Srđan Stanić i Samir Bekrić su birvaktile fino otpjevali onu: "Biće željo ha ha ha ha"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Srđan Stanić i Samir Bekrić su birvaktile fino otpjevali onu: "Biće željo ha ha ha ha"
Ma qrac im. Ništa ne bi halalio taman da urade 50 terena. Kad vidim ostale saveze koliko guraju svoje klubove i rukama i nogama ka stabilizaciji i uspjehu ovi naši mi se gade i gadi mi se fudbal uopšte kad skontam ko sve može odlučivati i krojiti sudbinu istog.SudoHusika je napisao/la: ↑10 dec 2020, 22:49@zip
Bruka i sramota.
Samo da su uradili 5,6 premierligaških terena, sve bi im halalio i oprostio. Ali sve. Mater yebali svoju lopovsku. Pokradoše donacije iz uefe i fife, 1 teren od 35 obećanih uradili.
Malo razmisli prije nego napises ovakve gluposti
Podsjeti me, molim te, da ti udarim tarabu na tu mitomaniju kao sto sam vec nekom na ovoj temi. Od svih tekmi jedna je istinski navlacena na nasu stranu a to je ona protiv Sirokog u kupu kada su svirana dva presmijesna penala.Miljacka je napisao/la: ↑11 dec 2020, 01:52Ako se ne varam sedam (7) sudija za jednu sezonu. Nije sala.Stroj1946 je napisao/la: ↑11 dec 2020, 01:20Pa naravno da im neće valjat savez i pljuvat će po njemu, pa i da sjede najbolji naši nekadašnji igrači u njemu. Očekuju da im savez dodijeli neku sadaka titulu i sve dok odgovara njihovim marifetlucima, odličan je, nekada bilo tako. Do tada će biti Pitarski, Vicin, Beusov itd. i dalje će pljuvat po njemu, jer je savez kriv što nemaju para, ne znaju ispuniti uplatnicu (debili retardirani), nemaju kvalitet u ekipi, nikakav sistem i organizaciju i što im ljudi u upravi sjede koji gledaju svoj interes a ne klupski. A kad su sudije bile jedan za drugim suspendovane i titula ponudila na tacni, tad ni mukajet, tad je Savez odličan bio.
To je ista sezona kada je Zrinjski u Bijeljini nepostojecim penalom osvojio titulu. A sedam sudija prije toga suspendovano nakon odluka u korist Zeljeznicara. Karma je kuravela, ali postena.
Tad im je bio dobar savez, ali do predzadnjeg kola. Nakon toga je ponovo postao lopovski. Slomili se ljudi da im namjeste titulu, suspenzije na poslovima fasovali...
Cestitke za opremu i ciste svlacionice!
Je li ovo nasli one izgubljene lopte
Jednom kad ti klub naplati izgubljenu loptu, onda ubuduce ih zagrlis jace nego ljubavnicu
ovo je za tebe lopta bolan. Sasvim zasluzena znacka najveceg fana na fejsbuku
Ako je ona stara vrijedila 9KM ili 13KM, ova vrijedi bar 4x više
Ma ne da mi se brate sada traziti u frci sam golemojwolfie je napisao/la: ↑11 dec 2020, 13:01Podsjeti me, molim te, da ti udarim tarabu na tu mitomaniju kao sto sam vec nekom na ovoj temi. Od svih tekmi jedna je istinski navlacena na nasu stranu a to je ona protiv Sirokog u kupu kada su svirana dva presmijesna penala.Miljacka je napisao/la: ↑11 dec 2020, 01:52Ako se ne varam sedam (7) sudija za jednu sezonu. Nije sala.Stroj1946 je napisao/la: ↑11 dec 2020, 01:20Pa naravno da im neće valjat savez i pljuvat će po njemu, pa i da sjede najbolji naši nekadašnji igrači u njemu. Očekuju da im savez dodijeli neku sadaka titulu i sve dok odgovara njihovim marifetlucima, odličan je, nekada bilo tako. Do tada će biti Pitarski, Vicin, Beusov itd. i dalje će pljuvat po njemu, jer je savez kriv što nemaju para, ne znaju ispuniti uplatnicu (debili retardirani), nemaju kvalitet u ekipi, nikakav sistem i organizaciju i što im ljudi u upravi sjede koji gledaju svoj interes a ne klupski. A kad su sudije bile jedan za drugim suspendovane i titula ponudila na tacni, tad ni mukajet, tad je Savez odličan bio.
To je ista sezona kada je Zrinjski u Bijeljini nepostojecim penalom osvojio titulu. A sedam sudija prije toga suspendovano nakon odluka u korist Zeljeznicara. Karma je kuravela, ali postena.
Tad im je bio dobar savez, ali do predzadnjeg kola. Nakon toga je ponovo postao lopovski. Slomili se ljudi da im namjeste titulu, suspenzije na poslovima fasovali...
Cujemo se poslije.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.