FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Odbrana Bayerna. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A mislim da ste i svi vi očekivali pad. Psihološki slabo skroz.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa je li morate opet da ih na početku dotučete ?
Samo da ne počne pad kao prošli put.

Hebem ti Bayern i van Gaala i njegovo odbranu.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sta nam PP uradi kod drugog gola, smijesno.
Volio bih da ovo ode u penale.
Volio bih da ovo ode u penale.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Opet ta odbrana.
Mozda je i bolje sto su primili jos jedan, moraju sad zapeti.

Mozda je i bolje sto su primili jos jedan, moraju sad zapeti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Klose kralj....mei najdrazi napadac svijeta 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Van Bommel raus. Sasvim opravdan potez LVG.
Imam osjecaj da im mozemo dati gol kad god to pozelimo, kad god ozbiljnije krenemo u napad.
Imam osjecaj da im mozemo dati gol kad god to pozelimo, kad god ozbiljnije krenemo u napad.
Miroooooooooooo Kloseeeeeee 
Kakav je go u Klosea?

Kakav je go u Klosea?
Velika greska Tascija koji pusta loptu koju Miro stize i uvali u gol. Inace prenos ima na ZDF-u.Bilal je napisao/la:Miroooooooooooo Kloseeeeeee
Kakav je go u Klosea?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ma nisam mogao nikako naci ZDF. Samo crn ekran pokazujeBIHfan je napisao/la:Velika greska Tascija koji pusta loptu koju Miro stize i uvali u gol. Inace prenos ima na ZDF-u.Bilal je napisao/la:Miroooooooooooo Kloseeeeeee
Kakav je go u Klosea?

But napravio glupost, srecom nije nas kostalo. Ne igramo dobro, imamo igraca vise i dajemo VFB-u priliku da izjednaci.
edit: evo prismo gol, sa igracem vise. za ove koji ne gledaju, iz kornera, glavom.
edit: evo prismo gol, sa igracem vise. za ove koji ne gledaju, iz kornera, glavom.
Poveli smo ne lazi hahahahah ja tekme
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Muellleeeeeerrrrrr svaka ti dala.
Hajmo jos jedan gol i nek se ponovi rezultat od Nedjelje.
Hajmo jos jedan gol i nek se ponovi rezultat od Nedjelje.
Hahahahavan gall je napisao/la:Poveli smo ne lazi hahahahah ja tekme

Ma kao sto rekoh, kad god ozbiljno napadnemo, dadnemo gol. Al' ne znam zasto cekaju da Svabe izjednace da bi se oni probudili. Sto se ne odljepe malo, da udjemo u mirnu zavrsnicu.
Odbrane su ko' uspavane ljepotice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kao sto sam rekao ne bi imao nista protiv da se ponovi rezultat od Nedjelje.

-
- Kontakt:
Evo i " achtunddreizig mit dem schwirigen name " ulazi u igru
NAravno riječ je o Bičakčiću 

3:5 

Cestitike na zasluzenom prolazu u 1/4 finale, a imam osjecaj da cete u 1/4 finalu morati ici u Gelsenkirchen.
Edit: Ribery glavom za 3-6 i kraj.
Edit: Ribery glavom za 3-6 i kraj.
Stvarno su bezobrazni ovi nasi,kako im nije zao,dobro je sve ovo gledati ali zadovoljan nemozes biti kad se primi 6 golova u 2 utakmice al jbg ljepota za oci:)
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.