znaci ove sedmice si navijac intera.Da zapisemo.MaGiCa je napisao/la:Trebalo bi da vodite racuna o ponasanju. Nikako da vas covek popamti sve, jer menjate te nickove kao cirkuzanti kostime. A da, zaboravih: vas svi mrze. I FIGC, i sudije, i admin na ovom forumu, i modovi i ostali forumasi...AvantiSignora je napisao/la: Vidise koliko ti je Juve nabijo komplexa, jer svaki put kad svratis na ovoj temi pljujes po Juvetu.. Zao mi je vas moram priznati.. I evo upravo vam Torino zabi
Samo ste vi uvek bili u pravu i zato smo mi kivni na vas, zar ne?
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Re: Serie A
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- LateraleSinistro
- Kontakt:
gojzerica je napisao/la:-14baresi#6 je napisao/la:Rubentus postavio novi rekord talijanske lige, najbrži neregularan gol u povijesti!

vidim da mole Boga da ih Arap kupi, spali na nivo City-a prije nekoliko godina.Moras ih shvatit.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma pustite ga neka pase mirno sta ga ometavate...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
OmetavateAvantiSignora je napisao/la:Ma pustite ga neka pase mirno sta ga ometavate...

Ometam
Ometas
Ometa
Ometamo
Ometate
Ometaju
"Ometavate" moze samo biti prihvatljivo u 1. razredu odeljenja za decu sa posebnim potrebama, nikako ne u ozbiljnoj forumskoj diskusiji. Ali, to samo pokazuje na sta je ovaj forum spao, kad takvi mudraci vedre i oblace...
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Kad arsenal presusi okreni se ispravljanju tudje gramatike, nisam znao da je dotle doslo kod tebe.Sta kazes kakav je Napoli ove sezone ili ti samo navijas da Juve izgubi to je tvoj "tim"
Napoli je dobar, ali nas Mazzarri svojim glupostima zakopava. Ocigledno da se covek zasitio posla i da ne moze vise da unapredi igru. Nadam se da je ovo njegova poslednja sezona i da ce doci neko ko igra sa cetvoricom pozadi, pa da i Napoliju svane.LateraleSinistro je napisao/la:Kad arsenal presusi okreni se ispravljanju tudje gramatike, nisam znao da je dotle doslo kod tebe.Sta kazes kakav je Napoli ove sezone ili ti samo navijas da Juve izgubi to je tvoj "tim"
Sto se tice schadenfreude efekta, verovao ti ili ne - mi da me to uopste ne dotice. Poraz Juventusa je samo to - poraz jednog tima. Drago mi je samo sto ste vi kao takvi ogoljeni, jer ste se pokazali kao psihici (cast izuzecima), koji ne umeju da podnesu poraz voljenog im kluba, ali umeju da serendaju za sve pare, na sve teme i da vredjaju i napadaju neistomisljenjike...Bas zato mi je drago, a ne zbog poraza Juventusa, jer su za mene i Juventus i Inter i Milan ista fela (jedino mi je draze da vidim Milana kao sampiona, kad vec mora neko iz velike trojke). E sad sto vi mantrate sa tim "kompleksima" i sl. glupostima - to je vas problem.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Pa gdje si ti perfektni, nisam te prepozno!!MaGiCa je napisao/la:OmetavateAvantiSignora je napisao/la:Ma pustite ga neka pase mirno sta ga ometavate...![]()
![]()
![]()
![]()
Ometam
Ometas
Ometa
Ometamo
Ometate
Ometaju
"Ometavate" moze samo biti prihvatljivo u 1. razredu odeljenja za decu sa posebnim potrebama, nikako ne u ozbiljnoj forumskoj diskusiji. Ali, to samo pokazuje na sta je ovaj forum spao, kad takvi mudraci vedre i oblace...
Bitno je da ti samo svratis na ovoj temi i pljujes po Juvetu i nazivas druge raznim imenima.. To sve govori o tvom karakteru...
Svi slave zbog stava juventina ovdje,za sve sto se reklo popijena je velika samarcina i svi uzivaju u tome,a ne zbog kompleksa o juventusu i koliko je veliki ili mali...juventus 0244 je napisao/la:Uredu je da vi slavite pobjedili ste Juventus, ali "navijači" Reala, Milana, Napolija, onda je tu nešto drugo u pitanjuadointer je napisao/la:jbte ja Barcu,Bayern,ove francuze ne mogu smislit pa ne znaci da neko ima od njih komplekse,,logika vam je m00da
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Nas je stav da je Juve najjaca ekipa u Italiji sto je fakt, da li ce odbranit skudeto to je do samog Juventusa.To sto vi imate komplekse koji jesu izrazeni, to je vas problem, mi ga samo uvidjamo.Iako smo najjaca ekipa pa makar po imenima u ITA mi uvijek "pobijedjujemo pomocu sudija", e kad procitas ovu recenicu kod dosta ljudi na ovom forumu stvarno se zapitas ko to "zasluzuje taj samar". Mozete vi se skrivati kao eto ne mrzimo mi Juventus jer je najdominantnija ekipa kroz istoriju Serie A nego eto jer su forumasi se digli, ma daj.Vi interisti ste se digli ko da ste LP osvojili a samo jedna lopta Marchisia je mogla sve da promjeni, rekao bi covjek dosla Barselona i utrpala 4 gola na poluvremenu Juventusu.
Spustite se malo na zemlju, obice vam se o glavu.
Spustite se malo na zemlju, obice vam se o glavu.
Bez obzira na sve mi smo i dalje najveći klub u Italiji i zauvijek će tako i biti.
Jedan poraz u 50 utakmica nas neće poremetit,ponosan sam.
Ovim navijačima manjih klubova pobjeda protiv Juventusa znači sve,što se u ostalom dalo vidjet,zato ih treba pustit da se vesele i uživaju,neka bolan i oni osjete slast pobjede nad najvećim mislim bilo je i vrijeme

