shminka je napisao/la:@Galion
Postavio Borna clip na kom trenira i šta sad? Jesam ja trebao snimati Damira kako krv piša sam u Zetri kako bi neki 1x2 momci koji hoće lovu ležeći u krevetu i prateći scoreboard vidjeli da on nije tu gdje jeste jer gleda ljubavne filmove...nego piša krv...
u odnose sa djevojkom fkt ne treba ulaziti, njegova je stvar šta radi u slobodno vrijeme...Neno je bio protiv te djevojke, ali očigledno nije mogao uticati na promjenu situacije
Vodao je i Borna Donu Vekić

ne mjesa se niko u njegov privatni zivot, ali ova opaska sa zenom itekako ima smisla. Pa zene su muskarcima kako najveca motivacija tj inspriacija, tako i najveca prepreka. Ako je kakva muhanata (a vjerovatno jeste, mislim, sve su...), onda sigurno da se svaka njihova svadja negativno odrazi na njegovo raspolozenje, a to u konacnici znaci distrakcija i dekoncentracija na teniskom terenu... No naravno da mu mi necemo odredjivati kako ce zivjeti, to stoji. A ako mu je stari bio protiv, onda je to zato sto covjek ima zivot za ledjima i zna sta zena covjeku moze uraditi...
Elem, da dalje ne idem u sirinu, nije tema njegov privatni zivot. Nadam se da ce dobiti i ovaj mec i okrenuti novi list u karijeri.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)