Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Umalo se kobasicari za*ebase 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ja ga baš danas maxuz naš'o na instagramu kad ono nema više nijedne te slike 

A.F.C. Bournemouth!
Hakovo ga Arsenrambo16 je napisao/la:Ja ga baš danas maxuz naš'o na instagramu kad ono nema više nijedne te slike

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Vidal has agreed a 5-year-deal at #afc. transfer fee is £23m, but could rise to £30m & it'll be official after the Copa America. [@hfeler]
Ovaj Hernan Feler je prosle godine prvi objavio da Sanchez dolazi kod nas, oj daj Boze da ovo bude istina pa kakav bi to sex bio Allaha mi!
Ovaj Hernan Feler je prosle godine prvi objavio da Sanchez dolazi kod nas, oj daj Boze da ovo bude istina pa kakav bi to sex bio Allaha mi!
Šta ima Vidal za 23m funti. Pa onda su ti iz Juventusa nemači pojma na kvadrat
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Što Vidal ne bi došao da igra DM-a? Gdje je problem? Čovjek je zmaj, ako smo dobili takvu igračinu za 23 miliona funti, Wenger je car na kub, a Glupko i Tupko mogu suzama lijepiti postere Mourinha u svojoj spavaćoj sobi.
Čech, Vidal i jedno krilo/napadač - dovoljno za dominaciju iduće sezone.
Lijepo je da su nas promašili Bacca i Martinez.
Čech, Vidal i jedno krilo/napadač - dovoljno za dominaciju iduće sezone.

Ljudine, je li nam k'o dos'o, skroz slabo citam ovo, nista pametno za procitati. Ide se iz krajnosti u krajnost. 

1946
Pacijenti vs Voajerljubci haha ... niko još tanko brateHead je napisao/la:Ljudine, je li nam k'o dos'o, skroz slabo citam ovo, nista pametno za procitati. Ide se iz krajnosti u krajnost.

Arsenal All The Way !
-
- Kontakt:
hahaha proslijediti key pass (sto ti ocito ne razumijes sta znaci) ne znaci nesto kreirati asistenciju ili gol vec dati klucni pas na sredini koji bi u nastavku akcije mogao zavrsiti sansom za Arsenal dakle da sprovede loptu do onih sto treba da kreiraju sansu. Vase ublehe cisti DM i prljavi DM su za otici doktoru jer jos u mozgu niste otkrili sistem igre sadva ili vise defanzivno orijentisanih igraca, vrhunski igraci su oni igracu koji su kompletni i svestrani , Scneiderlin je kompletniji igrac od Coqelina i u svim segmentima je bolji od fizickih predispozicija do onih tehnickih, to je realnost. Vidim i procitao si Van Galovu taktiku za iducu sezonu, bas me zanima da li ces biti upravu a ja ipak mislim da ce to biti opet u Unitedu zid na sredini terena Scneiderlin-Felaini kao sto je u Sotonu bio Scneiderlin-Wanyama.rambo16 je napisao/la:Čuj 'on samnom nema šta da priča'. Haj majke ti pričaj samnom![]()
Pa eto Fernandinho ima najviše key pasova i šta? Bolji od Matića?
Koka je u Arsenalu striktno zadužen za defanzivu i to radi perfektno.
Klizeći startovi,tačnost dodavanja i oduzete lotpe su pokazatelj. Naravno da je limitiran što se tiče neke kreacije ali zar ti stalno ne palamudiš o tome da nama treba jedan klasični defanzivac u sredini? Kreativaca imamo na izvoz. . .
Šnajderlin će u United biti čisti DM i iza leđa neće imat Wanyamu,pa ćemo onda vidjet koliko će ključnih dodavanja imat te koliko će golova stavit!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ako Vidal dođe.. ko plitak potok. Da se i Coquelin ošiša ko on ne bi nam niko smio šesnaestercu prić, usrali bi se na pola terena kad vide dvije doge kako šprintaju prema njima. Ako uspijemo izvući dva ova transfera za nekih 40 miliona funti, milion dva gore dole Wengeru treba otić i klanjat mu seQUARTERBACK je napisao/la:Vidal has agreed a 5-year-deal at #afc. transfer fee is £23m, but could rise to £30m & it'll be official after the Copa America. [@hfeler]

-
- Kontakt:
Kao sto vidimo po skysportsu, Coqelin je bolji jedino u ovim interceptions inace dio statistike koji se racunao u korist traktora Artete dok je bio DMF jer je nekako imao solidne brojke tih interceptionsa. Kao sto sam napisao iznad vrhunski igraci su all round igraci koji su kompletni, nije ni Terryev zadatak bio da zabije toliko golova u karijeri pa ih je zabio i to su stvari koje razlikuju vrhunske igrace svjetske klase od onih prosjecnih, to da su dobri u vise segmenata a taj Coqelin ni u defanzivi nije bogzna kakvo mjerilo, jedna polusezona...AllGunsBlazing je napisao/la:Kaze Paja ostale brojke su mu prosjecne ili ispodprosjecne. I slazem se jesu, ali za igraca koji igra ofanzivnije.
On nas pokusava uvjeriti kako je Coquelin los ofanzivno, a mi to svi znamo i vidimo. A za njegovu poziciju nije to ni bitno.
Znaci, da zakljucimo. U defanzivnom segmentu u ligi nema statisticki boljeg igraca. Medjutim, Coquelin je i dalje ogranicen jer ne asistira? To isto da kazes da je Ronaldo ogranicen jer ne uzima lopte.
pacijenti drkaju na bombu o Vidalu pa cak i da dodje sta ces postici? gledacemo kao i svake sezone mnogo golova iz kornera i prekida glavom

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto govori opet da je Vermaelen najbolji stoper svih vremena. Covjek je dao 7 golova u ligi u jednoj sezoni, u drugoj dao 6, vise od vaseg miljenika Welbecka.
Celik!3,2,2.
@franqqqqq
Dvije doge

Dvije doge

- Marsal
- Kontakt:
Ako je istina za brata Vidala Wengeru treba skinuti kapu 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nema nista od Vidala.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Sto govori opet da je Vermaelen najbolji stoper svih vremena. Covjek je dao 7 golova u ligi u jednoj sezoni, u drugoj dao 6, vise od vaseg miljenika Welbecka.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.