Jedan poraz u 50 utakmica nas neće poremetit,ponosan sam.
Ovim navijačima manjih klubova pobjeda protiv Juventusa znači sve,što se u ostalom dalo vidjet,zato ih treba pustit da se vesele i uživaju,neka bolan i oni osjete slast pobjede nad najvećim mislim bilo je i vrijeme

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Niko ni ne spori da ste jaka ekipa,ali izjave tipa nemamo konkurenciju,pobjeci cemo 15-ak bodova,ako damo rani gol slijedi katastrofa Interu,utrka za titulu se zavrsava na zimu su se obile o glavu i to je ta samarcina,realnosti ni na vidiku i odatle to uzivanje svih ovom pobjedom Intera...
Ja mrzim juventus iz hiljadu nekih razloga ali meni je prije svega draga pobjeda Intera,a ona se kod vecine jos vise ocituje zbog ovakvog bezobraznog stava,evo kakav upravo iznese tvoj kolega,pa onda procjeni kome treba ili je trebalo spustanje na zemlju da se ne obije o glavu,toliko podcjenjivanje protivnika se ocigledno i dalje nastavlja i to sada kad bi se trebali poklopit po usima poslije mjeseci i mjeseci "realnih" procjena...
Ja mrzim juventus iz hiljadu nekih razloga ali meni je prije svega draga pobjeda Intera,a ona se kod vecine jos vise ocituje zbog ovakvog bezobraznog stava,evo kakav upravo iznese tvoj kolega,pa onda procjeni kome treba ili je trebalo spustanje na zemlju da se ne obije o glavu,toliko podcjenjivanje protivnika se ocigledno i dalje nastavlja i to sada kad bi se trebali poklopit po usima poslije mjeseci i mjeseci "realnih" procjena...
Samo bi volio da vidim kako bi se ponasali navijaci drugih timova da im tim igra neporazen 49 utakmica.Pupi04 je napisao/la:Niko ni ne spori da ste jaka ekipa,ali izjave tipa nemamo konkurenciju,pobjeci cemo 15-ak bodova,ako damo rani gol slijedi katastrofa Interu,utrka za titulu se zavrsava na zimu su se obile o glavu i to je ta samarcina,realnosti ni na vidiku i odatle to uzivanje svih ovom pobjedom Intera...
Nakon serije B, i godina tlačenja pod retardiranim trenerima i gledanja akrapa kako nose sveti crno bijeli dres, nakon sezone(koju smo izdominirali) u kojoj su nam davali sanse za borbu za ulazak u Evropa Ligu, i pun **** ponizenja, ustupi jedan takav podvig kakav smo mi napravili. Normalno da cu biti i bezobrazan, i prepotentan, i arogantan, i normalno da cu dizat svoj klub u nebeske visine nakon svega sto smo prosli. I bez obzira na sinocnju utakmicu, svaka celija u mome tijelu zna da cemo opet uzeti titulu i ove godine, i da nemamo konkurenciju za istu.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Blago vama
I ja sam evo nakon sinocne utakmice doso do zakljucka da nam je u Italiji jedina konkurencija Siena,ali malo ih yebe onaj minus na startu tako da sam ubijedjen da Inter uzima titulu

I ja sam evo nakon sinocne utakmice doso do zakljucka da nam je u Italiji jedina konkurencija Siena,ali malo ih yebe onaj minus na startu tako da sam ubijedjen da Inter uzima titulu

