BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Damir05
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la Damir05 » 31 okt 2014, 12:00

shminka je napisao/la:Naravno da mu je lakše, dobije priliku da igra sa Murrayem u DCu, dobije priliku protiv kretena Janowicza u DCu takodjer. Iskoristi je maksimalno. Dobije priliku da se priprema sa Rafom za ovu sezonu, dva WCa za domaće turnire serije 250. WC za turnir serije 500. I on je sve to sigurno zaradio svojim radom, ali isti takav rad je i Damir uložio, a ne dobija ništa za djaba.

Nije ni čudo što je toliko nervozan na terenu, jučer pogotovo...od ovog rezultata mu zavisi komplet naredna godina...dok Borna može opušteno da se sprema za istu već sada

To za djevojke i nove trenere je glupa priča fkt...ko da on ne bi volio da ga trenira Paul Anacone...jednostavno nije moguće trenutno...bit će možda za par godina :opaopa:
Ja i ti se ocigledno dobro razumimo :),tek ove godine je zaradio nesto novca da bi mogao da igra sto veci broj turnira ,a da ne misli hoce li mu zafaliti,danas je pobjeda vrijedna 20-30000 dolara,koliko se dobija za jedno kolo AO,ako se ne varam,i jos da ga malo zrijeb popazi i da prodje jedno kolo to bi bilo odlicno.I danas ce sigruno biti nervoze.A covjek je Bosanac neka djevojaka :) nek uziva,kad ce ako ne sad ;)

thelightblue
Kontakt:

Post Postao/la thelightblue » 31 okt 2014, 12:01

HeraklitMracni je napisao/la:Dat cu ti jedan primjer , gdje je damir igrao Kvale u Australiji , prosao prvo kolo i sad igra protiv svicarca ne znam kako se zove drugo kolo ... to je bilo onu tamo sezonu , i sad damir treba da se budi u 8 pa dorucak u 9 lagani trening i poslije igra .. al ne ona njega nazvala u 7 da ga optuzi da je bio s nekom tamo... :lol: vjerujte da je istina .. poslije nije ni doruckovao iznerviran dodje na teren i uzme set i poslije bude pometen .. eto toliko a ima ovih primjera jos :)
O! To znaci da ti znas kada oni spavaju, kada govore, kada jedu itd. :?

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 okt 2014, 12:04

Neka djevojaka , al onda da se bezveze opustimo i gledamo damca bez nekih veliki ocekivanja , ogromna odricanja su u tennisu i ostalim sportovima al hajde :D Damir mi je najdrazi tenniser pravi sarajlica i na terenu i u privatnom zivotu :D Brkic isto svaka mu cast , iz malog grada dodje i bude medju 200 a drzava mu ne da marke , eto basic koji je 350 dobio stipendiju Brkic nije , i onda nesto pricamo ...
Zadnja izmjena: HeraklitMracni, dana/u 31 okt 2014, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 okt 2014, 12:06

Galion je napisao/la:
shminka je napisao/la:Jedina Bornina prednost je visina, samim tim servis i cinjenica da iza sebe ima ljude koji ga guraju...ne bi on ni igrao u Baselu da mu nisu dali WC...Damiru nema ko dati pozivnicu, sve sam mora zaraditi

Tehnicki Damir nista ne zaostaje, stavise
Ovo je Bornina prednost, mali i nije toliki talent koliko ljudi pričaju da je, ali trenira ko životinja i samo mu je na umu uspjeh u tenisu, nikakve sponzoruše i sl., čak su negdje raspravljali da nije homoseksualac :D
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo i Damirovi neki treninzi :mrgreen: Ne mogu drugačije postavit. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 31 okt 2014, 12:07

@Galion

Postavio Borna clip na kom trenira i šta sad? Jesam ja trebao snimati Damira kako krv piša sam u Zetri kako bi neki 1x2 momci koji hoće lovu ležeći u krevetu i prateći scoreboard vidjeli da on nije tu gdje jeste jer gleda ljubavne filmove...nego piša krv...

u odnose sa djevojkom fkt ne treba ulaziti, njegova je stvar šta radi u slobodno vrijeme...Neno je bio protiv te djevojke, ali očigledno nije mogao uticati na promjenu situacije

Vodao je i Borna Donu Vekić :opaopa:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 okt 2014, 12:10

Dona vekic je ga naucila igrat :lol:

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 31 okt 2014, 12:11

Idemo malo optimizma,ja prognoziram da ako Damir dobije danas,a nadam se da hoce ,onda ce biti i u finalu,ako bude u finalu doci ce na ovu temu oni koji ga nikad nisu gledali da dobiju link i da pametuju,e to mene nervira.Brate dragi gledaj ga i kaad gubi i kad dobija.Nekad u sportu bilo kojem nista ne polazi za ruko ili ti nogom,a nekad ide sve ok,ko nije bio sportista to ne moze da razumi,ali je tako......

