FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Evo ima Slobodin gol na ssoouurccee dot ba...Pa oni koji nisu vidjeli a zanima ih mogu pogledati...Nije mi namjera da provociram, ali nekako naivan gol sa 5 metara trebate priznati...Ako osvojite titulu aposlutno ste je zaslužili i česitat ću vam odmah, a ako ne sami ste krivi jer ste sve imali u svojim nogama. Sretno u nastavku prvenstva! 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Бањалучанин
- Kontakt:
" ", то је све ¥ % %. ? се.
" ' у ", " " " $ то " је $ $ $ у $...
" ' у ", " " " $ то " је $ $ $ у $...
Let's go, Fighter!
"!
"!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A najgore je što Rudaru ta utakmica ništa ne znači, a vama je po meni trenutno najbitnitnija, izuzev one na Grbavici, ja navijački normalno očekujem poraz ili remi Borca, a s druge strane može to biti i 2 vrlo lahko...Jedini problem je taj što će Borac biti pod pritiskom, a Rudar će igrati rasterečeno...još nešto, ja ne vjerujem u te teorije zavjere, kako će Rudar pustiti i sl...
Ž '21!
- Бањалучанин
- Kontakt:
" у праву, " .
У $ је то " сезоне.
" - " " " ? $ нас $...
Не ' у то...
" " ' Сарајево $ $ него $!
У $ је то " сезоне.
" - " " " ? $ нас $...
Не ' у то...
Zadnja izmjena: Бањалучанин, dana/u 01 maj 2011, 00:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Let's go, Fighter!
"!
"!
Mislim da bi ti na ovako intelektualnom postu i Dobrica Cosic pozavidio.pa bolan sta ti govoris o postenju,obrazu i casti eto vi ste sve utakmice zavrsili cestito i posteno ,pises lijepe stvari o Celiku i divis se njihovoj igri veceras a ocima ih ne mozez smisliti kao i sve ostalo sto dolazi iz Federacije,na tvoju zalost u BiH postoje samo tri kluba koja imaju svoju svijetlu tradiciju(Zeljo,Sarajevo i Velez) i mozez se svojim hvalospjevima uvlaciti robijasima u s...k koliko hoces.Denis Ispušlić je napisao/la:Dobro je,ostade poprilicna razlika +6 zahvaljujuci izuzetno postenoj igri Zenicana. Ovo sto su oni veceras napravili je vrijedno divljenja,direktno su igrali protiv svog interesa,ali zato su sacuvali obraz i grb svoga kluba,grada,i pokazali da su igraci velikog kluba! Kapa do poda za njih!
Sto se sibicara tice,veceras su uspijeli jedino golmana potkupiti,ali to im je bilo premalo za pobjedu! Treca liga,uskoro!
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Znam ja da je to lokalni derbi, oni su i u Banja Luci odigrali odličnu utakmicu, čak sam mišljenja da su vas i nadigrali, ali hoću da kažem ako Borac pobjedi, neće biti što im je Rudar pustio utakmicu, nego što je to Borac svojim trudom i igrom zaslužio, nismo se odmah razumjeli? je napisao/la:" у праву, " .
У $ је то " сезоне.
" - " " " ? $ нас $...
Не ' у то...
Ž '21!
Ma Mile je to vec sredio.Steke Ronhila po povoljnoj cijeni u Prijedoru,vec od sutra.? je napisao/la:" у праву, " .
У $ је то " сезоне.
" - " " " ? $ нас $...
Не ' у то...
LP vise placa a ovaj nije djabe iskesirao za dugove.
Uostalom ako i drugu gostujucu uzastopno izgubite.Niste ni zasluzili titulu.
Jer bi opet ''Evropski''drugoligasi ostrili cunu na BIH predstavnikom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zar ima ko da sumnja u titulu Borca,ekipa koja ima samo 2 poraza na strani i ubjedljivo najmanje primljenih golova je nesto sasvim novo za ligu i zasluzeno osvajaju titulu...
- Бањалучанин
- Kontakt:
Е ? на ". $ ' " $ '...harishp je napisao/la: Ma Mile je to vec sredio.Steke Ronhila po povoljnoj cijeni u Prijedoru,vec od sutra.
" ? ' опет '...
Let's go, Fighter!
"!
"!
[quote="?"
А $, " н $...
% % је $, ? " ' $ - нас $ " " него $...[/quote]
Nit vas je kad bilo vise nego domacina, nit ce vas kad biti, budimo malo realni ipak, znam da dolazite u velikom broju, al da vas bude vise nego domacina to je suludo.
А $, " н $...
% % је $, ? " ' $ - нас $ " " него $...[/quote]
Nit vas je kad bilo vise nego domacina, nit ce vas kad biti, budimo malo realni ipak, znam da dolazite u velikom broju, al da vas bude vise nego domacina to je suludo.
- Бањалучанин
- Kontakt:
ај` то је ", % се ? $...
" ' " $ - $ " ? $... $ не ? ? ? $ је $. & " $ $ " % за "...
Него, % се " ", " ' " "...
Не $ " & $....
" ' " $ - $ " ? $... $ не ? ? ? $ је $. & " $ $ " % за "...
Него, % се " ", " ' " "...
Не $ " & $....
Let's go, Fighter!
"!
"!
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Sa kim nas Borac ima posla,i kakvi su ovo sibicari sa Grbavice, neka ilustruje i jedan post koga sam upravo procitao na temi Velez,naime igraci Veleza su bojkotovali utakmicu juce protiv Leotara jer im nije podjeljen novac koji je Zeljo dao za proslu utakmicu Zeljo-Velez na Grbavici! Zato mozemo biti jos vise srecni sto postoje ovakvi klubovi kao Sloboda ili Celik koji nece da im prodaju!