- LateraleSinistro
- Kontakt:
Imas pravo na svoje misljenje, samo je jedna velika razlika a to je kad se mi dizemo mi imamo osnov a to je 40-tak utakmica bez poraza a vi kad se dizete imate osnov jer ste eto pobijedili Juventus u gostima.Dakle neka razlika od 40 utakmica.Pupi04 je napisao/la:Blago vama![]()
I ja sam evo nakon sinocne utakmice doso do zakljucka da nam je u Italiji jedina konkurencija Siena,ali malo ih yebe onaj minus na startu tako da sam ubijedjen da Inter uzima titulu![]()
- AvantiSignora
- Kontakt:
LateraleSinistro je napisao/la:Imas pravo na svoje misljenje, samo je jedna velika razlika a to je kad se mi dizemo mi imamo osnov a to je 40-tak utakmica bez poraza a vi kad se dizete imate osnov jer ste eto pobijedili Juventus u gostima.Dakle neka razlika od 40 utakmica.Pupi04 je napisao/la:Blago vama![]()
I ja sam evo nakon sinocne utakmice doso do zakljucka da nam je u Italiji jedina konkurencija Siena,ali malo ih yebe onaj minus na startu tako da sam ubijedjen da Inter uzima titulu![]()

mislim da je 9 pobjeda u nizu itekako dobra osnova..LateraleSinistro je napisao/la:Imas pravo na svoje misljenje, samo je jedna velika razlika a to je kad se mi dizemo mi imamo osnov a to je 40-tak utakmica bez poraza a vi kad se dizete imate osnov jer ste eto pobijedili Juventus u gostima.Dakle neka razlika od 40 utakmica.Pupi04 je napisao/la:Blago vama![]()

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Igra ti skotna vucica, zar ne gledas 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Ne,to mi daje ovih 7 ligaskih pobjeda u nizu i konstantno dizanje iz utakmice u utakmicu i pobjeda protiv tima koji nema konkurenciju i koji je sa neke druge planete
Vi ste u svoju glavu umislili da se sve vrti oko juventusa i da se neko dize zato sto vas dobije,ja svoj optimizam gajim sto ekipa raste i sto ide sve bolje i bolje,to je potvrdila i u ovoj utakmici od "6 bodova",jedno je dizat se sa osnovom a drugo je od tog silnog dizanja izgubit svaki pojam sa realnoscu

Vi ste u svoju glavu umislili da se sve vrti oko juventusa i da se neko dize zato sto vas dobije,ja svoj optimizam gajim sto ekipa raste i sto ide sve bolje i bolje,to je potvrdila i u ovoj utakmici od "6 bodova",jedno je dizat se sa osnovom a drugo je od tog silnog dizanja izgubit svaki pojam sa realnoscu

Ma daj, a šta bi mi trebali raditi kad čitamo svako kolo mafijaši, kradu bez sudija ne bi imali 49 utakmica bez poraza itd (a vidjeli smo u zadnjih nekoliko kola da su sudije pomogle i Milanu i Juventusu i Interu, a i prošle sezona je bilo tako, vratimo se samo par sezona unazad kad je Juventus bio loš i kad su ih sudije u nekim utakmicama uništavale, sjetimo se penala nad Marchisiom i crvenog za golmana Intera prije nekoliko derbija koji nisu svirani, ali sve se to zaboravlja kad je neko poguran protiv Juventusa)., znači i vi ostali umanjujete uspjeh Juventusa, ali ja pročitaj gore ponovo, vama Interistima ne kažem ništa, svaka čast, ali ovim ostali samo pokazuju šta je Juventus.Pupi04 je napisao/la:Svi slave zbog stava juventina ovdje,za sve sto se reklo popijena je velika samarcina i svi uzivaju u tome,a ne zbog kompleksa o juventusu i koliko je veliki ili mali...juventus 0244 je napisao/la:Uredu je da vi slavite pobjedili ste Juventus, ali "navijači" Reala, Milana, Napolija, onda je tu nešto drugo u pitanjuadointer je napisao/la:jbte ja Barcu,Bayern,ove francuze ne mogu smislit pa ne znaci da neko ima od njih komplekse,,logika vam je m00da
I slažem se da neki Juventini prenaglili sa izjavama o +15 na polusezoni itd, ali mislim da je to bilo prije svega kroz zezanciju, a i pored toga malo ko je očekivao da će Inter biti ovako dobar (kao što su mnogi podcijenili Juventus prošle sezone), a kako su stvari krenule mogla bi biti velika razlika u odnosu na trećeg.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.