetno važan.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- majestic24
- Kontakt:
Ja bi najvise volio ovako nesto
Manchester United . Schalke
Lyon -Tottenham
Chelsea - Shaktar
Barcelona - Inter
Manchester United . Schalke
Lyon -Tottenham
Chelsea - Shaktar
Barcelona - Inter
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Cestitam momcima na pobjedi,zasluzeno 1000%.
prvo bih saad htio vidjet onog cobana sto navija za marseile ,onaj sto je reko da cew proc sigurno,ev mahanje za njega i abdi pelea i za deschampa....
Druga stvar drago mi je zbog onog Bajerna,znaci osvetilo im se ono sto se nama desilo protiv njih ,sad im sudija kriv,a prosle ga godine nisu spominjali kad je rafaela iskljucio,ne moze uvjek njemac sugavo proc....
sljedeca Barca,ne bojimo se nikog ,ko ce im pokazat ako necemo mi,real,tottrnham ili mozda inter,nesto ne verujem...
Pozzzzzz za sve djavole G.G.M.U
prvo bih saad htio vidjet onog cobana sto navija za marseile ,onaj sto je reko da cew proc sigurno,ev mahanje za njega i abdi pelea i za deschampa....
Druga stvar drago mi je zbog onog Bajerna,znaci osvetilo im se ono sto se nama desilo protiv njih ,sad im sudija kriv,a prosle ga godine nisu spominjali kad je rafaela iskljucio,ne moze uvjek njemac sugavo proc....
sljedeca Barca,ne bojimo se nikog ,ko ce im pokazat ako necemo mi,real,tottrnham ili mozda inter,nesto ne verujem...
G.G.M.U
United is life the rest are mere details
United is life the rest are mere details
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ti hoćeš reći da je lani Rafael nepravedno isključen?adobog je napisao/la:Cestitam momcima na pobjedi,zasluzeno 1000%.

You'll never walk alone.
- marseille_unique
- Kontakt:
sreca prati lovisane prvi gol opsajd
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- red devil88
- Kontakt:
Znas sta zaboli me k*rac hehe hajd puno srece iduce godinemarseille_unique je napisao/la:sreca prati lovisane prvi gol opsajd

Glory Glory Man United !!! 

Idi gledaj onog svog Gignaca koji nije zabio gol 3458763542764378634734956 godinamarseille_unique je napisao/la:sreca prati lovisane prvi gol opsajd

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Hahahaha cijeli svijet gledao utakmicu a jedino ti vidio offside !marseille_unique je napisao/la:sreca prati lovisane prvi gol opsajd
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- red devil88
- Kontakt:
Ma to su ti djeciji izgovori kad izgubis tako sam i ja u osmovnmoj govorio haahhRooney88 je napisao/la:Hahahaha cijeli svijet gledao utakmicu a jedino ti vidio offside !marseille_unique je napisao/la:sreca prati lovisane prvi gol opsajd

KO JE BOLJI BOLJI JE,....mi idemo dalje, bravo man.utdmarseille_unique je napisao/la:sreca prati lovisane prvi gol opsajd
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Interista di cuore
- Kontakt:
Rooney : "Nije me iznenadilo sto je Inter prosao u Minhenu.Volio bih finale protiv njih".
eto ja se slazem
mogli bi Manco i Inter far u far u cetvrfinalu...
eto ja se slazem

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
uuu to bi bio sidar pravi,nadam se interu odmah u cetvrtfinalu da ih rjesimoInterista di cuore je napisao/la:Rooney : "Nije me iznenadilo sto je Inter prosao u Minhenu.Volio bih finale protiv njih".
eto ja se slazem![]()

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Ma i meni je drago sto je Bayern ispao. Samo mi je zao sto ih United nije izbacio nakon one sramote prosle sezone. Svaka cast i Leonardu koji je odradio odlican posao otkad je trener Intera.
Najvise bi volio Schalke u cetvrtfinalu. Najslabiji su, a uz to su sad bez trenera. Nikako ne bi volio Barcu, imam osjecaj da ih samo Chelsea moze izbacit. Cisto radi odlicnog veznog reda i velike motivacije.
Najvise bi volio Schalke u cetvrtfinalu. Najslabiji su, a uz to su sad bez trenera. Nikako ne bi volio Barcu, imam osjecaj da ih samo Chelsea moze izbacit. Cisto radi odlicnog veznog reda i velike motivacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Ma i meni je drago sto je Bayern ispao. Samo mi je zao sto ih United nije izbacio nakon one sramote prosle sezone. Svaka cast i Leonardu koji je odradio odlican posao otkad je trener Intera.

