English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Hahahaha
Kazna.
Kazna.
Willock. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Tipična post-prime Mou tekma
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Da, čit klasični fkt. Zamisli kombo žuti - Kane...
Ja sam mišljenja da će ostati u Engleskoj, pita se ipak i igrač nešto. Englezi da ih puškom natjeraš ne idu van otoka, pogotovo najbolji igrači, tako da mislim da su opcije ostanak u Tottenhamu ili prelazak u City, možda nekad United.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ako Everton i West Ham kiksaju Liverpool će biti najveći dobitnik kola. Borba za Ligu prvaka se zakomplicirala totalno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Momci dal radi opcija ignore tj. dal vidis post toga korisnika ako ga netko citira? Pitam cisto da izbacim ove gluposti i sebi olaksam.
Inace komentiranje na ovom forumu je stvarno fino i nebi bio ovdje da tome nije tako, al svugdje imas sranja pa eto.
Inace komentiranje na ovom forumu je stvarno fino i nebi bio ovdje da tome nije tako, al svugdje imas sranja pa eto.
Zadnja izmjena: TheMix, dana/u 04 apr 2021, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
ARSENAL4ever
Ne znam, @chapman me nikad ne citira

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- AshburtonG
- Kontakt:
Jos ce na kraju Liverpool nakon ovakve crne rupe zavrsit u CL. 

Na kraju će Leicester ostati bez LPAshburtonG je napisao/la: ↑04 apr 2021, 17:25Jos ce na kraju Liverpool nakon ovakve crne rupe zavrsit u CL.![]()

United, Chelsea i Tottenham su im protivnici u zadnja tri kola, lako moguće da ne uzmu ni bod, a imaju još West Ham i Southampton. Težak raspored skroz.
Chelsea ima City, West Ham, Arsenal i Leicester, te Villu u zadnjem kolu koja će možda ganjati Evropu.
Liverpool iz top deset ima Villu i United, te eventualno Leeds. Znači tri lake ekipe i pet teških protivnika ako je sudeći po ovoj sezoni.
Spursi imaju United, Everton i Soton u nizu i u zadnja dva kola Villu i Leicester + Leeds i Vukove. Dosta zeznut raspored.
da
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Što se tiče Kane-ovog eventualnog odlaska, ja baš mislim da će ostati u Engleskoj, obzirom da je na dobrom putu da obori neke rekorde u ligi, tako da, ako već bude napuštao Tottenham, ja očekujem da ostane u EPL.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ma lester treba sam ustupit mjestu u LP chelseau il liverpulu. Dzaba zauzimaju mjesto, a tak ce na kraju i biti, 5 lester a iza koke wh i ko vec jos
- AshburtonG
- Kontakt:
Na njih sam i ciljao da ce izvuci deblji kraj u finisu sezone. Moraju uzet makar 12-13 bodova do kraja, a to ce bit pisanje krvi. Najjace bi bilo da zidovi pobijede United, pa da se zakuha da valja. Mislim da bukvalno niko nije siguran, osim Citya.Otelo je napisao/la: ↑04 apr 2021, 17:33Na kraju će Leicester ostati bez LPAshburtonG je napisao/la: ↑04 apr 2021, 17:25Jos ce na kraju Liverpool nakon ovakve crne rupe zavrsit u CL.![]()
![]()
United, Chelsea i Tottenham su im protivnici u zadnja tri kola, lako moguće da ne uzmu ni bod, a imaju još West Ham i Southampton. Težak raspored skroz.
Chelsea ima City, West Ham, Arsenal i Leicester, te Villu u zadnjem kolu koja će možda ganjati Evropu.
Liverpool iz top deset ima Villu i United, te eventualno Leeds. Znači tri lake ekipe i pet teških protivnika ako je sudeći po ovoj sezoni.
Spursi imaju United, Everton i Soton u nizu i u zadnja dva kola Villu i Leicester + Leeds i Vukove. Dosta zeznut raspored.

Pogotovo ako United danas ne uzme sva 3 boda, a bit ce jako tesko. jer Brighton pobjedom bukvalno osigurava opstanak.
Od 63 meca u Europi 39 su u EL, a 24 u LP.Lillard je napisao/la: ↑04 apr 2021, 16:33U zadnjih 6 sezona jednom je igrao EL, ove sezone. Trenutno su u borbi za top 4.TheChief je napisao/la: ↑04 apr 2021, 16:21Steta za Kanea sto mu karijera prolazi igrajuci EL. I to neslavno. Daleko od bilo kakve borbe za trofeje.
Covjek je najbolji CF svijeta.
A nema nikakvih naznaka da ce napustiti Spurse. On je trenutno igrac kojeg je najteze dovesti/kupiti na svijetu. Bukvalno svakog igraca je lakse kupiti nego njega.
Karijera mu prolazi igrajuci EL![]()
Tako da...

Je kad mu brojis prve 2 sezone kad je on bio niko i nista tako da kazem.
S Pochettinom igrali jednom EL, u prvoj sezoni i proslu sezonu. Njih 5 u CL.
S Pochettinom igrali jednom EL, u prvoj sezoni i proslu sezonu. Njih 5 u CL.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Izbaci mu te 2 sezone i ponovo je 26-24 za EL.
Nema 5 sezona u LP nego 4.
Odigrao ukupno 4 utakmice knock-out faze a uskoro puni 28 godina.
A Tottenham ni sljedece godine nece igrati LP...
Englezima treba povecati broj ucesnika u LP. Frankfurt ce ici tamo iz Farmerlige koji bi ispao iz EPL-a.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
To je druga prica.Justin je napisao/la: ↑04 apr 2021, 19:38Englezima treba povecati broj ucesnika u LP. Frankfurt ce ici tamo iz Farmerlige koji bi ispao iz EPL-a.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.