PostPostao/la VELEZDOGROBA dana 01 maj 2011, 00:31
SAMO CU VAM RECI PAR STVARI KOJE SU SE DANAAS DESILE PIJE POCETKA TEKME
djonko ulazi u svlacionicu i igracima kaze dobicete po 1ookm ako dobijete leotara.
posto se igracima duguju 2 plate ustaju zaim i mrkva i nastaje svadja
navodno se trazo da se igracima isplate plate od zelje......
pordaja tekme
i na tereneu se igra bez volje,uz dogocor da se tekma izgubi-NAREDENJE ZAIMA I MRKVE
okic uzima loptu da puca penal I PRIMA NAREDENJE DA GA FULI
taim drugi penal naravno fula.....
OVO MI JE PRICO JEDAN IGRAC I KUCE SE SVIM SVOJIM DA JE ISTINA.
dalje svadja hje ispala oko spiska igraca koje je odovic napravio na koje racuna na koje ne,,,,,
to je ishood danasnje tekme
RED ARMY PROBUDI SE
DJONKO JE ZLO VECE OD PIKE
VJERUJTE DA PIKA 100X KAKAV GOD DA JE VOLI VELEZ VISE OD OVOG SELJAKA
KAKO SMO GOD OTJERALI PIKU USTANITE I OTJERAJTE OVOG SELJAKA DJONKU!!!
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
pabizoscudetto je napisao/la:Zar ima ko da sumnja u titulu Borca,ekipa koja ima samo 2 poraza na strani i ubjedljivo najmanje primljenih golova je nesto sasvim novo za ligu i zasluzeno osvajaju titulu...
Bosno moja poharana....
A sto imate trenera----cudo nevidjeno-zar jos nije ukapirao da je BIVSI,Celnici Borca vec uveliko pregovaraju sa g.VINKOM MARINOVICEM i g.ZORANOM CURGUZOM.GOSPODIN PROFESOR I BUDUCI DOKTOR NAUKA JE I KANDIDAT ZA SELEKTORA MLADE REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE.Na njemu je da odluci dali postati sef struke u Borcu ili biti selektor.GOSPODIN VINKO MARINOVIC je vec Kozaru uveo u PREMIJER LIGU i on treba da odluci.Trigger je napisao/la:pabizoscudetto je napisao/la:Zar ima ko da sumnja u titulu Borca,ekipa koja ima samo 2 poraza na strani i ubjedljivo najmanje primljenih golova je nesto sasvim novo za ligu i zasluzeno osvajaju titulu...
Prebaci na ćirilicu možda bude lakše išlo čitanje.Denis Ispušlić je napisao/la:Sa kim nas Borac ima posla,i kakvi su ovo sibicari sa Grbavice, neka ilustruje i jedan post koga sam upravo procitao na temi Velez,naime igraci Veleza su bojkotovali utakmicu juce protiv Leotara jer im nije podjeljen novac koji je Zeljo dao za proslu utakmicu Zeljo-Velez na Grbavici! Zato mozemo biti jos vise srecni sto postoje ovakvi klubovi kao Sloboda ili Celik koji nece da im prodaju!
PostPostao/la VELEZDOGROBA dana 01 maj 2011, 00:31
SAMO CU VAM RECI PAR STVARI KOJE SU SE DANAAS DESILE PIJE POCETKA TEKME
djonko ulazi u svlacionicu i igracima kaze dobicete po 1ookm ako dobijete leotara.
posto se igracima duguju 2 plate ustaju zaim i mrkva i nastaje svadja
navodno se trazo da se igracima isplate plate od zelje......
pordaja tekme
i na tereneu se igra bez volje,uz dogocor da se tekma izgubi-NAREDENJE ZAIMA I MRKVE
okic uzima loptu da puca penal I PRIMA NAREDENJE DA GA FULI
taim drugi penal naravno fula.....
OVO MI JE PRICO JEDAN IGRAC I KUCE SE SVIM SVOJIM DA JE ISTINA.
dalje svadja hje ispala oko spiska igraca koje je odovic napravio na koje racuna na koje ne,,,,,
to je ishood danasnje tekme
RED ARMY PROBUDI SE
DJONKO JE ZLO VECE OD PIKE
VJERUJTE DA PIKA 100X KAKAV GOD DA JE VOLI VELEZ VISE OD OVOG SELJAKA
KAKO SMO GOD OTJERALI PIKU USTANITE I OTJERAJTE OVOG SELJAKA DJONKU!!!
Svakako, Željo ne ostaje dužan, sve kurve su redovno isplaćene odmah!
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Pa dovoljna je ova recenica da igraci Veleza nece da igraju dok im se ne isplate "pare od Zelje",pa da svi shvate da vam je mjesto u cetvrtoj Ligi!!!
ŽEPČE 2005.
Denis Ispušlić je napisao/la:Pa dovoljna je ova recenica da igraci Veleza nece da igraju dok im se ne isplate "pare od Zelje",pa da svi shvate da vam je mjesto u cetvrtoj Ligi!!!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Šampion!jeremija je napisao/la:A ko nama u srijedu dolazi...![]()
![]()
..
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Cestitam na tituli!!!!ako nista znam da vi necete neke petarde primat u Evropi a igrom ste zasluzili da budete prvaci.
Nema vise :P
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.