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- red devil88
- Kontakt:
Sta je smjesno de pojasni majke ti ?Ad0 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ma i meni je drago sto je Bayern ispao. Samo mi je zao sto ih United nije izbacio nakon one sramote prosle sezone. Svaka cast i Leonardu koji je odradio odlican posao otkad je trener Intera.
Najvise bi volio Schalke u cetvrtfinalu. Najslabiji su, a uz to su sad bez trenera. Nikako ne bi volio Barcu, imam osjecaj da ih samo Chelsea moze izbacit. Cisto radi odlicnog veznog reda i velike motivacije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pusti, vidis da su ovi navijaci Barce postali i previse arogantni.red devil88 je napisao/la:Sta je smjesno de pojasni majke ti ?Ad0 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ma i meni je drago sto je Bayern ispao. Samo mi je zao sto ih United nije izbacio nakon one sramote prosle sezone. Svaka cast i Leonardu koji je odradio odlican posao otkad je trener Intera.
Najvise bi volio Schalke u cetvrtfinalu. Najslabiji su, a uz to su sad bez trenera. Nikako ne bi volio Barcu, imam osjecaj da ih samo Chelsea moze izbacit. Cisto radi odlicnog veznog reda i velike motivacije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- red devil88
- Kontakt:
Wayne Rooney označio je Barcelonu i Tottenham kao dvije najveće prijetnje Manchester Unitedu u borbi za naslov prvaka Evrope.
United je pobijedio Marseille sa 2:1 i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka.
Rooney vjeruje da njegov tim ima kvalitet da osvoji evropsku titulu, kao i naslov prvaka Engleske i FA kup. Na pitanje novinara koga bi želio da izbjegne u petak prilikom žrijebanja četvrtfinalnih parova, Rooney je odgovorio da je to Barcelona.
"Očito je da Barcelona igra najbolji nogomet. Također sam uživao gledajući Tottenham. Lijepo je vidjeti koliko su napravili u debitantskoj sezoni u Ligi prvaka. Drago mi je da nismo igrali isti dan pa sam ih mogao gledati", kazao je Rooney.
"Nije isto igrati protiv engleskog tima u Ligi prvaka i u Premier ligi. Kada izgubiš od rivala u domaćem prvenstvu, imaš još 37 utakmica da to ispraviš. No, ako izgubiš u Ligi prvaka, ispadaš", dodao je 25-godišnji napadač, koji je pozdravio heroja utakmice Hernandeza, čiji je dolazak u United prošog ljeta označio kao 'posao sezone'.
"To je definitivno bio najbolji posao sezone. Postigao je 16 golova i fantastičan je. Mnogo se trudi da napreduje, to je lijepo vidjeti. Sada je postigao dva gola i drago mi je što igramo u istom timu", rekao je Rooney.
Slazem se u potpunosti to nam i jesu najvece pretnje sad u LP
United je pobijedio Marseille sa 2:1 i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka.
Rooney vjeruje da njegov tim ima kvalitet da osvoji evropsku titulu, kao i naslov prvaka Engleske i FA kup. Na pitanje novinara koga bi želio da izbjegne u petak prilikom žrijebanja četvrtfinalnih parova, Rooney je odgovorio da je to Barcelona.
"Očito je da Barcelona igra najbolji nogomet. Također sam uživao gledajući Tottenham. Lijepo je vidjeti koliko su napravili u debitantskoj sezoni u Ligi prvaka. Drago mi je da nismo igrali isti dan pa sam ih mogao gledati", kazao je Rooney.
"Nije isto igrati protiv engleskog tima u Ligi prvaka i u Premier ligi. Kada izgubiš od rivala u domaćem prvenstvu, imaš još 37 utakmica da to ispraviš. No, ako izgubiš u Ligi prvaka, ispadaš", dodao je 25-godišnji napadač, koji je pozdravio heroja utakmice Hernandeza, čiji je dolazak u United prošog ljeta označio kao 'posao sezone'.
"To je definitivno bio najbolji posao sezone. Postigao je 16 golova i fantastičan je. Mnogo se trudi da napreduje, to je lijepo vidjeti. Sada je postigao dva gola i drago mi je što igramo u istom timu", rekao je Rooney.
Slazem se u potpunosti to nam i jesu najvece pretnje sad u LP

Bryan Robson ima rak: http://menmedia.co.uk/manchesterevening ... cer_battle
Nadam se da ce sve bit ok sa bivsim kapitenom. Sve najbolje.
Jel Bryan Robson vodi kakvu reprezentaciju? Mislim da sam negdje cuo toCartman je napisao/la:Bryan Robson ima rak: http://menmedia.co.uk/manchesterevening ... cer_battle

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Svaka cast na pobjedi,jedno vrijeme ste spominjali Hernandezov odlazak ,al mislim da mu trebate ljubit pete 

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.