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 31 okt 2014, 12:17

Takav je mentalitet ljudi ovdje, ne može to Damir promijeniti...u svim sportovima je tako...oscilacije :mrgreen:

Preko Bagyja neće moći...tako da trebamo navijati za Veselog :bih:

Bitno je da danas pobjedi, a neće biti lako uopšte

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 31 okt 2014, 12:18

shminka je napisao/la:@Galion

Postavio Borna clip na kom trenira i šta sad? Jesam ja trebao snimati Damira kako krv piša sam u Zetri kako bi neki 1x2 momci koji hoće lovu ležeći u krevetu i prateći scoreboard vidjeli da on nije tu gdje jeste jer gleda ljubavne filmove...nego piša krv...

u odnose sa djevojkom fkt ne treba ulaziti, njegova je stvar šta radi u slobodno vrijeme...Neno je bio protiv te djevojke, ali očigledno nije mogao uticati na promjenu situacije

ne mjesa se niko u njegov privatni zivot, ali ova opaska sa zenom itekako ima smisla. Pa zene su muskarcima kako najveca motivacija tj inspriacija, tako i najveca prepreka. Ako je kakva muhanata (a vjerovatno jeste, mislim, sve su...), onda sigurno da se svaka njihova svadja negativno odrazi na njegovo raspolozenje, a to u konacnici znaci distrakcija i dekoncentracija na teniskom terenu... No naravno da mu mi necemo odredjivati kako ce zivjeti, to stoji. A ako mu je stari bio protiv, onda je to zato sto covjek ima zivot za ledjima i zna sta zena covjeku moze uraditi...

Elem, da dalje ne idem u sirinu, nije tema njegov privatni zivot. Nadam se da ce dobiti i ovaj mec i okrenuti novi list u karijeri.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 31 okt 2014, 12:19

Ljudi jedno pitanje. Jeste li vi sigurni da će Damir biti u TOP 100 ako pobijedi Albota jer vidim da ima 27 bodova iz Futuresa u Hrvatskoj lani i piše drop date 3.11. :?:

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 31 okt 2014, 12:22

Sigurno je, izbrisali su mu na onoj listi te bodove

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 31 okt 2014, 12:32

A vidio sam sad, 546 ima službeno, a na live 537. Ali pošto brani još 18 u Bratislavi, znači trebat će još bar 1 pobjedu nakon Albota da završi godinu u TOP 100, ali mislim da to ne bi trebao biti problem.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 31 okt 2014, 12:34

to je drugi par čarapa, ovo sad je borba da se tuspasi u top 100..za top 100 na kraju godine mu treba još pobjeda...velika je tu borba, svi će igrati Bratislavu...svi se bore za AO...a uslovi manje-više svima odgovaraju...a Damiru ne

zato je bitno da danas dobije, jer u Bratislavi može imati takav žrijeb da se kući spakuje prvog dana uz 2 osvojena gema :mrgreen:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 31 okt 2014, 12:47

shminka je napisao/la:@Galion

slika

slika

Mislim da je ocito u sta je Borna ulozio prvi zaradjeni novac :lol: :lol:
Don't believe the hype.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 okt 2014, 12:48

shminka je napisao/la:to je drugi par čarapa, ovo sad je borba da se tuspasi u top 100..za top 100 na kraju godine mu treba još pobjeda...velika je tu borba, svi će igrati Bratislavu...svi se bore za AO...a uslovi manje-više svima odgovaraju...a Damiru ne

zato je bitno da danas dobije, jer u Bratislavi može imati takav žrijeb da se kući spakuje prvog dana uz 2 osvojena gema :mrgreen:
damir ce imat zadnju sansu u helsinki gdje je konkurencija slabija pa ce moci nesto napraviti , barem dvije pobijede uzet ...

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 31 okt 2014, 12:54

Znaci Damiru se otvorilo na ovom turniru samo tako,jer niko od nas nije vjerovao da bi mogao dalje od cetvrtfinala,cak neki i manje od toga,ali ja sad vjerujem u to polufinale,a sve preko toga je jedan veliki bonus.Ako danas dobije svaka naredna pobjeda na bilo kojem turniru je ovjera TOP 100 tako da je svjestan decko sta to znaci,al nikako da dodje tih famoznih 14:00h :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 okt 2014, 13:28

Joooj meč počinje oko 14:00h a ja u školu idem oko 14:10h. :evil: Jedan od najvažnijih mečeva ne mogu gledat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 okt 2014, 15:14

Za nekoliko minuta Damir izlazi na teren
****www.****.tv/tennis/261618/1/albot-vs-dzumhur-(atp-challenger-geneva" onclick="window.open(this.href);return false;)-live-stream-online.html

sretno majstore :bih:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 31 okt 2014, 15:17

Napokon zavrsise botovi mec.

http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 77930.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretno Damire! :bih: :bih: :bih:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 31 okt 2014, 15:25

Ajdeee sad po pobjedu,, 2:1 H2H za damira ako se dobro sjecam

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.